Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sad je ispod, kako za koju kartu

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Da li može neko od prisutnih da mi kaže kuda ide BTC?Meni se čini da u narednih dan,dva neće sigurno dole?Ispravite me ako grešim.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Ja procita od nekih tu iskusnih da su rasprodali...

Dobra odbrana na $3900, za sad su ga fino iskontrolisali. Kod kineza zakucao na $3500. Ipak treba imati neka sredstva na OKCOIN-u, mogu se kupiti jeftino ulaznice zbog zestokih oscilacija.

E sad, utorak je, moguce da je to-to sto se dumpa tice. Moguc je jos jedan drop i to je to.

U svakom slucaju trebalo bi gore, jedino da se desi neka iznenadna negativna vijest (sto nikad nije iskljuceno).

Pa na tih 3.9-4k se ocekivala malo jaca odbrana, konacno i ETH imao adekvatnu odbranu na 275-280$ u dva navrata ali bas iz razloga sto svi ocekuju oporavak mislim da je moguc jos jedan drop danas, od strele posle dodira 3.9k nista :-(

Dobra odbrana na $3900, za sad su ga fino iskontrolisali. Kod kineza zakucao na $3500. Ipak treba imati neka sredstva na OKCOIN-u, mogu se kupiti jeftino ulaznice zbog zestokih oscilacija.

E sad, utorak je, moguce da je to-to sto se dumpa tice. Moguc je jos jedan drop i to je to.

Ne mozes vise kod kineza imat nista... samo kinezi po zakonu mogu trgovat, jedino neke leve berze dopustaju kao dok ih ne skresu i njih ali okcoin, hoube, btcchina jok, blokiran deposit
A LTC si tamo mogao 5K da dumpujes u cugu

Pred pocetak jeseni sve se zeleni kao u prolece. [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovaj povratak je jednostavno bilo predvidit bez neki negativni vijesti desio se dump logicno je bilo ovo zelenilo odlicno odigrano trljamo ruke :d

Ja cu malo da izadjem iz btc sada. Ozbiljno mi se dopada ova cena. [emoji2]
Na Cex preskocio 4800$.

Izasao na 4800$ okruglo. [emoji2]

Poslednja izmena:
Sa ovom razlikom u ceni, deluje da se isplati. Svakako uradi matematiku na iznos koji te interesuje.

Poslednja izmena:
Sta znaju deca sta je 10k eura:D

Prilozi

• tgrf.PNG
    tgrf.PNG
    9.3 KB · Pregleda: 301
Zakuco cex u plafon haha xD sad hoce svi da prodaju btc za 10.000€ :d

meni ovo nije jasno.. Bitcoin nije vezan za valutu, kao sto ce biti novi bankarski coin..
Pa po tome ako padne cena, pada valjda identicno za usd i eur.

Cex je najjaci :) ETH im je jutros bio 389$, a i za vrijeme pada su mi ostavili dovoljno vremena da izadjem na 400$.

Ja nisam stigao da odreagujem.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

meni ovo nije jasno.. Bitcoin nije vezan za valutu, kao sto ce biti novi bankarski coin..
Pa po tome ako padne cena, pada valjda identicno za usd i eur.
Cenu formira ponuda i tražnja. Ovo je pogresno unet nalog na inace mrtvom trzistu.

I kakav crni bankarski coin. Najbolje je da se te price manemo van one teme o balonu.

Poslednja izmena:
pa sta sad prodam 1 btc za 10 000eura.. konvertujem u dolare i kupim 2 btc.. prodam 2 btc-a za 20 000e i konvertujem u dolare.. i tako u krug..
nije mi bas jasno sto sad kad je 1btc na cexu 4760$ to u evrima nije 3994..

Au covece, otvori i pogledaj... ko ce da ti kupi 1btc na 10.000e?
Bio je order na nekoliko centi...
Ljudi se bave nekim trgovinama, ne znaju kako radi ponuda i potraznja.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ne prodaješ btc banci koja određuje cenu,već nekom licu koje je postavilo ponudu da kupi btc po određenoj ceni.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

jasna je ponuda i potraznja :) ali tek sam sad skontao ne sto.. :) (ovo sto simeonovic rece).. menjacnica je samo posrednik
pogresno sam mislio o menjacnicama. sad je sve jasno

Moguce da kroz 24h formiramo double bottom sto se BTC&LTC&ETH para tice. Ostale ni ne pratim jer mogu imati sudbinu titanika

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno