Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Imaš li podešene parametre za telenor, to bih prvo proverio?
Neka nadogradnja:

Prilozi

• Screenshot_20170901-225431.png
    Screenshot_20170901-225431.png
    187.3 KB · Pregleda: 110
Stigao i kod mene samo je malo veci, 23MB
efa8c412ea225df94e2f79cc1b40d908.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

I da se pojavi update ne diram ništa. Za sad mi je baterija I sve vrhunski na australijskom firmware. Uz Adhell 2.0 ne treba realno ni root još uvek.

Средио сам проблем с батеријом, бар ми се чини да јесам.
Као што неко написа горе, нешто у позадини је јело батерију. Сад је боље, скоро као некад.
Флешнуо сам други ром, и то је то. Надам се да ће сад бити како треба.

Da li se susreo neko sa problemom prekid rada zvucnika? Trazeci na internetu vidim da imaju i na S7 i S7E, cak se taj problem spominje i na S8. Ali nisam mogao da nadjem resenje (ako ima uposte). Naime kada pustim preko zvucnika muziku (youtube, player), video, instagram, zvuk nestane posle par sekudni. Nakad ima ovaj problem a nekad ne, nisam nasao neko pravilo kada se javlja. Da li je software ili hardware?
Imam S7.

Средио сам проблем с батеријом, бар ми се чини да јесам.
Као што неко написа горе, нешто у позадини је јело батерију. Сад је боље, скоро као некад.
Флешнуо сам други ром, и то је то. Надам се да ће сад бити како треба.
Jel si Australia firmware zadnji skinuo?
Meni SoT na wifi ide lagano do 6h za 24h. Imam sve žderače baterije face itd.

Кувани ром је, не знам који је fw у основи. Ал ево, 6h још 16% остало

Na DBT, posle poslednjeg update, baterija mi se opet vratila na 5h SOT na S7 koji je star 15 meseci

Kako me odradiste za faktori restart! Google disc mi je bekapovao samo fotografije koje sam snimio telefonom ili downloadovao na njega, a fotografije koje sam prebacio sa starog moba su nestale. Izgubio sam 2 Gb slika :(

Нико те није зезнуо. Сад сам гледао шта је писано, и речено је лепо да се слике обавезно бекапују. Жао ми је што си изгубио слике, ниси ни први ни последњи.
Сад знаш за убудуће.

Prebacis slike na pc ili laptop i to je to, ne može jednistavnije, a da budes siguran da si sačuvao slike, bar ja tako radim :)

Huawei Mate 9

Могу да се аплоудују на google drive, dropbox, копирају на компјутер, копирају на меморијску картицу...

Mnogo načina da se sve iz telefona sačuva... I ako ne znaš, pre toga razmislis i pitas detaljno, nije sramota pitati :)

Huawei Mate 9

Fino sve slike uplauduj na Google Photos i miran si. Odradis kad god oćeš hard reset i čim uneses svoj email na tel, opet imaš sve slike na Google Photos. Ja sam sve slike što sam imao na kompu i lap topu prebacio na tel i uplaudovao na Google photos. Sigurnije je, jer nikad ne znaš kad moze da crkne hard disk, s obzirom da ovaj moj ima staza preko 12god. Svaka se škola placa, odje ces da naučiš mnogo stvari samo lagano. I bilo koji problem da imaš rijesice se, jer su sve kolege na forumu extra, a većina ima veliko znanje.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Heee... pa ja imam 200gb slika i videa otkako sam dobio prvo dete. A koliko je bilo ukupno slikanih na telefonima od tada to ne može ni da se predpostavi.
Otg kabl ili adapter, fleš memorija i vozi. Posle može upload da PC na Google Photos (umanjeni kvalitet, neograničen prostor)

Heee... pa ja imam 200gb slika i videa otkako sam dobio prvo dete. A koliko je bilo ukupno slikanih na telefonima od tada to ne može ni da se predpostavi.
Otg kabl ili adapter, fleš memorija i vozi. Posle može upload da PC na Google Photos (umanjeni kvalitet, neograničen prostor)
Da li siguran da je prostor na Google photos neograničen?

Da u high quality

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

High quality = video u 1080p i fotke mislim 16mpx

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Kojeg kvaliteta i veličine bi završile slike sa mog S5 i sad S7 kad bi upotrebio unlimited opciju za upload?
Nikad nisam imao ni telefon ni digitalni sa preko 16mpx.
Imam dosta slika na hardu od ranije, ovo deluje zanimljivo.

Spucaj ih sve slobodno

Spucaj ih sve slobodno

Čitam po netu da ih Google photos i u rezoluciji ispod 16mpx dodatno kompresuje i da se dobija slika skoro identičnog kvaliteta. Verujem da je ovo dovoljno za nas koji nemaju potrebe za profi obradom slika i slično?
Imam slika od srednje škole, tipa 2002, da se to za svaki slučaj prebaci na cloud.
Moram sve slike na mob pa upload na Google?

Jok, ima uploader za pc

Jeste

Ok thx. Taman da isprobam prvo za ove slike sa kompa.

instalirao sam poslednji update malopre, jel se zna koje su nadogradnje u pitanju?

inace, ludom srecom jos uvek imam telefon. u petak vece smo pravili rostilj kod drugara i popilo se 10l belog vina iz zupe, jedva sam stajao na nogama. skotrljam se ja peske na taxi a telefon uvek nosim u dzepu sorca a ne u torbici da se ne izgrebe na kljuceve posto ne volim nikakve zastite za telefon. da ne duzim pricu, kako sam izasao iz taxija hvatam se za dzep a telefona nema i gledam taxi kako odlazi. trcim kuci, srecom imam instaliran viber na desktopu pa sam nasao telefone drustva. oni kazu nije ostao tamo. zvonim svoj broj sa poslovnog telefona, niko se ne javlja. zovem taxi udruzenje, oni preko radio veze pitaju da li je neko nasao telefon, taxista cuti. srecom, fon je zaljucan na otisak i nije mogao da ga ugasi niti utisa. i slete se dvojica drugara do taxi stanice, nadju taxistu po mom opisu i uzmu mu telefon, da ne detaljisem sada kako. sve se izdesavalo u roku od pola sata i taksista nije mogao da ugasi telefon a uz to je bio dovoljno glup da se vrati na stanicu i da ga ne da nekom kolegi da bezi sa njim. bozije cudo kako i dalje imam telefon, da ortaku nije palo napamet da ce se taxista mozda vratiti na stanicu odakle je krenuo ili da je dosao 15min kasnije - prosao voz. ladno je hteo da me uradi za telefon, nema boga da nije cuo kako zvoni u kolima i da nije cuo kako se trazi telefon preko radija. olosa na sve strane koliko hocete. ja sam pre pola godine vratio nekoj devojci telefon kada sam nasao da zvoni na ulici, mozda ima nesto u karmi :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno