Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
meni ovi beta drajveri na win 7 rade odlicno, a na win 8.1 pro cim odradim patchovanje pri ulasku u windows plavi ekran i greska da drajver nije potpisan, sto je zapravo patch i trebao da resi.
Probao sam sve moguce gluposti sa neta, prebacio windows u testmode gde je kao iskljuceno proveravanje digitalnih potpisa ali i dalje isto.
Usao u safe mode vratio drajvere koji su bili i sve radi normalno.
Sugavi win 8.1

meni ovi beta drajveri na win 7 rade odlicno, a na win 8.1 pro cim odradim patchovanje pri ulasku u windows plavi ekran i greska da drajver nije potpisan, sto je zapravo patch i trebao da resi.
Probao sam sve moguce gluposti sa neta, prebacio windows u testmode gde je kao iskljuceno proveravanje digitalnih potpisa ali i dalje isto.
Usao u safe mode vratio drajvere koji su bili i sve radi normalno.
Sugavi win 8.1
Jesi li pre instalacije drajvera iskljucio digital signing ?

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Poslednja izmena:

Posto nije radilo, obrisao beta drajvere sa ddu, prebacio sam windows u testmode (bcdedit /set testsigning on), i probao ponovo da instaliram (jedno 4-5 puta :D), ali i dalje ista stvar, javlja da drajver nije potpisan.
Znam ja da bi zamena windowsa pomogla verovatno, ali.. nije mi bas do toga, reko prvo da pitam jel neko imao isti problem koji je mozda resio :)

Probao sam i iz safe moda-a da udjem u win sa F7 (to je ono Disable Driver Signature Enforcement method) i tako instaliram, znaci isto.

+1

Mislim da je i ovo bitna stavka kod instalacije drajvera ovih kroz device manager. Iskljuciti to i nema problema.

Sent from my S6 Edge

+1

Mislim da je i ovo bitna stavka kod instalacije drajvera ovih kroz device manager. Iskljuciti to i nema problema.

Sent from my S6 Edge
Nemoze da se instalira drajver drugacije.

D.darko ocisti sve sa ddu drzis shift pre nego sto stisnes restart, klasicno iz start menija, ides na troubleshoot pa advance boot nesto i kad se restartuje izaberes pod 7 ja mislim disable driver signing. Onda install drajvera patch pa restart i vozi.

Poslednja izmena:
Nemoze da se instalira drajver drugacije.

D.darko ocisti sve sa ddu drzis shift pre nego sto stisnes restart, klasicno iz start menija, ides na troubleshoot pa advance boot nesto i kad se restartuje izaberes pod 7 ja mislim disable driver signing. Onda install drajvera patch pa restart i vozi.

Probao, nisam imao srece. Ali dobro je da ovo stoji ovde zbog drugih, manje iskusnih :)

Jel neko naterao 580ice sa ovim beta driverom (win10) , meni non stop dropuje mem clock na 1000 sa zadate vrednosti , samim tim i hashrate na pola...?

Meni radi OK. Rx 580 8gb win 10 . Evo vec 24h bez problema....
Jedino sto ne mogu ( ne umem ) potrosnju da mu smanjim...
Pogledajte prilog 234348
Kako malo da smanjim potrosnju....
Trix mi puca a u bat file ne reaguje cvvdc...
Inace Novi drajver,Claymor 9.8 ; AB 4.4.0 beta 15....
I ovo me malo buni GPU load 16% ..???

Evo u dualu 29.3

Poslednja izmena:
Smanji potrosnju tako sto ces da spustis napon kroz AB. Skini poslednju beta 16 ver.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ma preko trixxa smanji napon a u ab vrati na def vrednosti napon

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ako nece da skida napon obori mu i klok jezgra, pet po pet mhz... U jednom trenutku ce ti oboriti mV.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nece nikako.
Skinuo i novu betu 16 - Nista.
Trixx mi ne reaguje uopste ili zablokira komp ...
Klok spustao i po 50 i nista

Poslednja izmena:
Pa kad pomeras slajder za napon u plus ili minus jel ti uopste menja napon bar za malo tj dali uopste prima komandu?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nadam se da si pobrisao sve od prosle ver AB, pre svega mislim na folder iz ProgramFiles-a

Dakle:
Prvo i osnovno uninstall AB-a, zatim odes u PF i pobrises njegov folder. Nakon toga install nove beta16 ver i neces imati problema.

jel moguce da niko nije imao btce adresu na dwarf za ETH
nikako da prebacim to na drugi wallet

Interesuje me da li moze biti problema oko instalacije novih drivera i aftera posto je bios modovan i undervoltovan a kroz after sam samo podesio ventilatore ?

Hvala unapred.

Ako nesto. Ne znate ili niste sigurni, onda nemojte davati savete manje isksnim clanovima, jer problemi mogu nastati, Ne uvek, Ali mogu nastati, da imate malo vise prakse znali bi to i sami

Ja sve pisem iz licnog iskustva.
Na svim kartama sam modifikovao bios, klokovi i naponi.

Ima li ko bios modifikovan .. Napon mi je bitan.
Asus Strix 580 8gb top ...Samsung...?

Ethereum update

Speaking of trading pairs, we are also happy to confirm that our preparations for launching Ethereum are in their final stages. As of Thursday, 17 August, Ethereum will be available for trading with USD, EUR and BTC.

bitstamp

Da,da stamp....dobio mail od njih da imam 30dana free fee na eth kad startuje

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ali bas konacno. Danas gledam kako ETH skace i razmisljam gdje poslati novcice. Poloniex iskljucio odmah u startu, bittrex usao u uzi izbor ali nisam verifikovan pa me bilo strah slati neku vecu kolicinu tako da sam poslao desetak, a ostatak izgleda cekao ovu informaciju [emoji1]. Nekako mi je na Bitstampu najsigurnije ( poslije novcanika [emoji4] )

Da li se nekom desavalo da posle nekog vreme 2-3 karte prestanu da rade dok je na ostalima sve ok, kako ste resili?

Nazad
Vrh Dno