Ovo je valjda samo zamena na zahtev korisnika i blokada, a ne i nova kartica/produzetak.Meni je takodje istekla visa electron kod intese. Zvao sam pre neki dan i rekose mi da produzetak i nova kartica kostaju 400din :S
Ovo je valjda samo zamena na zahtev korisnika i blokada, a ne i nova kartica/produzetak.
Ako tako bude, gasim je![]()
Blokada je kada ti ukradu karticu da se momentalno spreci bilo koje dalje koriscenje.
U danasnjem svetu to je hohstaplerski nacin da se od prevarenih/opljackanih uzme jos novca, posto to sve moze da se elektronski uradi, i isto je i da se otkaze kartica na salteru, samo sto su blokade hitne.
U Intesi ne mozes.
Telenor, nekoliko bankomata RF i KomBank, podosta UniCredit i ProCredit - jedino one imaju bankomat i za EUR i za RSD.
Hmm, valjda nece poceti i nju da naplacuju... posto mi ne treba za PP, stvarno ne vidim razlog da je placam - kostala bi me vise nego sve ostale kartice zajedno
Neko rece skoro da mu VE istice novembra i vec je "Neaktivna", sto znaci da je sledeca vec u izradi ili je mozda cak i poslata. Kod tebe je drugacije, nema kartice uopste, ali ti nisi podigao novu? Nisi dobio SMS ili?
Није то баш одавно,тј. задњи су увели овај вид ауторизације за ову дебитну картицу што је за сваку осуду,али су одмах то надокнадили кроз повећање одржавања основног рачуна(ускоро)
Ali je pala.Све док је Интеза најпрофитабилнија банка у Србији неће се радикално мијењати ,а и зашто би.
Са читачем од хиљаду динара није проблем,али зашто поред многих алтернатива?Избор поштујем, а коментар ми се односио на валидацију једнократном лозинком.Мислим да изумитеља ауторизацијом читачем(који узгред није укинут,већ је и даље активан)треба наградити путовањем у Сибир,без повратне.Odavno sa CAP citacem, a od skoro sa SMS autorizacijom, nisam citac pominjao jer od skoro nije bitan, a inace ODAVNO placam online sa Inspire karticom kao sto rekoh
To jeste nova! Ne menja se broj kada se dobija obnova kartice.
Ti u sustini jos nisi podigao karticu 2015. obnovnjenu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari