Šta je novo?

Xbox One

Freesync 2 je u pitanju kao i HDMI 2.1, tako da to tek treba da se finalizuje.

Sto se tice Store-a, tako mi je Microsoft podrska rekla da dobijeni kredit na Win Store-u ne moze da se iskoristi na online (web) Store kao ni vice versa, posto sam isto tako nekih 10-ak dolara kredita bezuspesno pokusavao da upotrebim dok su bila neka snizenja. E sad ako i tu ima neka caka i workaround to vec ne znam niti su mi oni spominjali.

Pa kako onda jbm mu mater, prepozna mi kod, piše cifra u dolarima i kad hoću accept da se redeem-uje izbaci grešku za državu.
Misliš mogu samo na samoj konzoli to da aktiviram ili ...?

Nemam pojma, ne deluje mi kao slucaj kod mene ali za svaki slucaj mozes da ih iscimas na chatu negde (recimo store) i tamo pitas kako da iskoristis kod.

Pa kako onda jbm mu mater, prepozna mi kod, piše cifra u dolarima i kad hoću accept da se redeem-uje izbaci grešku za državu.
Misliš mogu samo na samoj konzoli to da aktiviram ili ...?

Win store aplikacija je vezana za državu na koju je region/location setovan u windowsu, a može biti i to toga na koju je državu registrovan sam nalog.

Imam jedno pitanje: Jel mogući odigrati Quick Match online preko Multiplayer-a u Fifa 17 ili je moguće samo igrati sezonu online?

Jedino preko sezone.

Ne znam, znam da su radili na UWP verziji. Nisam nasao za Xbox. Izacice svakako ja mislim ali trajace jos malo.

Jel zna neko najlakši način za sinhronizovanje filmova sa PC-a na Xbox, samim tim i streamovanje? Želeo bih da kada već imam Xbox, odgedam i neke filmove sa PC-a na TV-u, pa me zanima kako bih najlakše mogao da odradim to.

Pc - hdmi - tv
Pc - USB - tv
PC -one drive - xbox - one drive - tv
PC - hdmi in - xbox - TV
PC - USB - xbox - TV

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pc - hdmi - tv
Pc - USB - tv
PC -one drive - xbox - one drive - tv
PC - hdmi in - xbox - TV
PC - USB - xbox - TV

A ne postoji neki način stream-a? Kao neki media server ili nešto slično?

a92b686ef507a5f2dc35b5e41c2d8240.jpg

Možeš i preko Plex-a

Послато са X5max_PRO уз помоћ Тапатока

Možeš i preko Plex-a

Послато са X5max_PRO уз помоћ Тапатока

A kako da namestim da mi se pravilno prikazuju titlovi sa srpskim karakterima? Ne vidim nigde opciju za menjanje jezika titla.

Drugari imam jedno pitanje, da li je "legano" koristiti one kodove za live koji traju 3, 7 ili 15 dana? Strah me da me ne banuju jer sam kod koji sam dobio uz konzolu iskoristio. Nemam trenutno potrebe za live-om ali ako naleti neka dobra igra sa popustom da li je dozvoljeno ili nije preporucljivo. Vidim na K.P. lik prodaje banovanu konzolu i pitam se kako je uspeo to da uradi?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Uzmi lepo na 3 meseca, malo manje od 15eur je, a taman budes miran u tom periodu, jer ja mislim da na jednom nalogu samo jednom mogu da se upotrebe ti probni periodi, e sad ako te ne mrzi da pravis novi nalog svaki put i redeem te kratke onda sve ok. Ja sam pre par dana uzeo 3 meseca na g2a, sve super radi... ko zna zbog cega je banovan sigurno neki jak razlog posto jelte piratetije nema...

Drugari imam jedno pitanje, da li je "legano" koristiti one kodove za live koji traju 3, 7 ili 15 dana? Strah me da me ne banuju jer sam kod koji sam dobio uz konzolu iskoristio. Nemam trenutno potrebe za live-om ali ako naleti neka dobra igra sa popustom da li je dozvoljeno ili nije preporucljivo. Vidim na K.P. lik prodaje banovanu konzolu i pitam se kako je uspeo to da uradi?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Ako hoces da ustedis na jednoj konzoli mozes da napravis najvise tri naloga na kojima mozes da dobijes promo live gold na mesec dana.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ja jesam, ali ne toliko zbog Scorpia koliko zbog ekskluziva, jer ako ne ponude nista novo, verovatno cu ici na PS4 Pro umesto Scorpia, ili cu uzeti neku besnu graficku za PC [emoji16] mislim vec imam One, igre rade korektno, ali ocekujem neke malo bolje ekskluzive da bih opet uzeo Xbox jer znam da MS to moze da isporuci...

Ako imaš novca za grafičku kartu u ceni (od min. 400€, a biće sigurno više), ne vidim poentu da čekaš Scorpio? Pogotovo ako su MS ekskluzive razlog, jer gotovo svaki naslov koji najave, dolazi na PC.

Što se tiče E3, od MS-a ne očekujem ništa posebno. Uz datume izlaska najavljenih igara, očekujem klasične najave nekih starih IP-a, možda 1-2 nova naslova i eventualno 3rd party igra sa nekim ekskluzivitetom (tipa u prvih 6-12 meseci). Verujem da će im dobar deo konferencije proći u priči o mogućnostima Scorpio-a i kako je 4k igranje "pod obavezno" i da postoje nenormalne razlike jer je nativni.

Tako da mislim da će se i ove godine njihova prezentacija fokusirati o priči vezanoj za hardver i servise. Voleo bih da bude neki iznenađujući "wow" momenat, ali nisam toliki optimista.

Pa pazi, trenutno mi vise lezi konzolni gejming jer imam odlican TV, a i vise volim da lezim dok se igram ako me razumes [emoji16] tako da ako mi One igre izgledaju odlicno na mom TV-u, onda od bilo koje jace konzole izgledace jos bolje... Generalno polako skupljam novac za sezonu praznika, a naredni period ce odluciti ici na Scorpio ili Pro, ili mozda uzmem obican PS4 za ekskluzive a Scorpio za sve ostalo, jer vec imam solidnu kolekciju na One...

Sent from my iPad using Tapatalk

Pa pazi, trenutno mi vise lezi konzolni gejming jer imam odlican TV, a i vise volim da lezim dok se igram ako me razumes [emoji16] tako da ako mi One igre izgledaju odlicno na mom TV-u, onda od bilo koje jace konzole izgledace jos bolje... Generalno polako skupljam novac za sezonu praznika, a naredni period ce odluciti ici na Scorpio ili Pro, ili mozda uzmem obican PS4 za ekskluzive a Scorpio za sve ostalo, jer vec imam solidnu kolekciju na One...

Sent from my iPad using Tapatalk

Prilicno sam siguran da ce Scorpio imati 4K rezoluciju, ali ce detalji biti isti. Tako da je Scorpio OK ako imas 4K TV.

Dada imam KS7000, mislim sa daljine od nekih 2.5m se uopste ne vidi mutnoca sto se igra npr renderuje u 900p i izgleda fantasticno, ali da iz blizine se primecuje i vidi se koliko je shitty rezolucija, zato ce ekskluzive odluciti sta uzeti kasnije...

Nazad
Vrh Dno