Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

I ako imate preporuku za nekog prodavca ebay, aliexpress, gearbest ili neki drugi sajt, hvala :D

Sent from mTalk

Ako ti nešto znači, ja sam od ovoga kupio par stvari, među njima i tv box, bez ikakvih problema

Jel neko uspeo da instalira ovaj eon sto reklamira sbb. Na sajtu stoji da je podrzan nvidia shield al ga nigde nema.

Pa ovu verziju telefonsku koristis na boksove, samo moras da si konwktovan na wifi, ne kablom.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Postovani,
Ne znam jesam odabrao pravu temu, ali ako neko zna tut za fleshovanje android box-a preko usb/ttl uz pomoc putty-a, naime treba da se flesuje nekoliko cigliranih boxova, beelink s905x, cs918 rk3229, mxq s905. Za pocetak bi jedan od ova dva probao da sredim. I jos jedno pitanje, jel mogu da koristim bilo koji usb/ttl adapter ili mora neki odredjeni ?

Može li neko da potvrdi da EON može da se instalira i radi bez problema na Beelink GT1 Ultimate?

Moze na svakom, samo da je wifi

Može li neko da potvrdi da EON može da se instalira i radi bez problema na Beelink GT1 Ultimate?
Ja cu da ti potvrdim da može da se instalira, ali ne i da radi kako treba... Izgleda da zavisi od verzije box-a, kao i SW na njemu. Ja na mom nisam uspeo da ga nateram da radi. Instalira se, ali ne može da se koristi zbog orijentacije ekrana. Jutros sam stavio i najnoviju verziju SW-a (704NO) koja je malo popravila stvari, ali nedovoljno. U medjuvremenu sam uspeo da totalno zeznem box, pa sad gledam kako da ga oživim :(
Pozdrav

TV Box Minix Neo X8-H Plus + Android KitKat v4.4.2 + Root + UniFi + EON

- Instalacija, logovanje itd... sve radi iz prve - TV, radio, slika u slici...

- Root sam sakrio sa RootCloak Xposed modulom i sve je u redu.
Xposed ne mora da se sakriva, kao što je morao od D3GO-a.

- Prijateljica mi je dala svoje SBB podatke (ima neki Gold paket u kome, vidim, ima i 3-4 HBO-a i još tamo nešto).
Na komšijski UniFi sam se povezao samo prvi put, na kratko, pre dva dana i pustio EON da radi taj minut-dva.
Od tada sve radi, svih 200 kanala, kroz moj mts-VDSL. U međuvremenu sam i restartovao Android i čistio Cache sa SD Maid.

:)

^jel neko ikada video link za aktivaciju uredjaja za eon (android tv apk) na sajtu kazu televizija pa onda eon i tu upisi sifru koju ne da nemam gde da upisem nego uopste nema te opcije......Uloguj se na svoj Moj SBB nalog i na strani EON u okviru sekcije Televizija unesi kod i potvrdi.

Sad sam procitao na forumu da radi samo sa najacim paketima....kakvi indijanci ................

Poslednja izmena:
Ja imam tu opciju, a imam samo D3i start paket + HD. Međutim, nemam odgovarajući TV. Ako ti imaš, pošalji mi kôd na pp, da probamo da ga aktiviramo.

Ja imam tu opciju, a imam samo D3i start paket + HD. Međutim, nemam odgovarajući TV. Ako ti imaš, pošalji mi kôd na pp, da probamo da ga aktiviramo.

Ajde ako hoces da probamo veceras (bilo bi dobro da budemo online, ne znam koliko vremenski traje aktivacioni kod)

Ne radi mi eon na mini m8sII :(

Ne radi meni. U stvari aplikaciju pokrene ali kad kliknem da pustim neki kanal prestane da radi I opet ucitava aplikaciju. Uredjaj Mini M8S II, custom rom Xannytech. Pozzz

Sent from my Huawei P9Lite ROM: Elite ROM v4.0;Base updated to B389/B390

Poslednja izmena:
Postovani,
Ne znam jesam odabrao pravu temu, ali ako neko zna tut za fleshovanje android box-a preko usb/ttl uz pomoc putty-a, naime treba da se flesuje nekoliko cigliranih boxova, beelink s905x, cs918 rk3229, mxq s905. Za pocetak bi jedan od ova dva probao da sredim. I jos jedno pitanje, jel mogu da koristim bilo koji usb/ttl adapter ili mora neki odredjeni ?
Za s905x ti treba Amlogic burning tools verxija 2.8 I musko muski Usb kabl. I vrlo jednostavno se fleshije kompletan img.

Meni jeste, ajde probaj sakriti root sa hide my root?

Ne koristim Magisk nego SuperSu. Tako da misim da ovde I nema opcije da se krije root.....

Pa imas aplikaciju sa play store, hide my rut i onda odaberes onu oociju da iskljucis su binary.

Aj sad cu da probam pa javljam

Pa imas aplikaciju sa play store, hide my rut i onda odaberes onu oociju da iskljucis su binary.

Probao I to. Ne funkcionise. Samo da vidim sta sve treba da vratim na staro da ne bi fleshovo ceo sistem zbog usrane Eon app.

Mislim ako proverava root status aplikacija onda deaktiviranje Su binary nece mnogo pomoci. Ims tu mnogo stavki koje su ukljucene kad je u pitanju root sa Supersu. Jedino Magisk moze da saktrije sve te stavke. Ali opet mislim da nije do roota jer na rootovanom telefonu normalno radi.....problem je firmware I kompatibilnost

98a205da393b57715da80e2cd2f914c7.jpg

Za s905x ti treba Amlogic burning tools verxija 2.8 I musko muski Usb kabl. I vrlo jednostavno se fleshije kompletan img.

Hvala na odgovoru, fleshovao sam na taj nacin na destine boxova, ova tri nece da se fleshuju ni preko OTA kabla ni preko sd kartice ni nanda, tacnije shortkatovanja pinova, WE & ALE.
BTW nasao sam komandu iz Putty-a kako da prozovem img sa sdkartice i fleshujem nand.
Pozdrav i svako dobro.

Ne radi meni. U stvari aplikaciju pokrene ali kad kliknem da pustim neki kanal prestane da radi I opet ucitava aplikaciju. Uredjaj Mini M8S II, custom rom Xannytech. Pozzz

Aj izvuci lan kabl iz boxa i uključi wifi. I radi eon...

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Hvala na odgovoru, fleshovao sam na taj nacin na destine boxova, ova tri nece da se fleshuju ni preko OTA kabla ni preko sd kartice ni nanda, tacnije shortkatovanja pinova, WE & ALE.
BTW nasao sam komandu iz Putty-a kako da prozovem img sa sdkartice i fleshujem nand.
Pozdrav i svako dobro.
Aha, kod tih tvojih uredjajw je bio I bootloader sjbn. Ima I ovde neko uputstvo za kreiranje Img na SD I preko tootpick metode udje se u revovery I krece flesh
http://chinagadgetsreviews.com/how-...-bootable-magic-micro-sd-card-in-minutes.html

Za sada nikako.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Pozdrav i svako dobro.
Daj to uputstvo 'vamo. Izgleda da ce mi trebati :(
Pozdrav i hvala unapred

Kod mene se vidi samo pocetni ekran eona i rade kanali odatle, a dalje kad se krecem po meniju sve belo, ne mogu pristupiti opcijama kanali, video klub, moji sadrzaji ni podesavanja. Sta bi to moglo biti?

Nazad
Vrh Dno