Ja cu da ti potvrdim da može da se instalira, ali ne i da radi kako treba... Izgleda da zavisi od verzije box-a, kao i SW na njemu. Ja na mom nisam uspeo da ga nateram da radi. Instalira se, ali ne može da se koristi zbog orijentacije ekrana. Jutros sam stavio i najnoviju verziju SW-a (704NO) koja je malo popravila stvari, ali nedovoljno. U medjuvremenu sam uspeo da totalno zeznem box, pa sad gledam kako da ga oživimMože li neko da potvrdi da EON može da se instalira i radi bez problema na Beelink GT1 Ultimate?
Ja imam tu opciju, a imam samo D3i start paket + HD. Međutim, nemam odgovarajući TV. Ako ti imaš, pošalji mi kôd na pp, da probamo da ga aktiviramo.
Ne radi meni. U stvari aplikaciju pokrene ali kad kliknem da pustim neki kanal prestane da radi I opet ucitava aplikaciju. Uredjaj Mini M8S II, custom rom Xannytech. PozzzNe radi mi eon na mini m8sII
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Izbrisan xposed I dalje kresuje....nije do toga.zbog xposed module ti kresuje![]()
Za s905x ti treba Amlogic burning tools verxija 2.8 I musko muski Usb kabl. I vrlo jednostavno se fleshije kompletan img.Postovani,
Ne znam jesam odabrao pravu temu, ali ako neko zna tut za fleshovanje android box-a preko usb/ttl uz pomoc putty-a, naime treba da se flesuje nekoliko cigliranih boxova, beelink s905x, cs918 rk3229, mxq s905. Za pocetak bi jedan od ova dva probao da sredim. I jos jedno pitanje, jel mogu da koristim bilo koji usb/ttl adapter ili mora neki odredjeni ?
Izgleda da zavisi od verzije box-a, kao i SW na njemu.
Meni jeste, ajde probaj sakriti root sa hide my root?Izbrisan xposed I dalje kresuje....nije do toga.
Sent from my Huawei P9Lite ROM: Elite ROM v4.0;Base updated to B389/B390
Ne koristim Magisk nego SuperSu. Tako da misim da ovde I nema opcije da se krije root.....Meni jeste, ajde probaj sakriti root sa hide my root?
Probao I to. Ne funkcionise. Samo da vidim sta sve treba da vratim na staro da ne bi fleshovo ceo sistem zbog usrane Eon app.Pa imas aplikaciju sa play store, hide my rut i onda odaberes onu oociju da iskljucis su binary.
Za s905x ti treba Amlogic burning tools verxija 2.8 I musko muski Usb kabl. I vrlo jednostavno se fleshije kompletan img.
Aj izvuci lan kabl iz boxa i uključi wifi. I radi eon...Ne radi meni. U stvari aplikaciju pokrene ali kad kliknem da pustim neki kanal prestane da radi I opet ucitava aplikaciju. Uredjaj Mini M8S II, custom rom Xannytech. Pozzz
Aha, kod tih tvojih uredjajw je bio I bootloader sjbn. Ima I ovde neko uputstvo za kreiranje Img na SD I preko tootpick metode udje se u revovery I krece fleshHvala na odgovoru, fleshovao sam na taj nacin na destine boxova, ova tri nece da se fleshuju ni preko OTA kabla ni preko sd kartice ni nanda, tacnije shortkatovanja pinova, WE & ALE.
BTW nasao sam komandu iz Putty-a kako da prozovem img sa sdkartice i fleshujem nand.
Pozdrav i svako dobro.
Radi! Super druze, hvala. Nego, kako da podesim da radi sa mreznim kablom....Aj izvuci lan kabl iz boxa i uključi wifi. I radi eon...
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Daj to uputstvo 'vamo. Izgleda da ce mi trebatiHvala na odgovoru, fleshovao sam na taj nacin na destine boxova, ova tri nece da se fleshuju ni preko OTA kabla ni preko sd kartice ni nanda, tacnije shortkatovanja pinova, WE & ALE.
BTW nasao sam komandu iz Putty-a kako da prozovem img sa sdkartice i fleshujem nand.
Pozdrav i svako dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari