Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Cilj im je verovatno bio da se izbace Android Boxovi iz igre,
kome radi neka okaci sliku Boxa i Tv-a i Eona sa slikom.

Sa bonbona, data saobraćaj, pusta sve sport klubove

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sunvell T95Z android tv box, radi kao sat, brzo, lako, EONTV aplikacija, vrhunski! Posle D3GO mucenja s misem, ovo je milina :D

@sale99: Backup apk pa podeli sa narodom ;) Da testiraju ljudi sa "nekompatibilnim" uređajima...

D3Go radi ko šećer. Dok ga ne ukinu sa ovim. Briga me dal je meni sa leve ili sa desne strane. Dal čiča Gliša iskače odozgo pa na dole. Bitan mi je ful skrin i tada me ne zanima ništa dr. Osim da gledam program.

Što se jeona tiče čekam da istestiraju maksimalno i dođu do funkcionalne verzije. Makar beta verzije

Moze li se Android TV aplikacija aktivirati sa Trio Gold paketom? Ne vidim na mojsbb.rs nigde opciju da unesem kod za aktivaciju.

ok ovo radi, u principu sve je isto sem sto je malo brze. ne svidja mi se sto vise nemam preglednu listu kanala i program koji je bio na tom kanalu za brze vracanje nazad

Meni ne radi na Chrome-u, samo crna slika, pri tom, izlogujem se i obrisem sve podatke, ulogujem se opet i isto sve, opet ne radi, ali je bitno da na mojsbb je vec registrovao 2 uredjaja!

Ovo se govori ograničenjima mobilne aplikacije. Kod desktopa toga nema.

Kako mislis nema? Meni je van SBB mreze radilo 4-5 XXX kanala preko D3GO na desktopu a sad ne radi nijedan.

Mislim sto rece neko, cemu ovoliki rent zbog malo prOna...ja sam to tek ponekad koristio ali mi se svidjalo sto imam mogucnost. I jesu me iznervirali, tacno sam znao da kad aktiviram EON nece vise raditi i tako je i bilo!

Mislim Ok je sve to National Geographic pa gledas zivotinje, ali nisam ni ja neki deda pa da gledam crno-bele emisije o Hitleru ceo dan. Zbog Google-a ugasili XXX na desktopu? Idi molim te. Svasta.

Jako glup potez SBB-a ali ocekivan i predvidiv.

Mokiva, koji SBB paket imas? Mozes da bacis screenshot mojsbb weba ili mobilne app gde se unosi kod za aktivaciju?

Kao što već napisah, meni van SBB mreže na desktopu radi Hustler HD. Za ostale nemam pretplatu. Trebalo bi i tebi da radi. Žali se SBBu.

Meni ne radi na android box-u BeeLink GT1 Ultimate. Aplikacija za Android TV kaže da uredjaj nije kompatibilan, a aplikacija za telefone se instalira i pokrene, ali je prikaz skroz razdesen i vidi se samo manji deo desne polovine, pa ne moze da se koristi.
Za sada ostajem na D3Go.
Pozdrav

Pomozite narodu i postavite link ka APK
za nekompatibilne boxove.
Jer kako nekome radi na Beelinku
a nekome ne
Pozdrav

webOS 2, interni brouzer... radi ceo interfejst (sporo i bagovito) ali sadržaj ne pušta nijedan, tj stoji crna slika.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel moze neko da mi objasni da li se ovaj eon dodatno naplacuje?

Samo da javim prvi utisak,ne da je lose,nego katastrofa. Sreca jos uvijek radi D3GO pa mogu gledati jer me iz EONa vec tri puta ukida,apk prestala sa radom. I naravno vecinu vremena pise nema veze i nemoze SK ni jedan da otvori za razliku od D3GO koji i danas besprijekorno radi. Dali ce se popraviti ili ne,ovako ako ostane jako jako lose.

Na računaru radi odlično. Instalirao sam na android tablet, aplikacija radi, ali kad se izabere kanal prikazuje info: nema signala i crn ekran.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh Dno