Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Pazi sad ovo,sada ima 'Duo Gold' paket (23 HD kanala 3199 din. - sada placam) preko SBB-a,ponudili mi 'Duo Net Gold Extra' (45 HD kanala 3899 din.) paket,ponudili mi opciju da prvih 6 meseci placam ovaj Duo Net Gold Extra paket po ceni od 3199 din. ili ti po ceni Duo Gold paketa,ali samo prvih 6 meseci ! posle 6 meseci placao bi 3899 din.,ne znam sta da radim imam tv koji je kompatibilan sa EON platformom skinuo i preko tv Samsung MU6100 aplikaciju,samo ''cekam'' promenu paketa,i tu se dvoumim,da li se isplati ili ne ?!

Hm, i dalje nema aplikacije za iOS. Ništa, i dalje čekamo. :)

Meni otvara sa osnovnim paketom d3i i Fox hd, Nat.Geo HD,Nature HD, Nat Geo wild HD, DTX.. Totalna konfuzija

Bas me zanima da li ce kvalitet slike preko aplikacije na smart tv-u i preko d3 stb-a biti isti?

Ja imam TotalTV Mix i radi mi Eon i na androidu i na PC-u (Chrome). Medjutim SK ne radi ni na WiFi (mts) ni na mobilnoj mreži (Telenor)

Upravo provereno preko Yandex browsera , svi HD kanali rade normlano izuzev SK ( preko MTS-a i Telenora ) , tu radi samo ono sto je vraceno tj. na livestreamu-je crn ekran ( verovatno je rezervisano samo za SBB mrezu ).

Poslednja izmena:
Probao preko 2 browsera (Chrome i FF) i slika za kanale je crna. Pusta, ali nista ne prikazuje.

Ima li neko istih problema?

Takodje, ne mogu da nadjem aplikaciju na androidu.

Preko aplikacije koju sam skinuo na Smart Tv Samsung ne mogu da gledam,ne zbog Tv, nego zbog paketa,koji nije adekvatan ! aplikacija skinuta i 'ceka',ja jesam preko mog tv gledao sadrzaj,ali preko neta / googla u ulogovao se,i tu je sve ok,za gledanje,preko aplikacije ne moze trazi jaci - skuplji paket.

Mislis ti ne mozes ?
Meni rade potpuno normalno preko MTS-a i Telenora....

Radi kod mene u browseru WebOS 3.0 televizora. Nešto tromije nego na računaru.
Edit: posle par minuta pukao je browser. Nisam probao opet, tako da ne znam da li je slučajno ili ne.

Poslednja izmena:
Sada sam uporedio iste programe i vidim da je slika čistija na D3GO nego na EON-u

Probao preko 2 browsera (Chrome i FF) i slika za kanale je crna. Pusta, ali nista ne prikazuje.

Ima li neko istih problema?

Takodje, ne mogu da nadjem aplikaciju na androidu.

I meni je crna slika, probao sam jos i na Operi. Mislim da je zbog 32bit OS-a, znam da je to bio problem ranije sa D3GO.

Poslednja izmena:
Mene zeza premotavanje vraća na reklame pa malo napred, pa zezne sve i vrati na početak. Ništa bez gledanja reklama izgleda.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

na android boxovima radi aplikacija namenjena za telefone/tablete jedino mora mis da je zakacen zbog promene kanala kako bi moglo da se skroluje kao sto je bilo i na d3go aplikaciji

na android boxovima radi aplikacija namenjena za telefone/tablete jedino mora mis da je zakacen zbog promene kanala kako bi moglo da se skroluje kao sto je bilo i na d3go aplikaciji

Probaj ovu:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ug.eon.android.tv

Čovek relativno u centar pogodio:

http://www.svakodnevica.info/sbb-eon-u-praksi/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa i nije baš tačno, pošto ima i za Samsung i AndroidTV, a biće i za LG, po najavama. Ne instalira se plugin, podržani su svi browseri i svi sistemi (ranije nisi mogao na Linuxu da ga instaliraš).

Poslednja izmena:
Aha, ja sam probao doduše na MiBoxu koji je AndroidTV i tamo radi.

Ovo kad bi radilo na FireTV stick-u bilo bi do džadža.

Edit: znači verovatno ništa ni od FTV...

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Znači opet novi risiveri? Nema više D3, nego EON. A sve isto.

Probao malopre na WEBOS 3.0 fabrickom internet browseru i radi.. sve dok ne pukne i resetuje stream zbog manjka memorije (UH603V model) :)

Probaj ovu:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ug.eon.android.tv
kad probam da instaliram kaze nijedan uredjaj nije kompatibilan sa ovom aplikacijom probao sam vec a box je MXQ PRO 4k
pozdrav

To je za prave Android TV uredjaje (Mi box, NVidia Shield, high end televizori..), kineski boxovi ne rade sa tim oni koriste obican Android sa telefona ili tableta samo izhakovani. Plus izgleda da samo radi za Extra i Premium pakete, ostali smrtnici mogu da crknu. Takvo proseravanje nigde nisam video, zamisli da netflix dodatno naplacuje za Android TV aplikaciju.

Poslednja izmena:
Ne radi ni meni na macosu, ni na safariju ni na chromeu. Buraz probao na windowsu, isti problem. A treći komp radi, baš zanimljivo.

Meни је d3go радио у иностранству, тј радили РТС, У92, и још неки домаћи канали. Сад на овом г... не ради ништа :( И то баш сад, пола сата пред утакмицу!!!

Meни је d3go радио у иностранству, тј радили РТС, У92, и још неки домаћи канали. Сад на овом г... не ради ништа :( И то баш сад, пола сата пред утакмицу!!!

Pa valjda jos uvek radi D3go?

Vrh Dno