- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Slaba je ova Nokia 3, cekamo 5 i 6, mada me ovo sa notification LED totalno odbija. Mala i neverovatno korisna stvar.
Pa nece valjda i na 5ici to da uskrate ?!
Slaba je ova Nokia 3, cekamo 5 i 6, mada me ovo sa notification LED totalno odbija. Mala i neverovatno korisna stvar.
Jos gore ako to ostave na 5-ici a uskrate 6-ici. 6 ima valjda i onaj Dolby Logic DAC, pa me vise zanima, da batalim mp3 plejere konacno, ali ne mogu da progutam nedostatak LED-a. Pre bih prihvatio izostanak prednje kamere.Pa nece valjda i na 5ici to da uskrate ?!
Jos gore ako to ostave na 5-ici a uskrate 6-ici. 6 ima valjda i onaj Dolby Logic DAC, pa me vise zanima, da batalim mp3 plejere konacno, ali ne mogu da progutam nedostatak LED-a. Pre bih prihvatio izostanak prednje kamere.
Lepo kazem. Zna se na kojem trzistu sta moze.
Nokia 6 is already selling like hotcakes on Amazon
"It's been less than 24 hours since Nokia 6 went on sale in the United States and the smartphone has already become the best-selling handset on Amazon. HMD's Nokia 6 is followed closely by Lenovo's Moto E4 and, surprisingly, Alcatel A30."
Niko ne hejtuje nokiu ali mora se razmišljati racionalno
Ko garantuje bilo kakvu podršku za ove nokie ? Nisu na tržištu ni 2m da bi znali da li u njihovoj priči ima nekakve istine.
Moje mišljenje je da su klasični Kinezi , nešto kao oneplus. ( Kinezi u smislu ponašanja i pilicarenja )
Sent from my Redmi Note 4
Da, vrhunac svega su cene na KP kao bilo kakav relevantan faktor.. Kvalitetna izrada mora da kosta, zvanicna podrska, garancija 24 meseca.. Za performanse smo znali i raspravljali barem 20 strana ali to meni nista nije znacilo - daj da se poredi sa slicnim cenama ali Samsung, Sony, HTC i tim firmama a ne ovi kinezi koji zaradjuju pola dolara po prodatom telefonu i zadovoljni su. Na strani "iOS" i Apple kao generalni uzor.
Pa nismo mi fanboji (dobro, ja malo jesam) ali samo ukazujem na propuste u metodologiji poredjenja - mogu da se kladim da Nokia 6 nije mnogo sporija od Samsunga A5 (2017) koji kosta 400e. To je konkurencija zapravo u Evropi i USA.
A da li mu je ovaj mob konkurencija ?
https://www.mediamarkt.de/de/product/_motorola-moto-g5-plus-32-gb-lunar-grey-2238516.html
Po meni verovatno duplo bolji Mob od nokie6
O *** , malo pre lik piše o EU tržištu i usa ja stavim bolji Mob i jeftiniji a ti mi pišeš o kp.. druga stvar , koga interesuje prodaja kineske nokie kod nas ? Opšte je poznato da je ovo tržište nepismeno i iskompleksirano i da je bitno samo ono što je na astalu nekog kafića
Mislim bolje da se povucem iz ove konverzije sa ljudima koji su fanbojsi , uvek se loše završi po mene![]()
Sigurnosna podrska je smejurija. Meni je zanimljivo bilo, kad je jedna devojka pitala na studentskoj fb grupi koji fon do 250€, to da joj je masa ljudi preporucila xiaomi i a5 2017.
HMD je finska kompanija, sastavljena od bivšeg osoblja Nokije.kineska nokia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari