pantomimicar
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.12.2012
- Poena
- 160
Jel' neko probao radio stanice, kod mene na pc ne radi zvuk.
Ja imam osnovni i HD paket i RAI mi se nalazi u spisku.Da li je RAI deo nekog dodatnog paketa? Ja ga ne vidim na spisku kanala. Koristim bratov nalog pa ne znam
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Radi samo SK hd, SK1, SK2 i SK3 ne rade.
Kaani li signal na novoj platformi? Kod d3go je, na primer, RTS kasnio 30-tak sekundi u odnosu na RTS preko TV-a. Tako je bilo i sa ostalim kanalima.
Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока
Upravo sam probao pomenuti kanal i radi na računaru nakon unošenja PINa.Nije mi jasno zasto ste prvo iskljucili XXX kanale na mobilnim uredjajima na D3GO, a sad i na EON-u KOMPLETNO. Na D3GO sam recimo mogao da gledam Hustler HD van SBB mreze sa PIN kodom. Ipak je ovo 21. vek, nije lose imati XXX kanale zarad relaksacije, pa jos i na tabletu ili telefonu.
Kome nece da se uloguje i prijavljuje pogresnu sifru ili korisnicko ime neka ode na moj sbb i promeni je. Posle toga radi. Neki problem u sync-ovanju se desio. Cisto da ostali znaju.
Čini mi se da Google traži tako nešto. Negde sam pročitao ranije. Ne sećam se tačno.
Radi na linuxu I chrome i firefox. Manjaro KDE kod mene.Radi Chrome na Windows 10 !! Samo još da li radi na Linux platformi?
Ima link par postova iznad.Jos uvek nema nista na playstore
Ako misliš na memorisane uređaje, stari su nestali. Ima ih samo novi.Oni koji su usli preko kompa, ima li memorisanih u Moj Sbb aplikaciji?
Na nove mislim. Ubacen jedan preko kompa, ali ga nema u memorisanim. Ne znam koji pretrazivac, cimer koristi.Ako misliš na memorisane uređaje, stari su nestali. Ima ih samo novi.
Đzaba sve ako ne rade svi SK kanali van Sbb mreže.
Upravo sam probao pomenuti kanal i radi na računaru nakon unošenja PINa.
Na mobilnom ga nemam u spisku kanala. Čini mi se da Google traži tako nešto. Negde sam pročitao ranije. Ne sećam se tačno.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari