Pozdrav,
treba mi misljenje,
da li sastaviti rig od 6 grafickih 1080ti 11gb , ili 5 zbog stabilnosti?
I da li su dobra napajanja 850W Corsair HX850 80PLUS Platinum , 2 komada po rigu ?
Planiram da radim dual mining
Hvala Vam,
Planirao sam zotac 1080ti 11gb da ih stavim 5 po rigu ne 6 zbog stabilnosti...
E sad ...ona napajanja su svakako platinum po 850w , mislio sma da ih stavim svaki rig po 2 napajanja.
takodje mogu uzeti msi 1080ti , nikakav problem.
Sto se tice elektricne energije,jako je jeftina sto se mene tice.. nemam gotovo nikakvih troskova .
E sad... imate li kakvu preporuku za dual mining sa njima?
Da li raditi zcash i neku slabiju valutu ili nesto jace?Hvala
Znači ni u snu dva napajanja od 850W, jer to ti je 1700W. Platinum efikasnost je preko 90% otprilike, što bi značilo obavezno ispod 1700W.
tako sto ozbiljna napajanja pikuju na vise (15-20% vise) nego sto su deklarisana. tj., u praksi, mogu bez problema da rade na max ili skoro max deklarisanoj potrosnji bez ikakvih problema, i da prebace svoj garantni rok.
trosio sam enermax revolution od 1050 (cela serija pikuje na +20%), tako da je moj pikovao na 1260w, sto uopste nije naivno.
http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=138
Ja nebih ni u ludilu tako skupe karte stavljao na vampire napajanja.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
To je dobro cuti, nikada nisam verovao u max iskoriscenje deklarisane vrednosti kod napajanja. Obicno je deklarisana vrednost navedena nerealno i u propagandne svrhe.
Samo jedno pitanje. Kako znas da je pikovao na toliko, tj. na koji nacin si merio? Koliko ja znam, pik je nesto sto napajanje moze da izdrzi samo veoma veoma kratko. Ili ova kvalitetna mogu duze?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari