Pa dobro, ali to je najgluplje objasnjenje koje sam cuo u zivotu. Kakve veze ima Google sa regulisanjem Interneta u Srbiji!? Kanali su ionako zasticeni PIN kodom.
Vise mi ovo lici na briljatnost americkog biznis modela, misle da su najpamentiji a veze nemaju kako da rade na duze staze. "Take money and run" takozvani sistem. NIKAD ALI NIKAD ne smes da dozovlis da se klijent oseca nasamernim i navucenim, cak i ako nije u pravu. A ja se osecam upravo tako. Ne znam da li sam u pravu niti me to interesuje kao klijenta koji placa uslugu.
Evo malo za racundzije iz United Group:
Kad mi istekne ugovor, uzecu Net preko Beotela za 1190 din. Mozda i manje bude tad. Kablovsku cu da ostavim analognu, kad se sve sabere placacu manje nego sadasnji paket jer pare su najbitnije u zivotu. Onda cu prestati da placam i analognu jer filmove i serije skidam a informisem se preko Neta. Cak i sa dobrim VPN-om na mesecnom nivou sve ispadne jeftinije.
Google trazi da kablovski operater u Srbiji iskljuci XXX kanale? Pa sta je Google, nase Ministarstvo informisanja? Da nece mozda da mi propisu i da j***** samo plavuse a ne smem crne.
E moje "demokrate". Ovi poslovni genijalci ne kapiraju da su na gostujucem terenu i da uvek mogu da budu izbaceni ili sankcionisani.
Verzija 1.0 EON APK, minimum Andorid 4.4. a kod mene 4.4.4. Znaci uskoro minimum moze da bude 5.0. Ne pada mi na pamet da se zezam sa update-om Androida ili kupovinom novog tableta zbog EON-a. Na kraju, sve beskorisno!