Moka85
A koliko para si spreman da das za te 3 Fujitsu , bez ugradnje ?
banacanin
Logika kaze da ako zelis grejati tu sobu od 18m2 , onda klima mora u nju , i za tu m2 bi ti bila dovoljna Fujitsu 12LLCE ili Midea Mission 12 , zavisi sta zelis . Veci je problem hladjenje , da li ce klima uspeti da dobaci do dnevne sobe , hoce ali koliko , to dok ne probas neces znati , eventualno ako se desi da ne dobacuje dovoljno , sutradan uzmes neku obicnu 9-ku za dnevnu sobu .
Pogledaj na netu ako uspes da iskopas sta od tvojih uredjaja podrzava. Unirvezalan je ali moju klimu recimo ne podrzava a malo je cimanje na Kineskom. Realno, mala para kosta tako da nije steta dati. Podrzava brdo uredjaja. Probao sam na klimi i tv-u ali mi realno samo za klimu treba.I sta sve moze da kontrolises?
Bas sve ili?
Hocu i ja da uzmem....zato pitam [emoji3]
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Dali neko od korisnika ima lična iskustva sa Daikin FTXB35C/RXB35C? Ili bar sa ovom serijom nije nužno 35-ica.
Ima rovaccccc, stavio je istu u neku malu sobu. Kaže da je idealna za mali prostor, jer slabije duva od Fujitsu klime, a i snaga joj opada kad je baš veliki minus brže nego Fujitsu klimi. Ali je zato kvalitetan uređaj, i veoma tiha, a unitrašnja jedinica je mala (77cm), manja od bilo koje Fujitsu. Roditeljima je nakon toga kupio Daikin FTX50GV, tako da mora da je zadovoljan.
SLUŽIMO NARODU!Hvala Jozzo![]()
kad mi zena bude nesto zgresila samo sa posla aktiviram hladjenje dok ona spava... :d
a mozda i svalera ukoci u ledjima :eyebrows:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari