Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ponuda polovnih grafika, pa čak i rigova je sve veća. Drže cene, pokušavaju da uhvate zadnji voz za prodaju....

Bolje je da planiraju kako da naprave uštedu za grejanje sa tim rigovima nego što traže 3k + za rig, ili 350+ za rx.

Sve je to vec ranije vidjeno, bude pump dodje dump i opet i opet, treba samo sad strpljenje pregurat tezak period koji ce doci, jos je naravno dobro ali tesko da ce ovako ostat.

Ponuda polovnih grafika, pa čak i rigova je sve veća. Drže cene, pokušavaju da uhvate zadnji voz za prodaju....

Bolje je da planiraju kako da naprave uštedu za grejanje sa tim rigovima nego što traže 3k + za rig, ili 350+ za rx.
Jos je dobro tek ce dole. Nekako su svi navalili kad je isplativost dobra ovaj put je najzesce bilo , kad ovo jos ode dole bice cupavo tezak period nas ceka ali bar ce biti hardvera.
.

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa ja u toku za kupovinu 2 gtx 1070.. znaci da batalim za sada ?

Pa kucajte u bat fajlu -benchmark 160 i videcete koliko baca kad bude dag 160

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jel pad hasha uzrokovan DAGom zbog memorije ili arhitekture GPU-a?

Ja bih pre rekao zbog arhitekture gpu-a. Gddr5 je i na ostalim kartama, ali mhs pada samo na polarisu.

Sent from my S6 Edge

Ima li nekoga da cuva ETH na Jaxx walletu i koliko je Jaxx siguran po vasem misljenju? Pod razumnom pretpostavkom da je wallet instaliran na racunaru gde su preduzete ostale mere zastite, koji se ne koristi za surf i drugu interakciju preko neta, i sl...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
ako je racunar pod MacOS onda je prilicno bezbedan, Jaxx koristim poprilicno dugo na vise uredjaja i zadovoljan sam.

pa jaxx je bio hakovan.. sad koliko je bezbedan... !!!

Nije tacno, jaxx nije bio hakovan, bio je plugin za firefox koji je covek koristio

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imam problem od pre neki dan.
Do sada je sve radilo kako treba ali sada mi izbacuje na claymore miner-u:

ETH: Stratum - Cannot connect to eu1.ethermine.org:3333
ETH: Stratum - Failed to connect, retry in 20 sec...

promeni eu1.ethermine.org:3333 u eu1.ethermine.org:4444 pa ce da radi

promeni eu1.ethermine.org:3333 u eu1.ethermine.org:4444 pa ce da radi

Nece, probao sam...

ETH: Stratum - Cannot connect to eu1.ethermine.org:4444
ETH: Stratum - Failed to connect, retry in 20 sec...
ETH: Stratum - connecting to 'eu1.ethermine.org' <93.115.31.250> port 4444

Evo .BAT fajla

setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal 0x95a79a07434533521dd781352501b39c725918df.miner1 -epsw x

da li je realno da preko 7 mil $ ljudi uplate za neki shit ICO u presale???

evo neki kaze da je 6 mil $ bilo u prvih 7 min "prodaje", ja se samo pitam sta nije u redu sa svim tim ljudima !?

Koji ICO je u pitanju. Inace nista vise nije cudno, sasvim normalno je to postalo, ico i sluzi za takve stvari, kratkorocan pump i uzimanje kinte. Sablon vidjen vec xyz puta poslednjih meseci.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

ja se cudim ljudima kako su tako limitirani u razmisljanju, svi znamo cemu ICO sluzi i da je bolje u HYIP baciti nego u ICO , HYIP ce barem da isplati 1-2 transakcije rofl

Svaki ICO se isplatio odmah po pojavljivanju...Ko je imao mooda da ceka isplatio se i vise, doduse neki su pali ispod ICO cene nakon inicijalnog pumpa. Dakle, uz malo discipline, svaki ICO je doneo profit, od x2 do x40...I to u prvih par sati-dana trgovanja. Za posle mene licno ne zanima.

Svaki ICO se isplatio odmah po pojavljivanju...Ko je imao mooda da ceka isplatio se i vise, doduse neki su pali ispod ICO cene nakon inicijalnog pumpa. Dakle, uz malo discipline, svaki ICO je doneo profit, od x2 do x40...I to u prvih par sati-dana trgovanja. Za posle mene licno ne zanima.
Uze mi rec iz usta.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

iskreno nisam , a nisam ni planirao jer meni ICO ne uliva poverenje ni za ulaganje na 3h od launcha.
ceo koncept je da bi neko zaradio drugi mora da izgubi tako da u principu preskacem takve akcije u poslednje vreme.

ceo kripto je da neko zaradi neko mora da izgubi...

Nazad
Vrh Dno