- Učlanjen(a)
- 29.08.2005
- Poena
- 650
2x1080ti + najjaci intel CPU ne mogu 700w da predju da *ebe rak raka. Onda do 1600w ima jos 900w prostora
2x1080ti + najjaci intel CPU ne mogu 700w da predju da *ebe rak raka. Onda do 1600w ima jos 900w prostora
Samo da mi je znati od kad p106 iliti 1060 moze da baca 800hs na moneru
Izlazi iz price jer je isplativost dosta pala....To su ti likovi koji su culi za kriptovalute rudarili malo i cim naidje prva susa odmah prodaju karte....
Ne bih znao da li ce biti dosta skupe,znam da ce koristiti GDDR5 memoriju sto je dobro za rudarenje,jer GDDR5X memorija se nije bas pokazala za rudarenje...
Ta gtx 1070ti bi trebala Eth da kopa najmanje 33 Mh/s i preko 500 sol-a kod Zec-a,to su neka moja nagadjanja prema specifikacijama koje sam video na netu.
Pa vidi da uzmes 4 komada sada odplatio ih za vise od godinu ipo dana ako imas srece i to samo karte a gde su ostale komponente pa prosudi sam da li je to dobro kupovina ili ne.
Ja imam GA Windforce OC edition i MSI ITX, nijedna ne moze 480 sol ni nasvirana. Stock 394 , OC oko 440Zec-a gtx 1070 kopa 480 sol-a bez nekih preteranih podizanja memory clock-a i core clock
Nemam screenshot, vidis da izmisljam. 🙂
Necu da ih prekidam u ETH-DCR i startujem Zeca. Lakse mi da napisem:
Dual ETH+DCR 28.5 + 920 , 85% power ... core 0 ... memory +750
Zec 430-440 sa 100% power ... core +150 ... memory +750
Micron memorija.
Doduse, ne opterecujem se nesto Zecom, jer mi nije simpatican prvo ni kao coin, a drugo upravo zbog te potrosnje, grejanja i "gazenja" kartice. Ako ETH postane toliko neprofitabilan da moram da menjam, verovatno cu preci na XMR ili nesto slicno sto ne gazi kartice kao ZEC.
Zec 430-440 sa 100% power ... core +150 ... memory +750
Micron memorija.
Doduse, ne opterecujem se nesto Zecom, jer mi nije simpatican prvo ni kao coin, a drugo upravo zbog te potrosnje, grejanja i "gazenja" kartice. Ako ETH postane toliko neprofitabilan da moram da menjam, verovatno cu preci na XMR ili nesto slicno sto ne gazi kartice kao ZEC.
Gigabyte Windforce OC i MSI ITX, rezultati maltene u 1% isti.Koja ti je to karta? 440 sola sa tim podesavanjima je malo. Ja toliko dobijem sa 65% PL, core/memory= +100/+650
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari