Jel si Australia firmware zadnji skinuo?Средио сам проблем с батеријом, бар ми се чини да јесам.
Као што неко написа горе, нешто у позадини је јело батерију. Сад је боље, скоро као некад.
Флешнуо сам други ром, и то је то. Надам се да ће сад бити како треба.
Ili na memorijskuPrebacis slike na pc ili laptop i to je to, ne može jednistavnije, a da budes siguran da si sačuvao slike, bar ja tako radim![]()
Huawei Mate 9
Da li siguran da je prostor na Google photos neograničen?Heee... pa ja imam 200gb slika i videa otkako sam dobio prvo dete. A koliko je bilo ukupno slikanih na telefonima od tada to ne može ni da se predpostavi.
Otg kabl ili adapter, fleš memorija i vozi. Posle može upload da PC na Google Photos (umanjeni kvalitet, neograničen prostor)
Čitam po netu da ih Google photos i u rezoluciji ispod 16mpx dodatno kompresuje i da se dobija slika skoro identičnog kvaliteta. Verujem da je ovo dovoljno za nas koji nemaju potrebe za profi obradom slika i slično?Spucaj ih sve slobodno
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
To je ovaj app?Jok, ima uploader za pc
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari