Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Može li neko da potvrdi da EON može da se instalira i radi bez problema na Beelink GT1 Ultimate?
Je l' planiraš da ga kupiš ili već imaš pa pitaš da li je neko probao? Pošto Xiaomi Mibox isto košta, a provereno radi EON.

Da ne pričam što je pure Android TV sa ugrađenim castom.

Meni MiBox sjajno radi, Kodi, Plex, Google Cast, YT, h265, stvarno nisam imao nikakvih problema sa njim.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

@bayya
Ako ti nije problem, pošalji i meni. Da probam ovaj moj vratiti iz mrtvih.

Послато са P8 lite уз помоћ Тапатока

Pojavom ovog EON i HBO GO app naišao sam na jedan "problem".

Aplikacije rade samo sa WIFI vezom.

E sad jesam li ja blesav pa ne znam da namestim ili to ne može, da ne moram da ukidam LAN kad želim da koristim ove dve aplikacije, da bi one išle preko wifi?

Znači postoji li šansa da se to odradi "automatski" ?

Meni MiBox sjajno radi, Kodi, Plex, Google Cast, YT, h265, stvarno nisam imao nikakvih problema sa njim.

Jesi li probao da instaliras SBB EON phone verziju na MiBox i da li radi? Ili Google Play Store ali verziju za telefone?

Pozdrav

Jok, samo sam probao AndroidTV verziju.

SBB EON radi li na MiBox? Ja nisam uspeo da instaliram....

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ako nekoga zanima...

Nexbox A95X

EON - radi sve bez problema
EON TV - dalje od koda ne mogu jer nije uključeno u paket ali cenim da kad dođe do koda da će raditi.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Je l' planiraš da ga kupiš ili već imaš pa pitaš da li je neko probao? Pošto Xiaomi Mibox isto košta, a provereno radi EON.

Da ne pričam što je pure Android TV sa ugrađenim castom.

Raspitujem se da bih znao koji da naručim. Imam već Chromecast 2, ali bih dokupio i Box.

Da li je iko kupovao ove mini tastature sa touchpadom. Meni vec drugi pobrljavi , lampice svetlucaju ,kursor poludi , sara po ekranu i klikce gde stigne .Kao da ih obuzme neki decji demon :D

Da li je iko kupovao ove mini tastature sa touchpadom. Meni vec drugi pobrljavi , lampice svetlucaju ,kursor poludi , sara po ekranu i klikce gde stigne .Kao da ih obuzme neki decji demon :D
Ja sam uzimao rii 8+ extra je ima i backlight i sve sto treba dugo drzi baterija saljem ti link na private

Poslato sa Huawei Honor 8 uz pomoć Tapatoka

Android box H96Pro Plus (S912, 3GB, 32GB), nece da rade NatGeo kanali, sa Hide my Root - samo vrti Hiding. Please wait...
Android 7.1.2. Ima li kakvo resenje, nece ni CloakRoot,..

Bolje da ste otvorili posebnu temu o eon-u, ovde samo pravite nepotreban OT, niti ce posle to neko moci da pronadje kada mu bude trebalo.

Tema o eonu postoji već nekoliko dana.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Koji Mi box? Ima nekoliko verzija, 3s, 3c, international...

da li je moguce da ovaj model
Android TV Box MXQ 2314
1Quad-Core Cortex-A5 CPU, Quad-Core Mali-450 GPU
1Gb RAM (GB ROM

ne moze da izvuce vise od 4Mbit downloada putem wifi mreze?

Mi box

Послато са NX549J уз помоћ Тапатока

Treba samo da skapirate kolliko je android tv os limitiran,doduse sve ima svoje prednosti i mane .Neke od mana (bar za mene ) 1)Nema lan port(moze da se resi pomocu adaptera ,ali podize cenu i jedan usb port je uvek zauzet to povlaci i kupovinu usb hub)2)nema rut 3)Ne radi ARR4)nema mogucnost dual boota5)Osiromasen izbor apk(na play store)......Prednosti 1)drm lvl 1 sto se tice aplikacija poput netfllixa i drugih koje se placaju 2)cast itd.Ako kupujete amlogic s912 razlika izmedju 2 i 3 gb rama je zanemarljiva (to znaci da maltene neprimetna)Vi znate sta je za vas najbolje??U drugoj temi ovde na forumu sam procitao da su svi uredjaji isti tjst da nema razlike izmedju uredjaja sa istom spec- to svakako nije istina -razllikuje se hw i sw i to nekad zna da napravi razlliku nebo zemlja...Android 6 je mnogo stabilniji od 7 sto se tice amlogic uredjaja ,nadam se da ce se uskoro i to promeniti.......Bolje dobar amllogic s905x nego krs amlogic s912(sto se tice androida)

Poslednja izmena:
Takodje mislim tako, ja imam svasta u kuci od xiaomija ali taj mi box mi se nikako ne svidja.

Onda wetek

Nemaju svi potrebu da cackaju sa tv boxovima. Ima sam takve pa ne radi ovo, nadjem zakrpu, pa onda ovo ili ono.

Android tv je limitiran, i tu ste u pravu. Ali zato sto je za tv a ne za prste. Polako broj aplikaxija se povecava (nazalost ne bas puno korisnih) pa zato i takav osecaj ogranicenosti.

Ja koristim nvidiu koja je jos uvek u vrhu i ne primecujem razliku u radu da li je wifi ili lanu (net 30mbps).

Na daljincu voice dugmetom u jednom dahu nalazim manje vise sve.

Ko zeli da se zeza moze da kupi i rasberry pi za manje novca i openelec.

Postavlja se pitanje sta zelis od boxa?

Meni sluzi za tv programe, yt, filmove i serije i igrice. I to sve pokrivam sa 4 aplikacije: perfect player, terrarium, yt i nvidia stream

Poslednja izmena:
Da se razumemo wifi na mi boxu je extremno dobar,sto se tice izbora samog boxa to vec zavisi od licnih potreba...Jedno je sigurno ne postoji savrsen box -player

Treba samo da skapirate kolliko je android tv os limitiran,doduse sve ima svoje prednosti i mane .Neke od mana (bar za mene ) 1)Nema lan port(moze da se resi pomocu adaptera ,ali podize cenu i jedan usb port je uvek zauzet to povlaci i kupovinu usb hub)2)nema rut 3)Ne radi ARR4)nema mogucnost dual boota5)Osiromasen izbor apk(na play store)......Prednosti 1)drm lvl 1 sto se tice aplikacija poput netfllixa i drugih koje se placaju 2)cast itd.Ako kupujete amlogic s912 razlika izmedju 2 i 3 gb rama je zanemarljiva (to znaci da maltene neprimetna)Vi znate sta je za vas najbolje??U drugoj temi ovde na forumu sam procitao da su svi uredjaji isti tjst da nema razlike izmedju uredjaja sa istom spec- to svakako nije istina -razllikuje se hw i sw i to nekad zna da napravi razlliku nebo zemlja...Android 6 je mnogo stabilniji od 7 sto se tice amlogic uredjaja ,nadam se da ce se uskoro i to promeniti.......Bolje dobar amllogic s905x nego krs amlogic s912(sto se tice androida)

Dakle šta je tvoja preporuka, a da nije wetek, nvidia ...?

Jednostavno.

Hoces TV Box. Treba ti za Youtube, IPTV Stream, Dailymotiuon, Browse, cast sa cega god (fon, tablet, laptop), Plex. Ok ti je sto nema LAN port jer sta ce ti uopste? = MI Box. Ustekas i vozi. (brige bez)

Hoces TV Box. Hoces LAN port, hoces jos usb port-ova, hoces da teras igrice i neka cuda + ne mrzi te da popravljas, update-ujes i pratis sve vezano za SW. = Beelink i igras se.

Meni recimo nije problem za telefon da menjam ROM i da pratim ako neki novi izadje, da probam itd ali recimo kad sam se odluciovao za TV box nisam to uopste uzimao u obzir jer sam hteo samo da ga ustekam kad dodje i da radi. I ja uzeh MI Box i zadovoljan sam.

Ako preporucujete nekome ko se ne razume u tematiku ili nekim rodjacima kojima treba za osnovne stvari onda preporucite MI Box.

Bonus:
EON proradi na Mi Box-u prvom koji se javi dok ostali moraju da se igraju. Dakle birate sta zelite.

Poslednja izmena:
^Da, s'tim sto EON na Mi Box-u zahteva Extra ili visi paket, jer ide TV verzija aplikacije.
Dok na Beelink i slicnim ili radi EON ili se koristi kroz web browser...

BTW, postoji i Android TV za BeeLink - interesantno je sto se onda BeeLink predstavlja kao MiBox 3 :)

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno