- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Meni MGS V i Sky Force odlično dođu, pošto sam planirao da ih kupim.
Obzirom kojim tempom kupuješ i prelaziš igre nećeš se ti mnogo leba najesti od PS+ pretplate, bar što se free igara tiče 😀Sreca pa nisam Amnesiu uzeo. Ova dva meseca me gadjaju samo tako sa vec kupljenim 🙁
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Ja isto uzeo msg5 definitive pre mesec i jače na popustu , jedva ga upalio par puta.Eh da sam pogledao u pasulj da će je dati free.. ne kupujem jake naslove jer kako su krenuli ko zna sta nas sve čeka do ng.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Smanjio sam dosta i kupovine i prelazenje, nisam mesec dana nista prelazio od Dark Souls III. Jedu mi vreme MP igre sada 🙂 Zato se nadam nekim ok free naslovima tokom zime. Ipak mi je MGS V prvi buy a i prvi 100% 😀Obzirom kojim tempom kupuješ i prelaziš igre nećeš se ti mnogo leba najesti od PS+ pretplate, bar što se free igara tiče 😀
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Ljudi jel neko kupovao PS Store kodove od clana Rakic90 sa razmenaigara ?
Deluje mi kao povoljan i korektan , vidim ima preko 100 transakcija i 100% pozitivne ocene.
Moze link od njega za PS+ nmg da nađem ..Uzeo kredit za PS plus. Sve preporuke.
Nope, mada mislim da je to softversko ograničenje tako da moguće da će i to doći na red sa nekim updateom.
Nope, mada mislim da je to softversko ograničenje tako da moguće da će i to doći na red sa nekim updateom.
Što se tiče free igara uz PS+, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain i Amnesia Collection. Zadnjih par mjeseci se dobije bar 1 skroz kvalitetna igra, odlično.
To ce da urade kad izbace ps5 😀.
Ne znam kako mi je promaklo da nema 4k blu ray player, rekoh ajd da uzmem ps4 pro samo zbog toga, a xbox one s mi se ne uzima samo zbog par filmova koje zelim da pogledam u 4k a kasnije da mi skuplja prasinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari