Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni MGS V i Sky Force odlično dođu, pošto sam planirao da ih kupim.

Sreca pa nisam Amnesiu uzeo. Ova dva meseca me gadjaju samo tako sa vec kupljenim 🙁

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Obzirom kojim tempom kupuješ i prelaziš igre nećeš se ti mnogo leba najesti od PS+ pretplate, bar što se free igara tiče 😀

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ja isto uzeo msg5 definitive pre mesec i jače na popustu , jedva ga upalio par puta.Eh da sam pogledao u pasulj da će je dati free.. ne kupujem jake naslove jer kako su krenuli ko zna sta nas sve čeka do ng.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ja zamalo da uzmem MGS5 pre dva dana... sad je možda bolje uzeti PS+ nego samu igru. Mada bih ja opet nekako zeleo da imam to u svojoj kolekciji a ne da zavisim od PS+ pretplate... lud sam al' šta ćeš, razmislicu jos. 😀

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Konacno par igara koje mogu da se igraju 😀

Ja isto uzeo msg5 definitive pre mesec i jače na popustu , jedva ga upalio par puta.Eh da sam pogledao u pasulj da će je dati free.. ne kupujem jake naslove jer kako su krenuli ko zna sta nas sve čeka do ng.

I ja isto bas uzeo MGSV u Avgustu ili Julu na snizenju tako da ostadoh suvog dzojstika... Ovaj mesec od PS+ pretplate samo Sky Force me interesuje.
Realno kako su krenuli da guraju solidne naslove ne isplati mi se vise da kupujem do sledece godine i dobrih ekskluziva za koje vredi stekati pare.
Skoro sam povoljno preko shopto-a pazario Prey i HZD, mozda bih dodao jos Nier Automata i ME:A do kraja godine (znam znam... ali kada sci-fi) i to je to... Na duzi period pokriva PS+ 🙂

Upravo pokušavam da dodam svoj PayPal nalog kao payment method na PSN, radi free trial-a PS+, ali neće... jel to možda trenutno neka greska ili generalno ne može da se doda?

Neće da može, iz našeg regiona plaćanje ide isključivo dopunom walleta sa gift karticama.

Sent from my P10 using Tapatalk

Pa i to radim preko PayPal-a... 🙂
Samo uzimam na G2A.
Imam vise nego dovoljno u "novčaniku" da kupim PS+ ali htedoh da iskoristim ovaj trial od 14 dana. Dakle da ne računam na to onda nikako?

Ako nisi do sada uplacivao PS+ pokrenes online multiplayer u nekoj igri i dace ti opciju za 2 dana trial. To je jedini nacin za nas koliko ja znam.

Obzirom kojim tempom kupuješ i prelaziš igre nećeš se ti mnogo leba najesti od PS+ pretplate, bar što se free igara tiče 😀

Smanjio sam dosta i kupovine i prelazenje, nisam mesec dana nista prelazio od Dark Souls III. Jedu mi vreme MP igre sada 🙂 Zato se nadam nekim ok free naslovima tokom zime. Ipak mi je MGS V prvi buy a i prvi 100% 😀

Da li je moguce povecati nekako slova u igrici i kako? Nisam nigde nasao opciju, vec samo da se ukljuci i iskljuci titl. Jedino ima u sony-ju da se povecaju slova, ali opet to se odnosi na meni od konzole ne za igrice.

To je do igre i podešavanja (ako ih ima) veličine fonta u igri. Nema konzola veze sa tim.

Pa vidim npr. u Mafia III nema nigde podesavanja, takodje sam video i u Mad Max i Uncharted itd. Kad pricaju sve mogu da razumem ali kad izbaci neki tutorijal sta treba da radim i sta da stisnem, ocoravim pogtovo kod Mafia, usitnili su slova muski.

Nema na zalost povecavanja slova a slazem se da bi trebalo, negde je toliko sitno da moram ustati iz kreveta i pribiti se ekranu

Kakav bre kp, razmena igara.

Meni jedva vidljiva razlika u portu ali bitno da moze da se igra. Sad samo jos kad bi bilo iznenadjenje sa DS1 portom (iako nema sanse ja se nadam) 🙁

Nope, mada mislim da je to softversko ograničenje tako da moguće da će i to doći na red sa nekim updateom.
Što se tiče free igara uz PS+, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain i Amnesia Collection. Zadnjih par mjeseci se dobije bar 1 skroz kvalitetna igra, odlično.

Rise of the Tomb Raider (ova 20 godina jubilarna edicija) - vredi li ovih 22e na PS store-u ili ne? Tj da li je bolja od keca od pre par godina ili ne?

Po meni vredi. Odlična igra.

Skroz dostojna imenu, vredi i 30 bez zezanja. Par puta sam se igrao a retko to radim.

Nope, mada mislim da je to softversko ograničenje tako da moguće da će i to doći na red sa nekim updateom.

Kada bi to moglo oni bi to rešili i nahvalili 4K bluray opciju na Pro-u na sva usta.Zamenio bih stari ps4 za pro još sutra. Cak su i DV opciju izostavili na X800 uhd plejeru a na njihov A1 oled model se i dalje čeka na DV update što je u najmanju ruku smešno.
Da, da opet ce neko reći pa to nije ni zazivelo jos jer trenutno mozda ima 5-6 uhd naslova sa DV opcijom.Ali zato uhd br naslova ima na tone. To nije poenta, ugurali su bluray u svet zahvaljujuci ps3 kada je isto ponuda br diskova bila smešna, sa ps4 i posle sa Pro su zakazali po tom pitanju izostankom uhd plejera. I evo konacno pustili jedan kršten uhd plejer ali i dalje nije kompletan bez DV podrške.

Bilo je naj logicnije očekivati uhd br podršku na pro-u...i dalje nije jasno sta je tu zakazalo pa su odustali od toga.

Poslednja izmena:
Cisto da budem siguran (vezano za TR):

Kako vam se cinio "kec" - onaj od pre par godina?

Meni iskreno nije nesto legao. Zapoceo sam na par sati i batalio. Onaj backtracking i respawn neprijatelja u zonama mi se nije dopao (posebno forsiranje "faune" cim se predje, tj trigger-uje deo na mapi). Ako su neke elemente poboljsali i ispeglali onda skroz down za kupovinu.

Edit:

Jos jedno pitanje - jesu li ispeglali "podrsku" za Prey na PS4 Pro? Vidim da je situacija bila raspad sa prvih nekoliko patcheva i da je i sa poslednjim vrlo upitna situacija oko toga kako radi...

Imam neotpakovan disk sa opcijom da ga vratim nazad za refund, sto bih i da uradim ako problemi nisu reseni.

Koliko sam pod utiskom vecina igara sa "podrskom za Pro" ne radi bas najbolje...

Poslednja izmena:
Što se tiče free igara uz PS+, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain i Amnesia Collection. Zadnjih par mjeseci se dobije bar 1 skroz kvalitetna igra, odlično.

To ce da urade kad izbace ps5 😀.

Ne znam kako mi je promaklo da nema 4k blu ray player, rekoh ajd da uzmem ps4 pro samo zbog toga, a xbox one s mi se ne uzima samo zbog par filmova koje zelim da pogledam u 4k a kasnije da mi skuplja prasinu.

Ja se secam taj Tomb Raider iz cini mi se 2013.sam odigrao na X360 (i to secam se davali su ga za dz za "gold" pretplatnike, jos uvek imam igru na konzoli) , secam se igra mi je bila odlicna, tehnicki je to vec bila maltene "next gen" igra, ali moram da priznam da mi je najveci minus u igri bilo to sto se citava igra odvija na samo jednoj lokaciji (bese na nekom ostrvu blizu Japana koliko se secam), nadao sam se da ce se i ta igra poput ranijih Tomb Raider naslova odvijati na vise razlicitih lokacija sirom sveta (kao Uncharted) a ovako kad se citava igra odvija samo na jednoj lokaciji to bas i ne pruza onaj pravi osecaj neke velike pustolovine i avanture.

Mada generalno meni su lokacije oduvek bila vazne u igrama i generalno nisam ljubitelj igara gde se radnja tokom citave igre odvija na samo jednoj lokaciji.

Poslednja izmena:
To ce da urade kad izbace ps5 😀.

Ne znam kako mi je promaklo da nema 4k blu ray player, rekoh ajd da uzmem ps4 pro samo zbog toga, a xbox one s mi se ne uzima samo zbog par filmova koje zelim da pogledam u 4k a kasnije da mi skuplja prasinu.

Prodaj Pro i uzmi X, mocices da gledas filmove i da se igras u 4k. Osim ako ti PSN nije krcat igrama pa si vezan za Sony platformu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno