Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Skoro 2h manji SoT kad je ekran na 2k rezoluciji. 11h on, 4h SoT, 6% ostalo.
Koja je uopšte poenta 2k rezolucije sem što prži bateriju?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Drugari,imam par pitanja.
Od marta meseca nisam radio reset fona....sada imam potrebu da resetujem podesavanja.
Da li moze SS svega maximalno sto mogu da pogasim ili obrisem od aplikacija i servisa,bloatware_a ?
Drugo pitanje,zveknuo mi je oridji punjac.
Imam punjac od nexus_a 6p,ali on je usb type c.
Da li ce raditi brzo punjenje ako kupim adapter usb type c na micro usb ili da kupim drugi kabl usb c na micro usb ?

@iSpirit81 Trebalo bi da radi brzo punjenje, 6P ima punjač 3A.

Pitanje: Možda sam utripovao, ali čini mi se da je oleo premaz nestao sa mog pola godine starog S7. Ranije nikada ne bih mogao da vidim one neprijatne mrlje po ekranu od prstiju, sada je to čest slučaj.

^ Znam da recimo ako promenis usb kabl,da nema veze sto je sam punjac fast charger,nece da radi brzo punjenje,zbog toga pitam.
Uzgred,jel moze neko da mi pomogne i oko drugog pitanja.

Editing sistem sajta je preglup, uvjek mi izbriše poruku. A Tapatalk ne postoji u prodavnici za Crnu Giru?!
Pitao sam šta se dešava sa premazom nakon stavljanja zaštitnog stakla na ekran?

^ Znam da recimo ako promenis usb kabl,da nema veze sto je sam punjac fast charger,nece da radi brzo punjenje,zbog toga pitam.
Uzgred,jel moze neko da mi pomogne i oko drugog pitanja.
Moguce da ti je otisao premaz ako si ga cesto cistio. Jos ako si koristio neka sredstva nestao je sigurno.
Editing sistem sajta je preglup, uvjek mi izbriše poruku. A Tapatalk ne postoji u prodavnici za Crnu Giru?!
Pitao sam šta se dešava sa premazom nakon stavljanja zaštitnog stakla na ekran?
Skini apk sa neta. Nista, premaz ostaje. Kad skines staklo bice isti kao i kad je kupljen jer se ne maze po njemu.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Pametan co'ek, osecam da ga je neko nagovorio da ne kupi S6.
:d

S6 zakon :) sta je prvo iskrslo kupilo se.

Ne znam gde smo pisali za Adhell 2.0, valjda ovde.
Uglavnom opet mi iskaču reklame, šta se sad dešava? Ima li neko rešenje ili da uradim root?
Ne sećam se dal Intesa mobi radi na rootovanim telefonima?

Reinstaliraj opet adhell, radi par dana pa opet zabode.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Reinstaliraj opet adhell, radi par dana pa opet zabode.

Opet isti Knox ključ?
Koje smaranje, ne znam ni sam zašto ne uradim root kad imam garanciju sa KP, Apatin.

Još jedan razlog zašto sam sretan što ne odradih novi fw na s8...radi stari adhell samotako ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Meni niko da pomogne...

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

[emoji4][emoji4][emoji4]
125210e6855a228b49128b510c6f0088.jpg

from komsa's edge

Ma ne za to :D
za SS svega maximalno sto se moze pogasiti,jer bi da radim hard reset.

Posle 2 nedjelje korišćenja androida još ne mogu da ga svarim. IOS je intuitivniji i user frendly puno. Evo primjer, trebalo mi je 5 min da nadjem fast charging, ova tačkica za izbor podešavanja jedva se vidi kad se udje u izbornik za bateriju. A takvih primnera ima dosta.

Posle 2 nedjelje korišćenja androida još ne mogu da ga svarim. IOS je intuitivniji i user frendly puno. Evo primjer, trebalo mi je 5 min da nadjem fast charging, ova tačkica za izbor podešavanja jedva se vidi kad se udje u izbornik za bateriju. A takvih primnera ima dosta.
Kad ne mozes da nadjes nesto, imas u podesavanjima pretragu, pa ces lakse naci na taj nacin.

Uh, što sam ja to upravo pročitao. Kakva glupost. Nikad neću moći da razumijem fanove nekog sistema.

Nisam fan, prešao sam na Android posle 4 godine korišćenja IOSa jer me privukao S7. Evo upravo na temi S8 traže kako se smanjuju ikone, da bi čovjek našao tu opciju mora da surfa po foruma! Na IOSu je sve intuitivno, ko da zoveš lift :)

Dragane crni sine pa imas search ko jos trazi po opcijama ? Eto sta 4 godine na iosu ucinise coveku.. Lepo neko rece gore digitronOS

Ja sam to rekao...digitron.
A ti kolega Opusteno si kacio onaj SS koji trazim :D

Jesam, sad cu ti slikam opet :D

Nisam fan, prešao sam na Android posle 4 godine korišćenja IOSa jer me privukao S7. Evo upravo na temi S8 traže kako se smanjuju ikone, da bi čovjek našao tu opciju mora da surfa po foruma! Na IOSu je sve intuitivno, ko da zoveš lift :)
Realno, ti tražio fast charging, a oni traže smanjivanje ikonica, a ni jednu ni drugu opciju nemaš na iOS-u, pa ti se čini jednostavnijim jer nisi morao tražiti mnogo stvari.
Mislim, čak i da jeste intuitivniji, verovatno većini ljudi jeste, meni lično to nije prednost, jer konkretno u iOS kontekstu to znači "sandbox". MacOS je nešto opet drugo.

Koji su telefon imao pre 4 godine, pre iOS-a?

Vrh Dno