Šta je novo?

Platne kartice za Online internet placanje (FAQ u prvom postu)

Kombank - proveriću, hvala.

Da pogrešio sam i za Unicredit, ima sve lepo na sajtu.
Studentski tekući Račun sadrži:

Tekući dinarski račun
Tekući devizni račun
Račun štednje po viđenju
Račun oročenog depozita
Maestro debitna karticu
Visa Electron debitna karticu
Telefonski servis
Internet bankarstvo
Mobilno bankarstvo
SMS servis
Mondial assistance karticu (ovo je, na žalost, ukinuto)

Infostan plaća banci proviziju u svakom slučaju! tj nema provizije za tebe. Trajni nalog moze za sva JP a za SBB samo ako banka ima ugovor sa njima a ja ne znam ni za jednu (što ne znači da nema)
Infostan nema sa svim bankama taj ugovor, vec sa 18/19 samo.
I ne znam da li vazi za e-placanja, jer u banci ako napravis uplatnicu sa isstim podacima, oni naplate proviziju; neko je skoro bas imao takvo iskustvo.

Unikredit ima za studente sigurno jer sve studenske državne stipendije i krediti idu samo preko UK banke pa se raspitaj. Znam sigurno da je bilo do ove studenske godine :)
Iz istog razloga znam do ove studentske godine :d

Ako ima ugovor sa bankom infostan plaća proviziju u svakom slučaju

Probaj platiti preko Telenor Banke ako imas Starter, da li je besplatno preko mBankinga? (pitam, nisam probao, a nemam trenutno racuna za placanje)
Imaju ugovor jer trajni nalog i Klik rade besplatno i na Starter racunu.

Је ли се и код Студентског плаћају веб налози и СМС за картицу?

Poslednja izmena:
Kako gde.
Interesantno da u UniCreditu studenti mogu dobiti MC Platinum uz depozit. Pitam se koliko kosta za njih.
Za ostala fizicka lica je 'tricavih' 15.000 godisnje!

Jedno informativno pitanje. Na booking-u sam rezervisao smeštaj i piše da u slučaju otkazivanja naplaćuju 50% od iznosa. Kako oni to mogu da urade ako nisu tražili cvv kod, nego broj kartice i datum do kad važi?
Koliko znam ne treba im cvv kod da bi skinuli novac.

Da, hoteli imaju tu mogućnost.
Ali, na Booking.com ne možeš da daš karticu kao garanciju bez cvv, zar ne?

Bas dobio ovaj mail od intese:

Izmena Tarife naknada za fizička lica
U primeni od 15.09.2017.godine

DINARSKI POSLOVI
3. VOĐENJE TEKUĆEG RAČUNA

Vrsta računa Iznos naknade
3.1. Osnovni tekući račun* RSD 195 mesečno
3.2. "Intesa Hit" tekući račun** RSD 300 mesečno
3.3. Vođenje blokiranih tekućih računa bez naknade
3.4. Vođenje ostalih vrsta tekućih računa*** bez naknade
3.5. „Intesa Magnifica“ tekući račun ** RSD 400 mesečno
3.6. Namenski tekući račun poljoprivrednika RSD 195 mesečno
* Naknada za vođenje Osnovnog tekućeg računa se naplaćuje iz raspoloživih sredstava, bez obzira da li je po računu u toku meseca bilo finansijskih promena. Po računima koji se prevode u Osnovni u cilju izvršenja nagodbe sa klijentima, ne naplaćuje se naknada za vođenje Osnovnog tekućeg računa.
* * Naknada za vođenje Intesa Hit/Intesa Magnifica tekućih računa, naplaćuje se:
- po tekućim računima koji su imali finansijsku promenu u toku meseca,
- po tekućim računima koji nisu imali finansijsku promenu u toku meseca, ukoliko je stanje na računu veće ili jednako iznosu mesečne naknade za vođenje računa.
Pod finansijskom promenom se podrazumeva bilo koja gotovinska ili bezgotovinska uplata ili isplata.
Za Intesa Magnifica tekući račun pod finansijskim promenama se posmatraju i finansijske transakcije obavljene kreditnim karticama.

Po ovome ovo bi trebalo da se odnosi samo na dinarske racune, dok za devizni tj. za Visa Electron kartice odrzavanje je i dalje besplatna ili gresim?

Poslednja izmena:
Koliko sam ja shvatio, nista se tu ne dira za devizni racun...

Osim naknade za Loro priliv, kao što je @alfaunits već napisao

Ja ni dalje ne kontam :D.
Jel ti skidaju nesto kad stavljas pare ili kad dobijas pare na racun?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Koliko sam shvatio:
  • Devizne Visa Electron i Visa Internet ostaju besplatne i sve transakcije su besplatne
  • Devizni priliv (uplata na IBAN) se naplaćuje po cenovniku
  • Osnovni tekući račun više nije besplatan ukoliko na njemu nema prometa i ako je prazan
  • Hit račun postaje besplatan ukoliko na njemu nema prometa i ako je prazan

Интернет није ни била бесплатна.Основни поскупио и као и досад,само из расположивих средстава а Хит пилићари увели наплату и кад нема промета ако је стање исто или веће од 300.

Интернет није ни била бесплатна.Основни поскупио и као и досад,само из расположивих средстава а Хит пилићари увели наплату и кад нема промета ако је стање исто или веће од 300.
Internet nije bila besplatna???

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Da, hoteli imaju tu mogućnost.
Ali, na Booking.com ne možeš da daš karticu kao garanciju bez cvv, zar ne?
U ovom slučaju nisu tražili cvv tj nije uopšte imalo polje za to. Mozda zato sto je nov objekat, tek nekih 20ak dana su na booking-u. Pay when you stay opcija

Internet nije bila besplatna???
Већ неко вријеме наплаћују издавање за нове кориснике 800 дин.

Platne kartice za online internet placanje (Intesa,Telenor...FAQ u 1. postu)

^
Dobro to, mi pricamo o odrzavanju racuna.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

To znamo ali za sve vlasnike je besplatna nije samo za nove

Можда неки знају али не знају сви.О појму бесплатно,изадавање,коришћење,употреба и сл. не бих.

Logično mi je da ne može ali da pitam : HIT račun, nema sredstava i prometa ali ima na ovlašćenom - da li mogu da naplate održavanje?

Šta je ovlašćeni? Promet koji je vršilo ovlašćeno lice po tom istom računu?

Osnovni račun gubi svaki smisao, za 100din više, HIT daje baš mnogo opcija, posebno ako neko prima platu po tom računu.

За Хит је потребно и да си запослен на неодређено да би уживао у његовим благодатима тј. у кредитним картицама.

Buni me ono za intezu, dinarski ne koristim vec ~2 godine, sluzi mi samo za ebanking da bi pristupio i deponovao eure na visa eletktron/internet sa deviznog racuna, dinare nemam u minusu sam, imam osnovni paket

Pa ovom PDF izmenama ne kontam kako oni mmogu da zapocnu naplacivanje dinarskog ako nema prometa i ako je u minusu ili gresim?

Kakve veze ima dinarski racun sa ebankingom???

PS
Ja nemam dinarske u intezi a koristim ebanking [emoji14]

Pa ne znam tek kad sam otvorio dinarski dobio sa ebanking pre toga sa visa internet karticom ga nisam imao.......

Nazad
Vrh Dno