Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Evo i mojih utisaka. Ovo što radi, radi lepo.
1. Probao na Chrome i na Firefox, radi na oba, registrovao mi kao dva uređaja.
2. SK mi ne radi nigde, samo stoji crna slika
3. Radio stanice nemaju zvuk

Иста ситуација. Када сам пустио Еуроспорт ХД, приказивао је без проблема. Када изаберем СК, тада буде само црна слика. У Фајерфоксу у конзоли показује следећу грешку: https://sbb-bg-ne-r1-3.ug.cdn.united.cloud/stream [HTTP/1.1 403 Forbidden 6ms]

Није ништа боља ни ситуација на Андроиду. Питам се, јел тестира неко тамо апликацију или им ми дођемо као тестери? :mad:

Google trazi da kablovski operater u Srbiji iskljuci XXX kanale?

ipak mislim da Google trazi da aplikacija ispunjava njihove uslove, ako zelis da bude na Google Play store-u... nije bitno cija je i odakle...

[SUB]
( ali kakav rant zbog malo pr0na :D )[/SUB]

Meni za svaki kanal kaze da nisam pretplacen iako na mojSBB vidim aktivirane uredjaje...

Na VIP mreži rade svi kanali SK, au kako dobro, ako ostane ovako..plus chromecast :)
Radi i Eurosport i još neki kanali koji pre nisu radili van SBB. Da l' je ovo greška, ili će stvarno ostati ovako?

Elem, izađe mi toast notifikacija često, tj kad pustim kanal neki, da je aplikaciji odobren root access.
Šta će joj root access? [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jeli pise negde da nisu podrzani Android Boxovi ?
Nemoguce da za njih nema podrska.

Ne mogu da pohvatam po temi da li treba isti user i pass kao za d3go? Jer meni neće da se loguje.

Resetuj šifru na mojSBB portalu i onda sve radi OK!

Pohvale za SBB - ovo je za 2 klase bolje od nesrećne D3GO aplikacije :)
Radi i na rutovanom android 8 oreo sistemu [emoji106]

Isti user i pass kao za d3go, nego isključili su opciju da i sa onom cakom vraćanja unazad možeš
da gledaš sve Sport klub kanale.

Jeli pise negde da nisu podrzani Android Boxovi ?
Nemoguce da za njih nema podrska.
Pre instalacije ispod pise za EON "designed for phones"
Tako da mozda treba sacekati Tablet verziju za Android Boxove.
Isto pitanje radi li svima i na Tablet uredjajima ?

Inače veliki plus što sada za sve kanale imaju mogućnost vraćanja unazad.

Pa dobro, ali to je najgluplje objasnjenje koje sam cuo u zivotu. Kakve veze ima Google sa regulisanjem Interneta u Srbiji!? Kanali su ionako zasticeni PIN kodom.

Vise mi ovo lici na briljatnost americkog biznis modela, misle da su najpamentiji a veze nemaju kako da rade na duze staze. "Take money and run" takozvani sistem. NIKAD ALI NIKAD ne smes da dozovlis da se klijent oseca nasamernim i navucenim, cak i ako nije u pravu. A ja se osecam upravo tako. Ne znam da li sam u pravu niti me to interesuje kao klijenta koji placa uslugu.

Evo malo za racundzije iz United Group:

Kad mi istekne ugovor, uzecu Net preko Beotela za 1190 din. Mozda i manje bude tad. Kablovsku cu da ostavim analognu, kad se sve sabere placacu manje nego sadasnji paket jer pare su najbitnije u zivotu. Onda cu prestati da placam i analognu jer filmove i serije skidam a informisem se preko Neta. Cak i sa dobrim VPN-om na mesecnom nivou sve ispadne jeftinije.

Google trazi da kablovski operater u Srbiji iskljuci XXX kanale? Pa sta je Google, nase Ministarstvo informisanja? Da nece mozda da mi propisu i da j***** samo plavuse a ne smem crne.

E moje "demokrate". Ovi poslovni genijalci ne kapiraju da su na gostujucem terenu i da uvek mogu da budu izbaceni ili sankcionisani.

Verzija 1.0 EON APK, minimum Andorid 4.4. a kod mene 4.4.4. Znaci uskoro minimum moze da bude 5.0. Ne pada mi na pamet da se zezam sa update-om Androida ili kupovinom novog tableta zbog EON-a. Na kraju, sve beskorisno!

O cemu ti pricas covece? https://play.google.com/about/developer-content-policy/#!?modal_active=none

Prva stavka za restricted je sexualy explicit content. Ni apple ni google ne dozvoljavaju to. Google je nekada bio malo labaviji ali od pre odredjenog vremena su strogi kao apple.

Ne postoji aplikacija u app store koja ima u sebi xxx content. Da su stavili xxx kanale u eon, aplikacija bi bila odbijena, kratko i jasno.

To nema veze sa našom državom uopste i google ne trazi od sbb da izbaci. Jednostavno nikome nije dozvoljeno, ne samo sbb-u.

KOji god kanal da pustim preko Firefox-a, slika je cran i ništa se ne dešava. Kad pustim preko android aplikacije, kaže da "Izabrani kanal nije dostupan na ovoj teritoriji". Inače, trenutno sam van zemlje.
Sa d3go barem su mi radili domaći kanali van sbb mreže i u inostranstvu, sa ovim ništa. Baš im hvala.

Radio nema zvuk!! Uzgred nema prevoda na nekim kanalima ,a na TV imam prevod!Konkretno BBC EARTH.

Poslednja izmena:
Jesi li uspeo da pronadjes resenje? I ja imam isti problem.

Kontaktirao sam ih. Kazu kao imam samo analognu televiziju i internet a ustvari imam studentski paket. Cak i po najnovijoj akcijskoj ponudi kaze da je u taj paket ukljucen d3go. Valjda eon menja d3go. Plus sto u mojSBB vidim da sam aktivirao uslugu na laptopu i telefonu.

Pogledaj kako da instaliraš i koristiš EON na svom Smart TV-u, desktop/laptop računaru, smart telefonu i tabletu.
EON – najbolji način da gledaš vrhunski TV sadržaj!
www.youtube.com/watch?v=al_4YOsKC78

O cemu ti pricas covece? https://play.google.com/about/developer-content-policy/#!?modal_active=none

Prva stavka za restricted je sexualy explicit content. Ni apple ni google ne dozvoljavaju to. Google je nekada bio malo labaviji ali od pre odredjenog vremena su strogi kao apple.

Ne postoji aplikacija u app store koja ima u sebi xxx content. Da su stavili xxx kanale u eon, aplikacija bi bila odbijena, kratko i jasno.

To nema veze sa našom državom uopste i google ne trazi od sbb da izbaci. Jednostavno nikome nije dozvoljeno, ne samo sbb-u.
Pa što ne stave full aplikaciju na svoj sajt?
Što mora da g play da l a skida... nije da mi treba xxx, možda sutra i nešto drugo nude zabranjeno.

Resetuj šifru na mojSBB portalu i onda sve radi OK!

Ne radi. Promenio pet šifri, svaka ispunjava uslove (više od 8 znakova, bar po jedno veliko i malo slovo i brojka) i opet mi pokazuje poruku da je pogrešan e-mail ili šifra a sa svakom šifrom mogu da se konektujem na Moj SBB ili da gledam d3Go!
Probao na dva telefona i dva android tableta (svi android 5.1.1 ili 6.0), browserima na desktopu (opera 47, vivaldi 11, IE 11, edge 40), laptopu (opera i edge) i windows tabletu (edge i vivaldi) i ni na jednom ne radi!

Tehnička podrška jedino što je mogla jeste da napiše reklamaciju i sad čekam da me nazove napredna podrška...

Kontaktirao sam ih. Kazu kao imam samo analognu televiziju i internet a ustvari imam studentski paket. Cak i po najnovijoj akcijskoj ponudi kaze da je u taj paket ukljucen d3go. Valjda eon menja d3go. Plus sto u mojSBB vidim da sam aktivirao uslugu na laptopu i telefonu.

Ja imam total tv mix paket i na totalovom sajtu pise da uz ovaj paket dolazi eon. Do sada mi je D3GO normalno radio, bila bi totalna glupost da sada ukinu d3go a da ne mogu da pristupim eon-u.

Meni sve radi besprekorno !skinuo aplikaciju na tv Samsung,ali nemam odgovarajuci paket,trebao bi preci na ovaj skuplji od 3900 din,sada placam 3199 din. da li se isplati,i da li onda mogu risiver d3go da prenesem na drugi tv ?

Možeš i ne isplati se :D

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Meni lepo radi na računaru i win10 a na android aplikaciji mi prijavljuje pogrešan, isti taj mail i password

Ne radi. Promenio pet šifri, svaka ispunjava uslove (više od 8 znakova, bar po jedno veliko i malo slovo i brojka) i opet mi pokazuje poruku da je pogrešan e-mail ili šifra a sa svakom šifrom mogu da se konektujem na Moj SBB ili da gledam d3Go!
Probao na dva telefona i dva android tableta (svi android 5.1.1 ili 6.0), browserima na desktopu (opera 47, vivaldi 11, IE 11, edge 40), laptopu (opera i edge) i windows tabletu (edge i vivaldi) i ni na jednom ne radi!

Tehnička podrška jedino što je mogla jeste da napiše reklamaciju i sad čekam da me nazove napredna podrška...

Ebem li ga, kod mene posle resetovanja šifre sve radi OK.
TRIO GOLD + Chrome + Android 8 Oreo rutovovan!

Prilozi

• Screenshot_20170905-140104.jpg
    Screenshot_20170905-140104.jpg
    437.8 KB · Pregleda: 226
  • Screenshot_20170905-140124.png
    Screenshot_20170905-140124.png
    200.9 KB · Pregleda: 341
  • Screenshot_20170905-140445.png
    Screenshot_20170905-140445.png
    174.2 KB · Pregleda: 222
  • Screenshot_20170905-140702.jpg