Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Meni na telenoru kada pustim sk kanale kaže da nije moguće gledanje na ovoj teritoriji, isto i na wifi preko android aplikacije. Totalna konfuzija :)

6bbad44602bfc0c2cf6dd35d8d04b3a9.jpg

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Registrovao se samo da prokomentarisem ovo...

Izgleda dobro ovaj EON, radi vise kanala nego na D3GO. Ali za mene, barem za sad, ovo je korak unazad. Pricam dakle za Desktop, nisam jos probao Android aplikaciju.

Vidim ima ovde nekih koji su radili na projektu, verovatno cita i neko iz SBB. Nije mi jasno zasto ste prvo iskljucili XXX kanale na mobilnim uredjajima na D3GO, a sad i na EON-u KOMPLETNO. Na D3GO sam recimo mogao da gledam Hustler HD van SBB mreze sa PIN kodom. Ipak je ovo 21. vek, nije lose imati XXX kanale zarad relaksacije, pa jos i na tabletu ili telefonu. Sad se vracam 4-5 godina unazad, ako hocu nesto da pogledam, moram da idem na one Tjubove i slicne cudne sajtove, da skidam torente itd, kopiram ogromne video fajlove. Znaci opet je komplikovano i totalno smaracki.

Nije me "blam", zvacu i SBB, poslacu mail. Ovo je stvarno glupo. Ako hocu da pogledam vesti na Rusija Danas, to je u osnovnom paketu, ali zato ne moze ni jedan jedini XXX da se pusti preko EON-a? Wtf!?

Sto se tice tehnickih stvari, jedino sto stvarno smeta je sto na mom racunaru mouse pointer nece da se iskljuci u full screen modu, a ni u Firefox prozoru. Ne znam kako je kod drugih, ali to je onako bas "annoying". Veoma iritirajuce! Takodje, u full screen modu nema scroll bara za kanale, nego mora preko gornje i donje strelice da se scrolluje sto je takodje nezgodno. Plus, svugde nedostaje neka ikonica pored logoa kanala. Na D3GO je postojao i kratak opis programa, podaci o filmovima sa nazivom cini mi se i na srpskom i na engleskom (ako hocu da pogledam na Imdb) - gde se to sad nalazi, ne mogu da pronadjem? Ako pise na Fox Movies "Slobodan pad" otkud ja znam koji je to film i da li da ga pogledam. Da nabadam sa "Free Fall" pa sta izadje.

To su uglavnom sitnice. Ali pustite barem JEDAN XXX kanal, mislim, koji primitivizam. Da ne ocekujete mozda da ce neko da vam plati dodatni paket samo zbog toga!!?

Iskreno, i D3GO sam retko koristio, tako da cu verovatno sve to odjaviti, cak i D3i kad mi istekne ugovor jer TV retko gledam a cena je sve veca i veca sto je potpuno neuobicajeno za telekomunikacione usluge. A realno i krsenje Ugovora.

Radio stanice uopste ne kapiram, pise kao da ide signal ali nista se ne cuje.

Sredite barem taj full screen, meni je neopisivo iritirajuce da gledam bilo sta sa pointerom preko slike... Pogotovo golotinju, LOL.

Kome nece da se uloguje i prijavljuje pogresnu sifru ili korisnicko ime neka ode na moj sbb i promeni je. Posle toga radi. Neki problem u sync-ovanju se desio. Cisto da ostali znaju.

Radi Chrome na Windows 10 !! Samo još da li radi na Linux platformi?

Kaani li signal na novoj platformi? Kod d3go je, na primer, RTS kasnio 30-tak sekundi u odnosu na RTS preko TV-a. Tako je bilo i sa ostalim kanalima.

Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока

Naravno da kasni. Potrebno je neko vreme za kodiranje, prenos IP mrezom i dekodiranje.

Pozdrav

Đzaba sve ako ne rade svi SK kanali van Sbb mreže.

Poslednja izmena:
Nije mi jasno zasto ste prvo iskljucili XXX kanale na mobilnim uredjajima na D3GO, a sad i na EON-u KOMPLETNO. Na D3GO sam recimo mogao da gledam Hustler HD van SBB mreze sa PIN kodom. Ipak je ovo 21. vek, nije lose imati XXX kanale zarad relaksacije, pa jos i na tabletu ili telefonu.
Upravo sam probao pomenuti kanal i radi na računaru nakon unošenja PINa.
Na mobilnom ga nemam u spisku kanala. Čini mi se da Google traži tako nešto. Negde sam pročitao ranije. Ne sećam se tačno.

Pozdrav

Kome nece da se uloguje i prijavljuje pogresnu sifru ili korisnicko ime neka ode na moj sbb i promeni je. Posle toga radi. Neki problem u sync-ovanju se desio. Cisto da ostali znaju.

Nazalost ne radi ni sa jedom sifrom - ni sa starom nije radilo ni sa novom nakon promene nece da radi, a bez problema se ulogujem na Moj SBB ili D3Go. Brisao sam cak i cashe na svim browserima (Opera 47, Vivaldi 11, IE 11, Edge 40) i ni to ne pomaze

Ovo je odgovor od tehničke podrške. Meni radi. Biće da je nešto drugo kod tebe problem. Šta? Ne znam.

U mom slučaju je Chrome, poslednja verzija.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Lepo je što su ubacili da može da se preimenuje uređaj sa koga se pristupa EONu. Toga nije bili kod D3Go (ili nisam primetio da ima). Imao sam velike probleme da odredim koji uređaj da obrišem :)

Radi Chrome na Windows 10 !! Samo još da li radi na Linux platformi?
Radi na linuxu I chrome i firefox. Manjaro KDE kod mene.

Dakle sk kanali rade van mreže na pc ali samo ako vratiš malo u rikverc :) Na telefonu kod mene sk ne radi ni na mobilnoj ni wifi. Vidim kod nekog radi samo sk HD. To smo za sada utvrdili.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Malo mi je cudno ovo u podesavanjima da mozes da namestis kvalitet recimo normalan do 500mb ili nizak do 250 na sat...meni je na normalnom za pola sata skinulo 450mb...
Pre na d3go mi 450mb skine za sat, sat ipo

Sent from my Le X820 using Tapatalk

jel probao neko na xiaomi mi boxu? d3go nije radio...
na googleplay mi ne da da direktno instaliram, ali pretpostavljam da mogu da sideloadujem...

Uredno skinuta app sa play store, na beelink Android boxu
sa 2gb Rama nece uopste da otvori EON app ?
5.1 Lollipop, D3Go radio bez problema.Telekom VDSL
Ovde i ne dodje do toga da se ulogujem.

HD kanale uopste ne pusta u hd...iako je wifi signal max..jos je u podesavanjima postavljeno da kvalitet videa uvek bude visok..i obican sd video je losijeg kvaliteta.

Na playstore vidim da su se isto zalili na to

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Evo i mojih utisaka. Ovo što radi, radi lepo.
1. Probao na Chrome i na Firefox, radi na oba, registrovao mi kao dva uređaja.
2. SK mi ne radi nigde, samo stoji crna slika
3. Radio stanice nemaju zvuk

Ako misliš na memorisane uređaje, stari su nestali. Ima ih samo novi.
Na nove mislim. Ubacen jedan preko kompa, ali ga nema u memorisanim. Ne znam koji pretrazivac, cimer koristi.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Kako nema,eno tamo već ima komentara korisnika?

Upravo sam probao pomenuti kanal i radi na računaru nakon unošenja PINa.
Na mobilnom ga nemam u spisku kanala. Čini mi se da Google traži tako nešto. Negde sam pročitao ranije. Ne sećam se tačno.

Pozdrav

Pa dobro, ali to je najgluplje objasnjenje koje sam cuo u zivotu. Kakve veze ima Google sa regulisanjem Interneta u Srbiji!? Kanali su ionako zasticeni PIN kodom.

Vise mi ovo lici na briljatnost americkog biznis modela, misle da su najpamentiji a veze nemaju kako da rade na duze staze. "Take money and run" takozvani sistem. NIKAD ALI NIKAD ne smes da dozovlis da se klijent oseca nasamernim i navucenim, cak i ako nije u pravu. A ja se osecam upravo tako. Ne znam da li sam u pravu niti me to interesuje kao klijenta koji placa uslugu.

Evo malo za racundzije iz United Group:

Kad mi istekne ugovor, uzecu Net preko Beotela za 1190 din. Mozda i manje bude tad. Kablovsku cu da ostavim analognu, kad se sve sabere placacu manje nego sadasnji paket jer pare su najbitnije u zivotu. Onda cu prestati da placam i analognu jer filmove i serije skidam a informisem se preko Neta. Cak i sa dobrim VPN-om na mesecnom nivou sve ispadne jeftinije.

Google trazi da kablovski operater u Srbiji iskljuci XXX kanale? Pa sta je Google, nase Ministarstvo informisanja? Da nece mozda da mi propisu i da j***** samo plavuse a ne smem crne.

E moje "demokrate". Ovi poslovni genijalci ne kapiraju da su na gostujucem terenu i da uvek mogu da budu izbaceni ili sankcionisani.

Verzija 1.0 EON APK, minimum Andorid 4.4. a kod mene 4.4.4. Znaci uskoro minimum moze da bude 5.0. Ne pada mi na pamet da se zezam sa update-om Androida ili kupovinom novog tableta zbog EON-a. Na kraju, sve beskorisno!

Poslednja izmena:
Skinuo sam aplikaciju sa google playstore, instalirao i pokrenuo i kad pustim neki kanal piše No Signal!!!

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

"unfortunately has eon is stoped"
Na dva Android Boxa koja imam posle skinute APP ne radi.
Isto na Mobilnom radi. Telekom VDSL.

Nazad
Vrh Dno