Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

I vreme je, dosta si uzivao u koriscenju. :D

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Tacno cu da spavam sa njim, pa da se pripremi tuzba polako :D
Samo sto mi ovi iz Pro Mobi-ja, zamenise bateriju.. Znali su sta se sprema, majke im ga.

Na kontu diskusije nadogradnje softvera u S8 temi, mogu da kažem da poslednje nadogradnje ne kvare bateriju. Sve popaljeno u full sa žderačima:

Prilozi

• Screenshot_20170904-194500.jpg
    Screenshot_20170904-194500.jpg
    309.1 KB · Pregleda: 124
  • Screenshot_20170904-194510.png
    Screenshot_20170904-194510.png
    62.4 KB · Pregleda: 120
Zanimljiva tema, koja je u pitanju?!

Inače i ja sam bio prezadovoljan sa autonomijom na s7e sa poslednjim updateom pre nego ga prodadoh prošlog meseca!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Takođe prezadovoljan. Ne znam ni zašto sam ga stavio na oglas :D
Tema:
e6856fc975932a82cd9efb258caf7a31.jpg

http://www.samsung.com/global/theme...com.samsung.Dream_A11y_lowvision&SITE_CODE=rs

Poslednja izmena:
@Ivan I. iskreno i mene zanima šta si planirao da uzmeš obzirom da su po meni s7 i s7e savršeni i dan danas!

I hvala za temu!

Ja sam razmisljao s8 ali odustao sam cekam s9.. Jos ako je istina da ce izaci uskoro, taman.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Naravno da neće pre marta, mani novinare i publicitet ;)

Taman da se bace pare pred more.. Elem, nemam ni neku potrebu a i dalje sam pri stavu da se ne isplati prelazak sa s7e na s8. Jedino bih to uradio kada me smori s7e.

Delim mišljenje. Posebno što sam za s7e imao leather case od samsunga koji je extra kombinacija, za s8 nema isti samo alcantara preskupa koja se izguli posle par meseci :(

Pa druže samsung leather case na googletu, nema da omaši. Samo imaj na umu da je 5000 u samsung prodavnici. Mada onaj miris i osećaj....aaaa nedostaje mi

nadam se da ce S9 biti osetno bolji od S8 (mada sta mogu da poboljsaju kada je vec S7 savrsen) pa da predjem na njega za godinu i po dana kada predstave S10 :) menjanje telefona je teska smaracina i ne cima mi se za sitan upgrade. to sve pod uslovom da ne izgubim ovaj do tada, a kako je krenulo...:d

Odustao si od s6 od 300e ? :) Ti tako komotno možeš da čekaš s12 i uzmeš s7 :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Note 8 ce biti bombica sa dve kamere [emoji4]

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Isto kao i kod mene, Nougat, sve stock. Dobra je opcija da ne moze da se ugasi ukoliko je zakljucan, pa i mene zanima kako ovo omoguciti?
Udjes u download mod,iz download moda u recovery,i power off [emoji2].Zakljucan otiskom prsta,prethodno instalirano azuriranje sa sigurnosnim pecom od 01.08 2017.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ali kad ga upališ, tražiće ti šifru.
Moraš staviti custom ROM. Mada, i sa njim nisam siguran da Google neće tražiti šifru prethodnog naloga.

Stigao je juče neki mali update od 20-tak MB, ne vidim ništa posebno novo.

Pa druže samsung leather case na googletu, nema da omaši. Samo imaj na umu da je 5000 u samsung prodavnici. Mada onaj miris i osećaj....aaaa nedostaje mi

Tačnije 3500 u Samsungu u Big-u. Malopre bio da pogledam Note 8 pa video i ovu kožuru :D da pokriva i tastere uzeo bih je odmah, ovako mi nije zanimljiva jer ne volim takve "futrole".

Sad ću i ja da palim da vidim note...hvala za info :D

Ako postoji u Beogradu molim da mi neko objasni adresu, može i na ličnu poruku.

Pa verovatno imaš u Ušću u Samsung prodavnici...ne znam da ima Big u Bg.

Je l' to preklopni ili?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pojavila mi se neka mrlja na ekranu, dijagonalno od home tastera pa na levo do neke sredine ekrana...jel se desavalo nekom slicno? Telefon nije nikad padao, nagnjecen ili bilo sta slocno..

Da napomenem da se vidi samo na beloj pozadini...

Poslednja izmena:
Vrh Dno