kad bih imao AMD sve bih u biosu podesio, tako sam i radio dok sam imao. Pogotovo voltazu. Treba drugu da odradim update drajvera, jel AMD/ATI Pixel Clock Patcher taj "pacth" koji spominjete?
Potrebna pomoć/savet...
Pročitah ovo oko pečovanih Beta drajvera i sve sam odradio kako treba/valjano kao i do sada no, imam problem.
Klok memorije mi skalira sa setovane vrednosti 1990 na 1100 i tako non stop.
Hešrejt se povećao defakto ali i on spada sa 28->14MH i takoOo ciklično. Ranije sam imao DAG Creating time po 4xxxms a sada šiba na 5400-5500ms?!?!
Ima li leka ovom mom problemu?! ili sam neđe pogrešio ili...?
TNX
Ne nalazim nigde betu 16. Jesi pogresio u kucanju ili je izasla? Ako postoji okaci link ako mozes.Power tako oce da seta sa novim drajverom na rx570/580 kartama u slucaju ako ste klok podesavali kroz Clymore 9.8
Isto sam iskusio i jedino resenje je da se odradi sve kroz bios ili AB 4.4.0 beta 16.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Meni brljavi na gigabyte 480. Na kraju sam mu upucao lepo u bios, nije vredno nerviranja..Jel se desavalo nekome da sa novim drajverima nece da radi komanda -cvddc? Na Strix 570 mi radilo dok nisam promenio drajver.
Sent from my S6 Edge
Ne znam da li je u biosu napon moguće podesiti na ovim kartama. Meni nesto nije islo od ruke.Ne nalazim nigde betu 16. Jesi pogresio u kucanju ili je izasla? Ako postoji okaci link ako mozes.Meni brljavi na gigabyte 480. Na kraju sam mu upucao lepo u bios, nije vredno nerviranja..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Jel se desava nekom da preko dana padne hash ( npr. sa 28.5 padne na 25-26 ) to mi se desavalo proteklih mesec dana, a onda uvece radi normalno na koliko je namesteno? Jel moguce da je do pool-a ? Ili nesto drugo uzrokuje padove ?
Za ETH nije do sad pratio BTC [emoji52][emoji52][emoji52]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari