Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Verovatno nema trackinga od Kine.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Turska posta radi i dalje, meni u ponedeljak stigla baterija, samo tracking ocajan...tako reci, nema ga. Broj za pracenje je u formatu 8001022586055....

Sent from my Redmi Note 4X

@Kidence
A pisalo je da ti daje full tracking? Sad i ja sumnjam da uopšte imam tracking... Kod mene je čudan format LVSxxxxxx... INI

Da, ali ranije kada je islo preko Turske, bilo je TR u oznaci...zato je mene isto zacudio format ovog broja.

Ranije je ovako izgledao broj...

RH055701407TR

Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Da li vredi naručivati Samsung EVO micro SD preko Alija ili Ebay-a? Nešto sam skeptičan po pitanju Genuine izraza tamo. :)

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

За powerbank се сад појавио PostNL за доставу у Србију. Причам о истом продавцу преко ког сам већ покушао да наручим. Нисам хтјео одмах да поручим, да ми не одбију опет поруџбину, него сам питао продавца да ли је сад ок овако да поручим. Рекоше да сачекам пар дана, па ће јавити.
Ако неког интересује, ја ћу вас обавјештавати кад буде било промјене.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Preko holandske pošte je dugo bilo jedino rešenje za baterije i powerbankove, ali onda je i to prestalo pa se pojavili turci kao rešenje... Sad se izgleda vraća stari kanal...ne razumem kako to već ne reše malo trajnije, već dugo se zna da je problem sa slanjem baterija...

Ма ту су се и Кинези сами испетљали колико ја видим.

Zar ne mogu na paket da napisu 'phone case' ili tako nesto? Ionako su to manje stvari, skoro kao pismo dodje.

Meni su trebale 18650 baterije jer su kod nas po 10e.

Da li vredi naručivati Samsung EVO micro SD preko Alija ili Ebay-a? Nešto sam skeptičan po pitanju Genuine izraza tamo. :)

Kupio sam ja Samsung EVO 64gb na Aliexpress, original, dolazi sa onim stikerom i sve. Ja sam prezadovoljan.

Poručiću, ne mogu više sa Transcendom da gubim živce, dešava se da uopšte ne mogu da prevučem neke fotografije i fajlove iz nje... A relativno je mlada.

Ne znam o kakvim baterijama pricate ali brat je pre jedno mesec dana dobio bateriju narucenu sa AE za manje od 10 dana, LG Flex 2 placena oko 10 dolara.

svasta se kod kineza promeni za mesec dana...

Sent from my iPad using Tapatalk

I mamicu im kinesku kakvi prevaranti...porucio 3 led za auto,a oni poslali samo 2 komada.
Moram videti jel rade ova 2,pa onda da otvaram spor...kakvi dripci :mad:

Kinezi postaju sve drljaviji... Danas sam dobio pare nazad za nekoliko minuta, valjda taj a2 status nešto znači, za neke ženske čarapice koje je naručila moja žena, koje koštaju 1.29 dolara. Bajagi, zadržane na carini, kratke čarapice od nekog tila? A onda drugi baja, naručio 2 baterije za telefon, već dve nedelje stoji status Arrive at export hub i ne mrda... Inače kao šalje turskom poštom ali je poslao belgijskom, i očito ne mogu da prođu... U međuvremenu je u opisu stavio kako baterije can't be shipped to Serbia! Koji prevarant... Sad sam I njemu otvorio dispute... Naručio sam inače bateriju od nekog drugog, poslao je odmah i format je sa TR na kraju što znači da ovog puta verovatno ide preko turaka...

Da li ima dobrih a jeftinih hladnjaka na AliExpress? Cryorig me interesuje pre svih. Nikada nisam kupovao putem istog.

Hladnjak za šta?

Sent from my TA-1021 using Tapatalk

U čemu je fora sa ovim AM2+, AM3 procesorima na Aliju? Vidim da su dosta jeftini, a vidim da ih i naši guraju na kupujem prodajem. Valja li to čemu? Da li je neko imao iskustva?

Refund mi je odobren 08.09.2017 ali mi jos nisu vracene pare,koliko se prosecno ceka na povracaj?

Ја сам скоро радио refund, и добио сам паре у року од пар дана, типа седам отприлике.

Da li ima veze sto imam Intesa Internet karticu?Sta dalje da radim, koga da kontaktiram?

Nazad
Vrh Dno