Šta je novo?

Xbox One

Pa sto ne uzmes onda Forzu za PC?

Ako misliš na Apex koja je free, imam nju naravno ali ona ne nudi ni 10. dio sadržaja koja nudi Forza 6 za Xbox.

Posle fabričkog reseta konzole proradila i xbox app normalno.

P.S.

Samo da podelim dobar sajt za kupovinu igara, a i ostale opreme base.com

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel ovo digitalne ili fizicke kopije igara za XBO? Zaista cene su iznenadjujuce dobre, P.S. kupih danas RDR na popustu za 10$ (1030 dinara me iznela) ali mora preko VPN-a pa sam je pazario preko komp-a. Zadivljujuce kako izgleda igra stara 7 godina :)

Na "base" samo fizičke kopije.
Meni su trenutno najbolje ponude za Batman Arkham Knight - oko 9€
ME Shadow od Mordor GOTY - oko 14€ i
The Witcher 3 GOTY - 19€

Batman Arkham Knight je vrhunska igra, pogotovo za 9$. I ja uzeo RDR za 10$, isto odlična igra.

Poslednja izmena:
Danas uzeo Forza Horizon x360 sa cdkeys i skinuo bez problema kad ono neće...traži cd ili xbox live ali ulogovan sam i kad odem na store piše play ali opet neće.
Jel zna neko rešenje za ovo?

Morao sam kompletan reset i sve da obrišem pa onda ponovo skidaj sve....ali barem sada radi.

Forzu Horizon 3 sam odmah uzeo na PC, odlična stvarno ali mi se posebno igra klasična Forza koja je realnija dosta vožnja. :)

Ja se kajem sto nisam kupio Forzu Horizon 3 cim je izasla nego tek pre par meseci..

Ne mogu da zamislim kakav ce biti sledeci nastavak Motorsport serijala tek kad me je FH3 odusevila.

Ja se kajem sto nisam kupio Forzu Horizon 3 cim je izasla nego tek pre par meseci..

Ne mogu da zamislim kakav ce biti sledeci nastavak Motorsport serijala tek kad me je FH3 odusevila.

Verujem da će nastavak Motorsport-a biti odličan, ali verovatno ni blizu Horizona, prosto to su dve različite igre, prva je simulacija, druga arkada.

Jel kad istekne pretplata za MP da li rade igrice kupljene preko naloga i preko digitalnog koda?

Kad istekne Live rade ti sve igre sem onih koje si dobio preko Live pretplate odnosno u ovom slucaju Trails Fusion i Slime Rancher. A igre za 360 Boyonette i Red Faction mozes da ih igras i bez uplacenog Live-a. Naravno neces moci da cepas MP igre tipa Titanfall, Battlefield, COD i sl...Mozes singl player kampanju a sve sto je vezano za Net - Njet !!!!

Kad istekne Live rade ti sve igre sem onih koje si dobio preko Live pretplate odnosno u ovom slucaju Trails Fusion i Slime Rancher. A igre za 360 Boyonette i Red Faction mozes da ih igras i bez uplacenog Live-a. Naravno neces moci da cepas MP igre tipa Titanfall, Battlefield, COD i sl...Mozes singl player kampanju a sve sto je vezano za Net - Njet !!!!
Ok, hvala. Pozdrav. :)

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

Super izgleda konzola, mada ovo prodaju sigurno skuplje od X, a nalepili samo natpis "Project Scorpio", I promenili malko teksturu kućišta. Ovo je za fanatike odlično.. Ja ostajem na One S, nemam nikakvog razloga za prelazak na X...

Jel ima neko da igra FH3, a da ima i ona dva DLC-a: Hot Wheels i Blizzard Mountain? Da mi kaže kakvi su DLC-evi, isplati li se uzeti ih?

Za koliko si ih nasao? B.M. je odlican dodatak i dopunjava FH3 ali HW podize igru na sasvim novi nivo i ako nemas para za oba kupi samo HW i uzivaj!

Ja sam bio zagovornik X One-a dugo dugo, ali čini mi se da ću moj prodavati uskoro. Trenutno mi deluje kao i da Switch ima zanimljiviju "budućnost" sa svojim "dečijim" ekskluzivama, od ove platforme. One X je moćan, tu nema dileme, ali je isto tako i nepotreban. Glavni highlight konzole - igraj stare igre koje si već prešao u native 4K i ove nove koje dolaze u checkerboard 4K, 1440p ili nižim ... Pa to već imam na PS4 Pro + tonu ekskluziva. Takođe, ne znam za vas ali meni je ipak važnija sama igra od njene rezolucije. Ja i dalje na tom One-u igram Mass Effect 1 i 2, RDR, prvu Forzu Horizon ...

Nakon određenog perioda sa konzolom dve stvari su se dodatno iskristalisale kao jedine prednosti nad PS platformom - #1 konzola je nečujna u svim situacijama #2 podrška za stare-dobre X360 igre (uskoro i za prvi Box).

Pa xbox je u ovoj generaciji spao na to da je cheap zamena za PC.
Meni je sa jedne strane super posto uvek imam gaming ready pc pa ne moram da ga kupujem.
A sa druge strane mi je bedak sto je m$ unistio xbox kao konzolu.
I x360 i originalni xbox su imali podosta odlicnih eksluziva i onda je dosao One i prc sve ode na win10 kako bi vise prodali svoj OS.

Za koliko si ih nasao? B.M. je odlican dodatak i dopunjava FH3 ali HW podize igru na sasvim novi nivo i ako nemas para za oba kupi samo HW i uzivaj!

Verovatno ću uzeti oba ako su tako dobra, nisam našao nikakvu specijalnu ponudu, na Store-u iznosi 35$ Expansion Pass, mada čekaću neku akciju ako bude, šteta što nisam uzeo prošle nedelje kada su oba bila za čini mi se 15$.

neko ne voli to što xb1 nema ekskluzive, ali sa druge strane ako pogledate ceo proizvod to mu je i jedina mana (ako je, pošto je ideja da istu igru igraš i na x1 i na kompu zapravo dobra po nas jer kupuješ jednom jednu igru). x1 je odlična multimedijalna mašina, povežeš to na tv i ne treba ti htpc, komp, ništa. ja recimo sad se selim u inostranstvo i rasprodao tehniku, komp, tv.... pogodite šta nosim sa sobom? x1 je dovoljan i kao jedini lični uređaj (ako imaš poslovni komp). planiram da kupim onaj dodatak da igram mišem i tastaturom i jak komp mi uopšte ne treba.

Koliko se isplati uzeti polovan xbo s za 220€ na xbox rep**** ili uzeti nov sa igrom 300€? U kakvom su stanju polovnjaci?

Ukoliko imaš nekog u inostranstvu, isplativije je da preko kupiš Xbox one s, redovno su na akcijama sa igrom gde se prodaju za oko 220e, a nekad čak i 200e.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Vidi koliko su na KP kod poznate ekipe, sumnjam da beze mnogo od DE cena.

Ja sam bio zagovornik X One-a dugo dugo, ali čini mi se da ću moj prodavati uskoro. Trenutno mi deluje kao i da Switch ima zanimljiviju "budućnost" sa svojim "dečijim" ekskluzivama, od ove platforme. One X je moćan, tu nema dileme, ali je isto tako i nepotreban. Glavni highlight konzole - igraj stare igre koje si već prešao u native 4K i ove nove koje dolaze u checkerboard 4K, 1440p ili nižim ... Pa to već imam na PS4 Pro + tonu ekskluziva. Takođe, ne znam za vas ali meni je ipak važnija sama igra od njene rezolucije. Ja i dalje na tom One-u igram Mass Effect 1 i 2, RDR, prvu Forzu Horizon ...

Nakon određenog perioda sa konzolom dve stvari su se dodatno iskristalisale kao jedine prednosti nad PS platformom - #1 konzola je nečujna u svim situacijama #2 podrška za stare-dobre X360 igre (uskoro i za prvi Box).

Ja otkad imam Xbox skoro se i ne igram na kompu, jedino sam Witcher-a presao na kompu i upalim ponekad TW Warhammer, a imam Xbox od novembra prosle god... bila je tad dilema sta uzeti, i odlucio sam se zbog boljeg odnosa ulozeno dobijeno (bolje igrice uz gold i ea access), bez potrebe za sharing-om i drugim, a i gamepad mi je dosta bolji, a ekskluzive, jest da nemaju puno al ono sto ima meni dovoljno [emoji4] ja moj Xbox ne bih menjao za PS i jos imam debeljka i TV koji podrzava HDR, a konzola ne, pa cu cekati snizenje One X i kupiti ga...

Kontroler ima bolje "pečurke" ali sam ja na ovaj od PS-a stavio metalne, pa nije velika razlika. Druga stvar je baterija. DS4 V2 ima oko 20 sati autonomiju, ali sam ja u Box-ov stavio 4000mah(ukupno) eneloop. Tako da to traje mesecima. Plus punjive su.

Čak mi ni PlayAnywhere program nije previše zasmetao, ali šta box trenutno ima? Forzu 7, koja mene eto uopste ne interesuje jer više volim arkadni Horizon i Crackdown koji kasni debelo, plus meni licno izgleda ko Saints Row čiji nisam fan. Sad evo igram Witcher 3, našao Goty disk na KP za siću, i igra iako izgleda odlično, skoro kao PS4 verzija, u Novigradu vidljivo jedva 20fps prebacuje. To Digital Foundry nije pominjao nikada.

Ja otkad imam Xbox skoro se i ne igram na kompu, jedino sam Witcher-a presao na kompu i upalim ponekad TW Warhammer, a imam Xbox od novembra prosle god... bila je tad dilema sta uzeti, i odlucio sam se zbog boljeg odnosa ulozeno dobijeno (bolje igrice uz gold i ea access), bez potrebe za sharing-om i drugim, a i gamepad mi je dosta bolji, a ekskluzive, jest da nemaju puno al ono sto ima meni dovoljno [emoji4] ja moj Xbox ne bih menjao za PS i jos imam debeljka i TV koji podrzava HDR, a konzola ne, pa cu cekati snizenje One X i kupiti ga...

Ako nemaš 4K TV, bacaš bespotrebno pare na X model, možeš i sa S modelom da koristiš HDR funkciju, uštediš nešto novca= kupiš par igara.

Nazad
Vrh Dno