Prodaj Pro i uzmi X, mocices da gledas filmove i da se igras u 4k. Osim ako ti PSN nije krcat igrama pa si vezan za Sony platformu.
Rise of the Tomb Raider (ova 20 godina jubilarna edicija) - vredi li ovih 22e na PS store-u ili ne? Tj da li je bolja od keca od pre par godina ili ne?
Rise of the Tomb Raider je u svakom pogledu unapredjena igra od Tomb Raidera iz 2013. i svakako je vredna kupovine. Vizuelno je prelepa takodje. I ima podrsku za PS4 Pro gde se moze birati izmedju 30 fps i vise grafickih detalja ili 60 fps na 1080p na primer.Ima i VR deo u jednom DLCu,ako nekome znaci i to.
EU psn u okviru vikend ponude do 65% popusta imaš i zadnji TR na popustu.Gde si je video na 22?
Kasnim ili trazim na pogresnom mestu 🙂
Meni je prvi TR bolji i od Uncharteda 1 i 3. Ali RotTR mi nije legao tako dobro 🙂
Jel menjao neko običan za pro? Vredi li da se doplati?
Sve su misije dostupne. To sto su oni radili bio je challenge, imas jedan pokusaj na istoj mapi sa izmenjenim AI targetom i checkpointima. I da si mogao, cim failas gg, nema save fajlova. Al taj koncept ne bi smeo da bude razlog odluke uzeti ili ne.Sta je FUT? xD
Hitman Season 1 complete 22e na PS EU
edit:
sada videh, neki elementi i misije su bile "time based", dok su izlazile epizode i ne pojavljuju se nakon isteka. Trajale su dok su izalazile epizode prve sezone, sto znaci da vise ne mogu da se odigraju i da fali dobar deo contenta/igre.
2017-a godina i ti još pitaš o stalnoj internet konekciji? Please.+edit:
Sto niko nije spomenuo da deo sadrazaja u Hitman-u zahteva stalnu internet konekciju?! 😡
Uzeo sam PS4 Pro ali još nisam stigao da ga isprobam kako dolikuje 🙂Ja jesam, i nisam zazalio. Za simbolicnu doplatu sam dobio brzu konzolu i duplo veci hard disk. Ja sam veoma zadovoljan [a i nedavno sam presao na 4K HDR TV].
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari