...I dalje imam problem sa signalom kad izadjem iz lifta i to me bas iritira...
ljudovi da li je previse 200e dati za Xiaomi Redmi 4 Prime ? to je najjaci Xiaomi sa 5" ekranom? Posto to mi je maksimala preko toga necu da idem....
170 je silver a 200 je gray. A taj silver mi nije nesto ono od napred beo to mi bzv
Ako staviš obavezno javi utiske, sve je to po meni dosta slično...Još uvek nidam flešnuo najnoviju verziju RR Roma ali se zato razmišljam da stavim crDroidAndroid Rom mada trenutno ne vidim koja je razlika između ovs dva Roma-a pa ako neko zna bio bih mu zahvalan na objašnjenju.
Ja sam na verziji 8.2.1 i ne zelim da ga update-ujem jer radi savrseno. Nema bug-ova, sveaplikacije rade lepo a koristim ih bas dosta, a baterija 3-4 dana u zavisnosti od upotrebe.Iskreno, jedino me baterija drzi da jos ne prodam telefon. Dzabe dobar hardver kad kinezi ne znaju da naprave softver. Nije ni cudo sto sam ovaj telefon platio 130€, jer je to realna cijena. Sacekacu jos mjesec dana da vidim MIUI 9 da li ce srediti ove bagove, jer ako bude isto kao sad telefon ide na prodaju. Nisam zahtjevan korisnik, ne igram igrice, koristim desetak aplikacija i telefoniranje. Medjutim, kinezi ne umiju ni osnovne stvari da naprave da rade kako treba.
Imaš u "Mobil Factory" i u "Mobile Market" u Beogradu isto za 170e.
A da li su im iste cene za sve boje najbolje da nazoveš i pitaš.
I da i ne. Zavisi od puno faktora.I da, da li se ova lista moze smatrati merodavnom sto se tice web browsing-a (izvor je gsm arena http://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=8263#show sortiranje prema web browsing-u)
Pa ako ti treba samo za to sto si naveo moja ti je preporuka r4x 3/32 ja ga pre mesec i jace platio 130e za matorog...naravno crni. Definitivno ne vredi doplate fhd ekran za koji na 5" neces ni primetiti razliku (znam jer mama ima mi 4c koji ima fhd i to bi cak trebao biti i bolji nego u r4p pa ja opet razliku ne vidim)...jedino sd 625 koji je dobar procesor ali ne toliko bolji da bi dao 70e razlike (neko poredjenje on na r4p izvlaci nesto preko 60k, a sd 435 na r4x nesto preko 40k na antutu) i za ono sto si ti naveo vise nego dovoljan sd 435. Ostalo sve isto potpuno...sem malo dizajn. I jos jedna, za nekog jako bitna, stavka r4x mozes uzeti i u global verziji kao sto sam ja, pa te ne boli glava posle da li ce ti raditi svuda 4g i kako.Zvao nema na stanju, ostaje jos samo logicshop da zovem za vecu cenu....
A najvise mi odgovara taj model zbog 5" kao sto sam rekao necu preko toga, i ovo mi je skoro pa presudan faktor a cini mi se da ima solidne perfomanse jer meni treba instagram, facebook, flashscore, viber i whats app i surfovanje na netu.... Pogledajte prilog 234333
Brate ali r4p ima duplo jacu bateriju i radu sad gledam na gsmareni oni tabelu...Pa ako ti treba samo za to sto si naveo moja ti je preporuka r4x 3/32 ja ga pre mesec i jace platio 130e za matorog...naravno crni. Definitivno ne vredi doplate fhd ekran za koji na 5" neces ni primetiti razliku (znam jer mama ima mi 4c koji ima fhd i to bi cak trebao biti i bolji nego u r4p pa ja opet razliku ne vidim)...jedino sd 625 koji je dobar procesor ali ne toliko bolji da bi dao 70e razlike (neko poredjenje on na r4p izvlaci nesto preko 60k, a sd 435 na r4x nesto preko 40k na antutu) i za ono sto si ti naveo vise nego dovoljan sd 435. Ostalo sve isto potpuno...sem malo dizajn. I jos jedna, za nekog jako bitna, stavka r4x mozes uzeti i u global verziji kao sto sam ja, pa te ne boli glava posle da li ce ti raditi svuda 4g i kako.
Ekran+Procesor+izrada/dizajn...Pa ako ti treba samo za to sto si naveo moja ti je preporuka r4x 3/32 ja ga pre mesec i jace platio 130e za matorog...naravno crni. Definitivno ne vredi doplate fhd ekran za koji na 5" neces ni primetiti razliku (znam jer mama ima mi 4c koji ima fhd i to bi cak trebao biti i bolji nego u r4p pa ja opet razliku ne vidim)...jedino sd 625 koji je dobar procesor ali ne toliko bolji da bi dao 70e razlike (neko poredjenje on na r4p izvlaci nesto preko 60k, a sd 435 na r4x nesto preko 40k na antutu) i za ono sto si ti naveo vise nego dovoljan sd 435. Ostalo sve isto potpuno...sem malo dizajn. I jos jedna, za nekog jako bitna, stavka r4x mozes uzeti i u global verziji kao sto sam ja, pa te ne boli glava posle da li ce ti raditi svuda 4g i kako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari