Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Jasno.

Nema veze, proveriću na Mi support-u, ne radi im sada live chat, svakako mi je sada svejedno.
Za u buduće, ko ima tu mogućnost, najbolja opcija je poručivanje preko Ali-a, slanje DHL-om besplatno u neku od Evropskih zemelja i onda ti taj neko prenese raspakovan fon preko granice.
Postoji li još neko alternativno rešenje?

edit,
proverih i sa tim Antutu Officer-om, izbacio mi je No.:63871471502180802, to nije moj IMEI.

Aplikacija MI Verification je izbacila moj IMEI , sa direktnim linkom ka Mi sajtu za dalje informacije na Mi podršci, (postoji i live chat).

Poslednja izmena:
Slažem se apsolutno.

Očekujem da i ostali potvrde/provere njihove uredjaje kupljene preko kp-a, ako to ne pravi problem nekim članovima sa bench-a?

Nije isti model, ali sutra najverovatnije dobijam RN4 Global pa ću svakako proveriti.

Pa ti u RN4 reče da ne veruješ da postoji fake i refurbished.
Zašto onda proveravaš?

Pa čista logika govori da naš preprodavac, da bi imao kakvu-takvu maržu, mora da traži što jeftiniji dobavni kanal.
Recimo, original Hybrid Pro HD sluške na Xiaomi su 40$, dok na AE ih preprodaju za 20+$ .
Ne ulazim u njihove poslovne kombinacije sve dok na kutiji proizvoda imam Authentication code.
Koliko nas je sa kp-a dobilo taj Authentication code?

OK, malo sam bacio oko vezano za ovu problematiku... koliko čitam, javljaju se ljudi koji su kupili telefone direkt sa Mi.com i ne prolazi im verifikacija. Verovatno ne postoji najsigurnija metoda, možda chat ukoliko operateri imaju sveže baze podataka. U tom slučaju je potreban invoice sa KP :D
Pustiš mu neki test i ako bude oko očekivaknog rezultata ne bi trebalo biti problema, to je taj hardver. Proizvođač displeja, kamere,... se takođe može proveriti. Fizičke dimenzije izmeriš. Ako bude sve OK, ne bi trebalo da je lažnjak.

Fake je 95% identičan originalu.

Gde su kačili Mi Verification screenshots , oni koji su kupili direkt sa Mi.com ?
Koliko sam ovde čitao, svi su kupili direkt sa kp-a :D

Oficijelni miui forum. Naleteh na nekoliko stranica gde se piše o tome.

Da li ste nekada videli xiaomi fake telefon?
Ja sam sada odradio proveru posto burazer koristi moj stari rn3 koji je kupljen kod Vladimira, sasvim normalno je prosao proveru. Medjutim morate znati da su njima serveri slabo azurni, tako da ako ne prodje ne znaci da nije.

Mislio sam da govoriš za bench user-e.
Zalepi link ovde, da pogledamo.

Da li ste nekada videli xiaomi fake telefon?
Ja sam sada odradio proveru posto burazer koristi moj stari rn3 koji je kupljen kod Vladimira, sasvim normalno je prosao proveru. Medjutim morate znati da su njima serveri slabo azurni, tako da ako ne prodje ne znaci da nije.
Tvoj je prošao , a moj nije.
Kada si kupio kod Vladimira tvoj RN3Pro, prošle godine?

4 strane, dva user-a rekla da su kupili direktno sa mi.com, to ništa ne znači.
Mislim da je najbolje rešenje kontaktirati Mi support/live chat, pa na osnovu toga doneti neki zaključak.
Nema veze, nije mi žao..ali hocu da znam šta se dešava. Za u buduće imam kombinaciju da kupujem telefon direktno sa AE ili Mi. Nisam gledao koji su uslovi kupovine direktno sa Mi, slanje DHL-om za Evropu, pa posle ću lako da ga dobijem ovde u Srbiji.

Original je sigurno. Koji ti je rom na njemu? Da kupio sam prosle godine http://prntscr.com/g5tyv6
Sada je RR, sinoc sam imao official MIUI.
Ja sam ga kupio 29.7.2016. To znači da bi i moj trebao da prodje kao original, čak i da im server nije ažuriran duže vreme, zar ne?

Druže, ja sam isto uzeo kod Vladimira sa KP-a RN3 i moj nije fake. Proveri sa Antutu Officer-om...

Jasno.

edit,
proverih i sa tim Antutu Officer-om, izbacio mi je No.:63871471502180802, to nije moj IMEI.

To bi trebao biti serijski broj aparata :D
Sad proverih ponovo preko te Atuntu aplikacije, dobio sam drugačiji No.:75466261502193303
Na ugovoru sa Vladimirom, piše da je serijski broj sasvim drugačiji od ova dva koja nemaju veze jedan sa drugim.

Kao što rekoh, ko baš želi da zna da li mu je uredjaj fake, a kupljen je sa kp-a, najbolja opcija je Mi Verification aplikacija, pa ako ni to nije dovoljno, pored IMEI broja je direktan link ka Mi sajtu, pa stupiti u kontakt, putem live chat-a, ili mail-om sa Support-om.

Poslednja izmena:
Poslije ubacivanja zadnjeg RR roma na androidu 6, od 13.11.2016. baterija znatno bolja. Juce sam izvukao 7h i 45min a ostalo jos 18% baterije. Telefon star godinu dana.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Može li neko da pronadje Aixuan case ali za Redmi Note 3 Pro (kenzo), ne Special Edition.
Ne sviđa mi se Nillkin nema zaštitu po gornjoj i donjoj ivici.

Има га али је прескуп сада

Našao sam samo 1 primerak, Kinez obećava da je za RedmiNote3Pro, nema ga još uvek se javi. Može link ka prodavnici, hvala.

Edit:
Hteo sam Nillkin, ali mi se ne sviđa što gornja i donja ivica nema onu plastiku/silikon ili šta je već..pa sam poručio samo zaštitno staklo iz njihove oficijelne prodavnice i extra sam zadovoljan što se komunikacije i poslovnosti tiče..pa gledam da kupujem u takvim prodavnicama.

Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nema više, Aixuan se ne proizvodi za RN3. Moraćemo, uskoro, da menjamo telefone ;) Nadjoh samo 1 Quicksand, ali green. Ko nije gadljiv na boju, daću mu prodavnicu na AE.
Meni odgovara jedino black.

Jedan od... Ako ne patis za nugatom, stavi rr 6.0, bio i ostao najjaci i najstabilniji rom za rn3

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Ma ne patim,a i treba mi za sestru... MIUI posle par meseci skupi 4gb other files bez razloga, pa more redovno hard reset... Ovako sam mislio da joj stavim nesto jednako stabilo,ali da ne pravi te probleme sa memorijom.

U poslednje vreme imam problem sa mikrofonom, ljudi se žale da me slabo čuju. Ima li neko sličnih problema?

Hvala za preporuke.

Na tom RR (starijem), kakva je camera app? Ako nema ona beauty zezanja kao na miui, da ni ne razmisljamo o njemu :D

Nazad
Vrh Dno