Sto ti je zakljucana tema, ne mogu da odgovorim?
Da budem sasvim iskren, odustao sam, ne umem da objasnim šta se desilo. Jednom sam napisao molbu da mi se omogući da produžim postojeća dva ugovora koja su na 50% na još dve godine (isto 50%) i -- odbili su me. Onda sam u tri rečenice napisao odgovor na to, zapravo ništa novo nisam rekao i prihvatio sam da ne može -- kraj puta, jer su rekli da je njihova odluka finalna.@Owim
E vidis da moze kad se pritisnu,samo masa njih to ne radi,nego sta im ponude potpisu i prihvate,to je veci problem.Jos si dobio i pretplatu za dinar.
evo Nokie u katalogu , stiglo na mail, ima neki info koliko ce biti uz Mix M?
Sent from Kin![]()
Ja bio još pre 20 dana u poslovnici i pitao za N 5, kaže misli da imaju, mora da pogleda u kancelariji. Reče nema, ali može da naruči iz magacina. Na kraju, vrti, vrti i kaže ipak ne može da se naruči jer nema nijedan na stanju, ali imali su sve spremno za prodaju. Tada mi reče da je cena za Mix XL plus 1 dinar, a na moje pitanje koliko bi bilo za Mix M koji trenutno koristim, reče 11000 i nešto (kada bih morao da se kladim, bilo bi 11 200). Onda sam ipak hteo da naručim Huawei P 10 Lite (koji je taman nestao), i ostavih kontakt i porudžinu za oba. Od tada, kao što rekoh, prođe 20 dana i nijedan se još uvek nije pojavio.
Ali eto, informacija je da je za Mix M spremna cena od 11 i nešto hiljada din.![]()
Nikad slaba ponuda telefona,nema 20 i kusur ,odela da biras.Bas se plasim za telekom i nas koji ga koristimo.Necemo imati gde odemo a da ne prodjemo skuplje.Nema neko alfa,vec 17g svaka vlast gleda sve drzavno da sroza,da ga neko kupi za dzabaka.Nesto ne verujem da ce mts izbaciti flat pakete,nego nesto da nas rasteraju skroz,daj boze da gresim.![]()
@Bakara, jesi ti bese i kod SBBa tako ostao bez icega, ili mi se cini?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari