Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imaš za džabe katronske u metražama koje prodaju mebl štof, zatim poljo aopoteke koje prodaju razne vrste folija tipa, agril, folije za jagode... Inače ih bacaju pošto neznaju šta bi sa njima. A pouzdano znam da mogu da se kupe nove spiralno motane kartonske cevi za manje od 40din po metru.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel taj štap ne ulazi u manju cev od fi 110 ?

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Sa masinicom ne moze da udje i zavisi od prvog sprovodnika. Ljudi su rekli za kanalizacione cevi od 40 dinara, ja i dalje cekam da cujem gde ima da se kupe za taj novac.

Da li je moguće da neko još uvek gleda iphone 6 po ovim cenama.Ja sam kupio mint 6s za 300€

Pa ne znam, gledam kao poklon a po iskustvima me vuce ka 6 jer ima bolju kameru i bateriju (zenska osoba). Moracu jos da vidim.

Bolju kameru i bateriju od 6s?

Da li je moguće da neko još uvek gleda iphone 6 po ovim cenama.Ja sam kupio mint 6s za 300€

Cak je na oglasima bio 6s 64gb za 325eur u mint stanju, jos 13 meseci u garanciji i otisao je brzinom svetlosti

Ja sad trazim neki normalan, ali nista ispod 370eur...

Poslednja izmena:
Štap se nikada ne šalje sa montiranom mašinicom kurirskim službama pošto nema razloga za to a velike su šanse da pukne halter ili stopa masnice ako nije upakovan po PS-u
Inače ljudi su već rekli kako profi pakovanje može da košta i manje od 40 din i samo zalepiš kutiju sa mašinicom za njega [emoji6]

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Ne mogu da se lepe dva paketa kao jedan kod kurirskih službi. PostExpress prvi ne prima tako, Daily takođe ne daje da se tako šalje paket. Za nas smrtnike naravno, dok ovi što šalju 2k paketa mesečno mogu da rade šta god ima volja, sve dok ubacuju dobru lovu...

Ako su dve stvari u pitanju, nije problem da se pošalje kao jedna ako se upakuju da se ne vide da su dve stvari.

Ne mogu da se lepe dva paketa kao jedan kod kurirskih službi. PostExpress prvi ne prima tako, Daily takođe ne daje da se tako šalje paket. Za nas smrtnike naravno, dok ovi što šalju 2k paketa mesečno mogu da rade šta god ima volja, sve dok ubacuju dobru lovu...

Ako su dve stvari u pitanju, nije problem da se pošalje kao jedna ako se upakuju da se ne vide da su dve stvari.
Naravno, dovoljno je obloziti ih bilo kakvim papirom koji je takodje besplatan i prolazi kao jedan paket

Sent from my Lenovo A7600-F

Sa masinicom ne moze da udje i zavisi od prvog sprovodnika. Ljudi su rekli za kanalizacione cevi od 40 dinara, ja i dalje cekam da cujem gde ima da se kupe za taj novac.
Ja sam na nekom stovaristu kupio 100x10 (ili 11 tj. 110mm) za 40-50din, trebalo mi i manje oni mi dali tu, eno ostalo bar 30-40cm. Nisam vodoinstalater pa nemam pojma koliko su inace i da li je to redovna cena ili su bili neki viskovi/restlovi ili su se zeznuli prilikom naplate (posto sam kupio jos gomilu stvari).
A nisam ni neki pecaros ali jos ne videh teleskopski stap koji sklopljen ima 1.5m.

Sada već slavni kupac sa Zlatibora.
Najbolja je poslednja rečenica :D
Svetski mega-giga car :D
Post bi mogao u sticky?

btw, sasvim slučajno, znam lika, krećem se po tim krajevima.
Što je najgore, lik je pun k'o brod.
O njemu kruži priča da je jednom, nekom liku, platio piće i da je taj lik momentalno završio na urgentnom :D , Kir Janja je amater za njega :sceptic:

Pretrazujem ponudu mini pc-a i naleteh na ovo. :d

Sketch.png

Poslednja izmena:
To kad ne zna znaci da zna sigurno i kad kaze da nije isprobao znaci isprobao i ne radi sigurno.

Ali će 100% da se nađe neki pametnjaković koji će ovo da kupi, a posle će da kuka kako je prevaren.

Takvi i zasluzuju da budu prevareni

Ima ovde jedan takav.. kupuje taj krš, smara po pod-forumima da mu se pomogne oko popravke, pa ako ne uspe, prodaje dalje kao "neispitano"...

https://forum.benchmark.rs/showthread.php?370455-Sabertooth-990FX-R2-0

https://forum.benchmark.rs/showthread.php?397724-Powercolor-HD7950-Problem

https://forum.benchmark.rs/showthread.php?373801-Gigabyte-970A-UD3-Problem-Mozda

https://forum.benchmark.rs/showthread.php?370929-Sapphire-6870

.
.
Jedno 50-ak tema na temu "problem sa ovim-onim, kako, zašto..." i još bezobrazan.

Poslednja izmena:
Ma taj nije uopste prevaren; svesno kupuje nesto sto misli da bi mogao lako da popravi, po maloj ceni naravno, a posto ne zna, raspituje se ovde za savete, pa ako popravi, popravi, ako ne, opet je vratio pare(verovatno).

Svetski mega-giga car :D
Post bi mogao u sticky?

btw, sasvim slučajno, znam lika, krećem se po tim krajevima.
Što je najgore, lik je pun k'o brod.
O njemu kruži priča da je jednom, nekom liku, platio piće i da je taj lik momentalno završio na urgentnom :D , Kir Janja je amater za njega :sceptic:
Ko je taj lik? Moze i u pp.
I ja sam iz tih krajeva, ali ne znam ko je, a strasno me zanima [emoji1]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ma taj nije uopste prevaren; svesno kupuje nesto sto misli da bi mogao lako da popravi, po maloj ceni naravno, a posto ne zna, raspituje se ovde za savete, pa ako popravi, popravi, ako ne, opet je vratio pare(verovatno).

Naravno, nije on naivan..
Samo bi bilo zanimljivo, kada bi se moglo znati, koliko jedna "neispitana" komponenta promeni vlasnika pod istim opisom na oglasima.

Juce mi salje lik poruku povodom oglasa, pita sta ga zanima, ja mu odgovorim i posle nekog vremena posalje poruku jel vam odgovara da se nadjemo sutra tu i tu u to i to vreme, ja reko moze.

Pojavim se ja danas na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme, zovem coveka da vidim da li je stigao, ne javlja se. Saljem poruku, ne ogovara. Cekao sam ga 15min i otisao dalje svojim putem. Sva sreca pa mi je to bilo usput tamo gde sam trebao da idem.

Stvarno mi nisu jasni takvi ljudi.

Juce mi salje lik poruku povodom oglasa, pita sta ga zanima, ja mu odgovorim i posle nekog vremena posalje poruku jel vam odgovara da se nadjemo sutra tu i tu u to i to vreme, ja reko moze.

Pojavim se ja danas na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme, zovem coveka da vidim da li je stigao, ne javlja se. Saljem poruku, ne ogovara. Cekao sam ga 15min i otisao dalje svojim putem. Sva sreca pa mi je to bilo usput tamo gde sam trebao da idem.

Meni se desilo nesto slicno ali dosta zanimljivije. Dogovorio sam kupovinu telefona dan unapred, otisao na dogovoreno mesto, cekao sat vremena covek mi se nije javljao i odgovarao na poruke. U 6 ujutru nakon te veceri mi salje poruku da mu se kumu rodilo dete pa su se zapili i kad su krenuli da se nadju sa mnom pokupila ih sabracajna i odvela na treznjenje. Nasli se taj dan spustio mi 30e [emoji16]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Imam ja još bolju priču . Prodajem mob odgovorim na 30 poruka liku , nađemo se , posle nekog vremena on postavi pitanje na koje sam mu već 3 puta odgovorio i posle odgovora " uh nisam ja to mislio , pa neću ovako itd itd " . Ja reko OK i odem kući . Eto njega posle 3h zove i smara Aj sutra da se nađemo ipak hoću ( usput sam mu smanjio drastično cenu ) , ja naravno odem tamo gde smo trebali da se nađemo kad on ne odg na poruke i pozive.. malo je reći da sam tada izgoreo :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imam ja još bolju priču . Prodajem mob odgovorim na 30 poruka liku , nađemo se , posle nekog vremena on postavi pitanje na koje sam mu već 3 puta odgovorio i posle odgovora " uh nisam ja to mislio , pa neću ovako itd itd " . Ja reko OK i odem kući . Eto njega posle 3h zove i smara Aj sutra da se nađemo ipak hoću ( usput sam mu smanjio drastično cenu ) , ja naravno odem tamo gde smo trebali da se nađemo kad on ne odg na poruke i pozive.. malo je reći da sam tada izgoreo :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

yhbt.
nema druge teorije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno