Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Čitao sam ovde da bi eksternu memoriju mogao da koristim kao internu, formatirao sam karticu i na 6.0 sam. U pitanju je Samsung J5.
Međutim, ništa se ne menja.
Šta bi morao da uradim još da bi mi ovo uspelo?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Da li postoji neka app za slusanje muzike sa YT, samobaudi da se slusa, bez klipa, to jeste neka na kojoj je potrosnja neta manja, nego preko samog YT?

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Da li postoji neka app za slusanje muzike sa YT, samobaudi da se slusa, bez klipa, to jeste neka na kojoj je potrosnja neta manja, nego preko samog YT?

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
YMusic, nadji na XDA. Odlična aplikacija

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Molim dobre ljude za potpisanu apk QuickPic, pre prodaje. Znam da je bilo više puta, ne uspevam da nađem.
Hvala!

Navodno Google Photos to moze, nesto ne verujem da bi neko drugi mogao da ulozi toliko vremena i novca koliko je potrebno za tako zahtevan projekat.

preporuka za neki dobar FullScreen Caler ID HD.....imam fon Umi Super Android OS 7...ima neki bug za sada da ne izlazi full screen slika...
probao sam danas 'Ultimate Caller ID Screen HD' i radi posao sto se tice Slika(moze i video)ali nikako ne mogu da se javim na telefon..postavim i temu koju hocu,i kad kliknem na zeleno dugme za javljanje,nista se ne desava(Steta)

Navodno Google Photos to moze, nesto ne verujem da bi neko drugi mogao da ulozi toliko vremena i novca koliko je potrebno za tako zahtevan projekat.
https://www.google.gr/amp/s/www.the...google-photos-video-stabilization-new-feature

Stvarno izgleda da može. Hvala, probaću sutra, ne izgleda loše ovaj primer sa skijašem.

Druga stvar koja me zanima. Hoću da snimam pod vodom u onoj kesi/futroli za to namenjenoj. E sad, kako se zove kamera, a sećam se da je bila, koja ne reaguje na dodir ekrana nego samo na hardverske tastere? Hoću da izbegnem nekontrolisan zum prilikom potapanja.
Sećam se da je bila takva kamera app...

Poslednja izmena:
^Zavisi od telefona, ali vecina to ima ugradjeno softverski samo pogledaj u podesavanjima nativne aplikacije za kameru.

Poslednja izmena:
Čitao sam ovde da bi eksternu memoriju mogao da koristim kao internu, formatirao sam karticu i na 6.0 sam. U pitanju je Samsung J5.
Međutim, ništa se ne menja.
Šta bi morao da uradim još da bi mi ovo uspelo?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Verovatno je uslov da ti je rutovan telefon, nađi tutorial
za svoj model a ima uputstava po netu i za ovo najbitnije što te zanima. Mislim da bi morao da bude rutovan fon.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koliko se sećam nema te opcije u podešavanjima kamere.

To bi trebalo da je u podesavanjima za storage, odabere se kartica kao default.

ima li neko problem sa aplikacijom 'Gmail'(zadnji update,Android OS 7)..stizu mi mailovi,ali nece da mi otvori slike koje dobijam u mailu....
ubacio sam 'BlueMail' i sve radi savrseno....

Da li je moguce kada napravim sliku sa S3 da mi na slici pise datum kada je uslikana?

Kakva uzasna stvar, sigurno da se postoje aplikacije koje dodaju timestamp, ali nemoj to raditi.

Treba ljudima za razne potrebe takva opcija.
Čini mi se da je OpenCamera imala tu opciju.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pitanje je da li su ljudi svesni da to nije nikakav garant da je fotografija zaista tada i nastala. Kao što u našem pravosuđu veruju screenshotu.

Probajte ovaj launcher(portovan Pixel launcher) Lawnchair. Razbija kako radi, mogu reci da je najbolji launcher koji sam probao, jos uvek ima po neki bug, ali generalno radi odlicno! Ima podrsku za dot notifikacije, tamnu temu, podrsku za ikonice i jos mnogo toga...

Hvala Vam na pomoci, ne mogu da nadjem opciju gde se aktivira da pise preko slike kada je snimljena?

Treba mi da imam dokaz kod sebe, radi se o elektrodistribuciji, stigao racun sa potrosnjom koja nije utrosena, odnosno pise da je potroseno vise nego sto pise na strujomeru ili ti u prevodu gospda nisi ni ocitala strujomer nego odokativno umetnicki upisuju potrosnju energije.

Hvala jos jednom, nasao sam.

Poslednja izmena:
Da li neko koristi neku aplikaciju za slusanje radio stanica? I zanima me koliko vam potrosi interneta za recimo sat vremena strimovanja?

Nazad
Vrh Dno