Šta je novo?

LG V20

Meni se već par puta desilo na mestima gde sam inače imao 2g, signal nemam uopšte. Do sada jedina mana telefona, barem meni. Nije to toliko strašno, samo se dešava na mestima gde je inače signal loš, u centru grada i mestima gde je dobra pokrivenost signalom tih problema nećeš imati, barem ja nisam.

To je jedina mana
Sve ostalo šljaka super
Problem je verovatno aluminijum... Ranije je bilo problema sa wifi kod drugih telefona
kada sam koristio alu zaštitnu masku, ali signal je bio dobar...

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Pitanje za one koji su uzeli H990ds model na KP:

Da li vam je stigla verzija telefona sa B&O audio tuning-om i slusalicama (B&O logo na poledjini telefona)? Ako da, od kog prodavca ste uzeli telefon?

Mislim da su svi koji se prodaju kod nas B and O tjunirani i sa njihovim slušalicama... A što se tiče signala meni je sličan kao kod svih telefona koje imam ili sam imao u kući... A antena je u plastičnom delu telefona, ne znam koliko to veze ima s aluminijumom...

Meni je na sluškam LG logo, crno-crvene, mislim da je neko stavljao slike takvih slušalica.

Gde si ga ti kupio? Moje su crno sive sa b&o logoom...

Moj je 990ds i sluške su LG, pozadi nema BO logo. Kupio sam ga 10ak dana starog, a prodavac mi reče da je uzeo od Mobilni NS sa KP iz, jeli, NS :)

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Ako se ne varam, model H990DS svaki ima nazad B&O logo i dolazi sa tim B&O play, crnim slusalicama i taj model i valjaju kod nad na oglasima
evo ovde ima unboxing:
https://www.youtube.com/watch?v=ZkapGYwdfb0

a vidim na youtube da uz neke druge modele (H910) stizu te lg crvene i nema B&O logo na ledjima telefona.
https://www.youtube.com/watch?v=iHevUbA9Sto

Ne znam kako su vama zapale te crvene. Jel ste sigurni da ste dobili h990ds dual sim?

Lepo piše, barem kod mene LG H990 DS. Nemam ni ja na poleđini tel B&O logo.

Sada sam pogledao kutiju od telefona i nigde nemam B&O logo

Sada sam odgledao video, slušalice izgledaju isto, izuzev boje i logoa. E sad ja sam uz moj uređaj dobio standardan EU punjač, nikakav adapter mi nije potreban.

Izgleda da ipak postoje i ti crveni modeli kod nas...kod mene je B & O logo na kutiji, pozadi na telefonu i na slušalicama, punjač je britanski...

Hvala ljudovi.

Uzeh H990ds kod prodavca Dado, međutim telefon je došao bez B&O logoa i slušalica. Proverom IMEI-a online, vidim da je telefon proizveden za UAE tržište, što može biti razlog zašto nema B&O karakteristike. Ostali H990ds koje sam video, a dolaze sa B&O su izgleda za azijsko tržište: SEA, Taiwan etc.

Izgleda da ipak postoje i ti crveni modeli kod nas...kod mene je B & O logo na kutiji, pozadi na telefonu i na slušalicama, punjač je britanski...

Gde si kupio tel? Drugar i ja hocemo da uzmemo, pa bi bilo bolje da se uzme ta bolja verzija sa B&O.

Sent from my D6603 using Tapatalk

@branaaa

imaš pp, ne znam kakva su pravila ovde za reklamiranje prodavaca...

ja sam moj v20 uzeo još u junu...sad postoje dve varijante, ili su od početka naši prodavci imali i tu lg verziju sa crvenim slušalicama, ili su se b&o zalihe istrošile u međuvremenu...u svakom slučaju pitajte obavezno prodavce pre kupovine da li prodaju baš b&o verziju...ako neće da otvaraju kutiju na zadnjem delu kutije u desnom uglu stoji b&o play logo...

Poslednja izmena:
A da li je to cisto samo estetika i modeli su potpuno istih karakteristika ili ovi sto imaj b&o natpise na fonu i sluskama imaju neke superiornije audio karakteristike?

Razlike bi trebalo samo da su u frekvencijama za mreže, lte 4g u zavisnosti za koje trziste je namenjen, h990ds radi na gotovo svim frekvencijama. Ostalo bi trebalo samo da je do brendiranja B&O, tj svi bi trebali da imaju DAC, jedino sto nije na nekim trzistima brendiran kao B&O. Za sluske ne znam da li postoji neka bitna razlika u kvalitetu izmedju ovih crnih B&O i crvenih sa LG logom. Evo ovde ima diskusija o ovome:

https://forums.androidcentral.com/lg-v20/771092-model-has-b-o-dac.html?amp

Audio tuning je radio b&o i slušalice su njihove... Sad je samo pitanje da li b&o poimanje dobrog zvuka vidite kao superiorno u odnosu na lg verziju...kako pišu okolo b&o verzija ima nešto topliji zvuk...

Gde si kupio tel? Drugar i ja hocemo da uzmemo, pa bi bilo bolje da se uzme ta bolja verzija sa B&O.

sto vec rece altru, ako hocete bas taj brendiran B&O model, vidite s prodavcem da na kutiji ima na zadnjoj strani gore i B&O logo.
20170903_142117.jpg

Позз дечаци.Већ неко време користим ЛГ Г5 мало је рећи да сам презадовољан али указала ми се потреба за Дуал Сим телефоном а некако В20 испуњава све што ми је потребно.Ипак имам неких недоумица као што су:
- какав је квалитет камере на В20 у односу на Г5?Квалитетом фотографија и снимака на Г5 сам задовољан мада су биле боље на 6.0 односно пре преласка на 7.0.
- читао сам постове видим да сте генерално задовољни квалитетом звука у слушалици приликом разговора претпостављам да је кристално чист и довољно гласан?
- каква је Дуал Сим функционалност?Може ли за сваку картицу да се постави засебно звоно и звук за поруке?
- можете ли да препоручите неког крштеног продавца који даје праву гаранцију бар годину дана и код којег може да се купи оригиналан телефона са B&Q логом и оригиналним слушалицама?Одговор може и на пп.
- да ли је могуће наместити два налога за вајбер, воц ап...?Нешто као Дуал Апс или Дуал Спејс?

Poslednja izmena:
Pazi ni jedan ni drugi ne dolaze sa B&O slušalicam, samo tuned by B&O. Mislim da su samo za prve kupce, posle registracije na LG sajtu, naknadno stizale prave sluške model H 3

dolaze b&o slušalice , ja sam ih imao u paketu ali nisu ništa posebno, Sennheiser od 20e ih jede za doručak zato nemojte da vam je žao ako ih niste dobili...

from komsa's edge

Nisu to H3 od 150$, to su LG koje su B&O tuned, imam ih ja i kao i svake sluske koje dolaze uz mob, prosek. H3 su dolazile samo na US trziste. Uporedi B&O H3 sa ovim sto smo dobili i videces da nisu iste.

Poslednja izmena:
Добро слушалице и нису толико битне већином их користим на терену да слушам радио али већ када долазе уз телефон у оригиналном паковању зашто бих допустио некоме да ми уваљује неке друге за мој новац.Остало?

I jedne i druge su originalne, drugačija su pakovanja. Meni je čak više drago što moj telefon nema nazad b&o logo, već je čistiji poklopac, a lg slušalice tunirane od bilo koje strane su svakako dovoljno dobre. I koliko vidim za punjač koji ide uz b&o treba strujni adapter, tako da mi je i to olakšanje, manje gabaritni punjač, a adapteri su uvek klimavi i smaraju :) Stvarno ne vidim da je razlika neki problem, treba da budemo zadovoljni što ovaj top telefon možemo da nabavimo po vrlo smešnoj ceni :)

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Poslednja izmena:

Aj kad vas je dvojica da se i ja priključim da ubijemo cenu za još deset evra :D

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Vrh Dno