Uskoro će i ispod 4, ništa ne briniMeni posle, evo skoro godinu dana baterija je bar 15,20% slabija. Prvih par meseci od kupovine je bilo nestvarno, sad nema onih sot-ova po 6+ sati.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
U vipu uzet, ne bi trebalo da je sd. Pricam o periodu dok je radio reset i update aplikacija... Sa zadnje strane je, kad se od pozadi posmatrea- levi deo. Videcemo kako ce biti kad potera rr3...
Kupi fixni telefon [emoji6]. kakve gluposti. Svi su zadovoljni, a ti ne mozes ni 7 dana da izdrzis. Sta ti pravi problem?7 dan sa stock romom i više se ne može. Količina Samsung-ovog sr... je impresivna.
Prijedlog za custom Rom? Supermen pretpostavljam.
Vidim da se gubi garancija, ali moje iskustvo sa "domaćim" 1 godina garancijama je svakako takvo da one vrijede sve dok ne izvadiš telefon iz kutije![]()
Moj je star godinu dana i juče sam imao 6:34h i još 5% baterije. Sat i po sam bio vani, ostalo vreme u stanu, dual sim.Meni posle, evo skoro godinu dana baterija je bar 15,20% slabija. Prvih par meseci od kupovine je bilo nestvarno, sad nema onih sot-ova po 6+ sati.
Problem mi pravi 20+ nepotrebni aplikacija sa kojima me proizvođač časti a da mu to niko nije tražio.Kupi fixni telefon [emoji6]. kakve gluposti. Svi su zadovoljni, a ti ne mozes ni 7 dana da izdrzis. Sta ti pravi problem?
To što Google ubacuje svoja sr... nije baš argument da Samsung uradi isto to x6
ali linija preko displeja nije baš jedna od tih stvari. Tim pre jer se javlja i na telefonima na kojima nije ništa čačkano.
Osim što je ovdje čovjeku na stock Rom-u prije 2 strane izgori displej. Dakle, stock je zaštita?Kako to? Overklokujes malo, pojacas brightness hack mode i przi ti se vise telefon i zagreva displej. Javlja se i na onima gde nije cackano, ali zasto rizikovati. Nije da je telefon 200e, pa ono garancija nije bitna, daces 70e za displej i to je to. Telefon 700e, displej 250, pa ako se isplati gubitak garancije...
Ne sećam se kad je neki ROM koji sam koristio imao obroci po defaultu. A nikad nisam čuo da postoji hack za pojačavanje osvetljenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari