Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Još jedna vikend rasprodaja, uopšte mi nije jasno ovo tržište :trust:

Oni spavaju sada. [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovo svaki vikend (sem par puta) i to krece obavezno oko 16h po nasem vremenu

Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka

cccccc to je strasno kako kitovi manipulisu trzistem kako hoce i kada hoce.

Ma sve je centralizovano :d

Sta se zalite ovo je najbolje za trejd :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"There is an unconfirmed rumour that the Chinese government is going to replace the current Bitcoin trading market to monitor all the trades. Currently their opinion is that Bitcoin can be used as a way of laundering and extortion, and has no real use. It can be also used to move assets to overseas without having the government’s permission, which is against the law here in China."

http://www.zerohedge.com/news/2017-...ssive-volume-china-plans-shut-local-exchanges

Ne razumem zasto su uopste govorili da je ICO ban privremen dok ne uvedu regulative, ako su vec planirali da ugase sve fiat to crypto razmene.

Poslednja izmena:
Klasicna prica da bi opravdali dump i nalozili masu da krene sa prodajom.

Added more coins on short.

Ovo svaki vikend (sem par puta) i to krece obavezno oko 16h po nasem vremenu

Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka

Ne znam dal nice hash isplacuje bas svima bitcoine u isto vreme ali zadnjih par puta svaki put je bio dump par sati od kad dobijem btc od nice hasha..u svakom slucaju mi odgovara ..i tad i sad sam odmah prodao ,posle kupio jeftinije

Crvene mi se pozicije, zeleni profit. :d

$900 razlika izmedju CEX-a i OKCOIN-a. Svasta...

Ali pominje virtualne valute a to mu dodje btc...tako da videcemo uzgred uzvor kojinjenpustio tu vest nijebnepouzdan kako mnogi tvrde....

http://www.pbc.gov.cn/english/130721/3377816/index.html
engleska verzija, ne spominje se bitcoin...........
...Financial institutions and non-bank payment institutions shall not directly or indirectly provide product or services such as account opening, registration, trading, clearing and settlement for fundraising through coin offering/“virtual currencies”; or insure businesses related to tokens/“virtual currencies”...

pa verovatno ih mrzelo da nabrajaju sve pa su ih sveli na virtual currencies

Naziv dokumenta je jasan "Preventing Risks of Fundraising through Coin Offering".... "for fundraising through coin offering/“virtual currencies" a fundraising je samo za ICO-e, moze neko da izvuce iz konteksta pa kaz eto blokiran BTC, kao sto verujem da je neko vec smuckao i oborio cenu BTC-a

Ono stos e danas prica da je moguca zabrana trgovine sa CNY ako se to desi ebrze ce preci na trgovinu BTC prema CNY tokenu, ali ovaj dokument to ne potvrdjuje vec samo ostavlja vrata da se manipulise cenom

inace sa twittera zadnje od danas:
Update: Yuanbao exchange delisting QTUM, NEO, RHC, MXI, and MRYC

hoube, okcoin, etc kazu:
In report, BTC & P2P trades are not illegal. If the report is true, we'll stop BTC/CNY trades & become a P2P platform for digital assets

U prevodu nije sija nego vrat, na berzi ce se trgovat nekim tokenom kao sto je teether a licno ce se on kupovat za CNY/$$ i opet na kraju sve isto

Poslednja izmena od urednika:
Obratite pažnju na kretanje dolara. Ja ne bih previše vrednosti čuvao u dolarima u nekoj budućnosti...

https://srsroccoreport.com/saudi-petro-dollar-breakdown-continues-big-moves-in-gold-silver-ahead/

Sasvim je normalno da dolar pada nakon jedne velike nepogode koja je pogodila US i podrucje koje je njima dosta bitno u pogledu snabdevanja naftom i derivatima i druge nepogode koja samo sto nije, a veruje se da ce biti jos gora od prethodne.

Držite se teme

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Pad dolara je deo ekonomskog rata protiv Kine, slab dolar poskupljuje kinesku robu za amerikance, a pojeftinjuje americku ( na primer nama je sada nesto sto kosta 100 USD jeftinije jer kosta 9900 din, a prosle godine je kostalo 11.000 din.), tako Tramp zeli da smanji uvoz iz Kine, a pojaca americki izvoz, a i Rusi, Venecuela, S Arabija i drugi koji prodaju naftu za dolar su isto u minusu. Tako da Tramp i administracija slabim dolarom napadaju i Kinu i Rusiju.

Free fall!

Sasvim je normalno da dolar pada nakon jedne velike nepogode koja je pogodila US i podrucje koje je njima dosta bitno u pogledu snabdevanja naftom i derivatima i druge nepogode koja samo sto nije, a veruje se da ce biti jos gora od prethodne.

Dolar nije poceo da slabi od momenta kad su ih zadesile prve nepogode od pre 2 nedelje, vec konstantno slabi od sredine Aprila

Aj stvarno manite se dolara. Tema je crypto cena, ne USD/RSD.

Sutra ocekujem haos, delom sto je ponedeljak, delom sto se ceka $3500-3600. Videcemo kako ce proteci.

kakve su prognoze za eth.. nece valjda do 200$ ?
ja izasao iz eth kad je bio oko 380 a usao na 325 (onaj prvi pad).. a mogao sam bolje proci... *** jos se uci :)

Ja usao kao ti oko 330, izasao maloprije.. Ogromna je razlika izmedju kine i ostatka svijeta u cijeni..

pa makar da umanjim gubitak, vidjecemo..

Gde vidis LTC? Ima li oporavka od ovoga?

I on i ETH prate BTC odnos, cak malo i popustaju tako da imaju jos zesce oscilacije. Tesko je reci dokle moze ali gruba racunica bi bila:

LTC - $3600x0.0153 = $55

ETH - $3600x0.067 = $240.

Okvirno ono sto ocekujem. Normalno, nista nije sigurno, ako primetim kontra smer, zatvaram short. Ali male su sanse. Ponedeljak - Utorak su bili uglavnom krvavi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno