Možda za tebe.Sigurnosna podrska je smejurija
Možda za tebe.Sigurnosna podrska je smejurija
I zato je bolje da uopšte ne izbacuju zakrpe?Mozda za mene i jos milione ljudi kojima ukradu podatke, pa onda google ms i kompanija izbace zakrpu.
Misliš na Xiaomi?Zato kažem da nema razloga hajpovati ove kineske telefone
Nokia nije kineska.
CEO je pomenut samo kao najistaknutiji primer, čitavo osoblje im je sastavljeno od ljudi iz bivše Nokie.To da li je hmd global prava Nokia ili samo plaća patente i licencu za brend i celu proizvodnju odrađuje u foxconnu mi nije preterano bitno . Čuj CEO im je bio u nokiji 17god , jaka stvar .
Nek izbace Nokia 6s/x/t sa SD 450, ne mora ni 625, i bice super tel.
Naravno led notifikacije se podrazumevaju.
Možda za tebe.
^450/625 su stedljiviji i bolji generalno, a i konkurencija u istom/nizem cenovnom rangu nudi dosta bolje chipsete nego 430.
Samo mu to fali(pored ukinutih led notifikacija?!?!) da telefon bude kompletan best buy za 240-250e, sa pravom garancijom.
Vise od toga ne sme da kosta ni on ni G5 Plus, za 330-340e ima P9/H8 koji su realno van poredjenja sa Nokia 6 ili G5 plus.
^450/625 su stedljiviji i bolji generalno, a i konkurencija u istom/nizem cenovnom rangu nudi dosta bolje chipsete nego 430.
Samo mu to fali(pored ukinutih led notifikacija?!?!) da telefon bude kompletan best buy za 240-250e, sa pravom garancijom.
Vise od toga ne sme da kosta ni on ni G5 Plus, za 330-340e ima P9/H8 koji su realno van poredjenja sa Nokia 6 ili G5 plus.
Znači u prevodu firma šatro registrovana u finskoj da neko pomisli da su stara Nokia a ustvari su Kinezi .
Opet dodajem , to mi je totalno nebitno. Danas su svi telefoni maltene Kinezi , i po ponašanju i po kvalitetu.
Edit: ivanbass +1
Samo to , ali da ima soc koji nije leš veruj mi da bi koštala 400e a ne "250"
Sent from my Redmi Note 4
Može li link za cenu od 230e u Evropi ? Ali da bude proverena radnja , to jest prodavac / sajtKosta 229 dolara u Americi i EU, KP nemojte ni da gledate, to nisu EU modeli vec oni sa kineskim ROM-om.
-link-
Jel neko ima info jel snap 430 zdere vise energije od snap 800? Pa da je toliki ocaj u 2017god koristiti 28nm soc!?
Sent from Mumia 950
iphone pravi foxconn. da li je iphone kinez?To da li je hmd global prava Nokia ili samo plaća patente i licencu za brend i celu proizvodnju odrađuje u foxconnu mi nije preterano bitno . Čuj CEO im je bio u nokiji 17god , jaka stvar .
Low end ne sme da kosta vise od 100-150e
Mid je od 200-300
High je od 300 pa na dalje.
Snap procesori 4xx serije su low end
6xx serija je mid
8xx je high
Jel samo soc odredjuje cenu tefona?!
I odakle ti ovo rangiranje, ti smislio ili imas izvor?
Sent from Mumia 950
Performance, baterija ,ekran i kamera. Nokia 6 nema prve dve stavke a i kamera je upitna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari