Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Gde je opcija za između 500 i 1000 mb?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Zato što je anketa. Imaš ponudjene odgovore. Ne vidi se preko Tapatalka.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

@Owim
E vidis da moze kad se pritisnu,samo masa njih to ne radi,nego sta im ponude potpisu i prihvate,to je veci problem.Jos si dobio i pretplatu za dinar.
Da budem sasvim iskren, odustao sam, ne umem da objasnim šta se desilo. Jednom sam napisao molbu da mi se omogući da produžim postojeća dva ugovora koja su na 50% na još dve godine (isto 50%) i -- odbili su me. Onda sam u tri rečenice napisao odgovor na to, zapravo ništa novo nisam rekao i prihvatio sam da ne može -- kraj puta, jer su rekli da je njihova odluka finalna.

Sve što se kasnije desilo je puka sreća, da sam bio na pravom mestu u pravo vreme, bez poznanstva, ali je službenica poslovnice, gde sam bio juče iz drugih razloga, želela da mi pomogne (?) i onda je zvala svog kolegu/prijatelja iz MTS back office-a direkt na mob i dala mi da pričam sa njim. 12h kasnije imao sam 50% ugovor u rukama za dva broja, sve iz gratis pretplatu (koju nisam ni tražio). Dakle, jeste intervencija, ali neplanirana, slučajna.

Sumnjam da će drugi biti te sreće, sem ako nemaju baš velike račune; reče ovaj iz back office-a (koji radi u drugoj službi), da je cilj da više nema 50%. Jer ako daju Peri, tražiće i Mika, i žele da prestanu s time. Sve ovo je rekla-kazala, naravno. ;)

Zaključak: da sam išao redovnim putem i pisao molbu, žalbu, i slično -- odbijali bi me svaki put. Bez obzira što sam 20 god korisnik Telekoma i imam gomilu ugovora/usluga sa njima. Ovo jeste bila nekakva veza i zato je prošlo bez problema. Veza kod nas sva vrata otvara. :sceptic:

axsjF9z.jpg

evo Nokie u katalogu , stiglo na mail, ima neki info koliko ce biti uz Mix M?

Sent from Kin :(

@Marko J
Ma kad dodje vreme dodje 2 piva,valjda ce ovi iz telekoma kompezovati. :D

@Owim
Ma ok,normalno je da nekad nekome popuste iz nekog razloga,ili neko im bude sipmatican a neko i ima vezu.Eno u vipu i telenoru popusti se i napravi iziuzetak.Ja pricam o nekom masovnijem i znacajnijem ustupku za nas stare korisnike.Ni meni se posle celog zivota u telekomu ne ide u neku drugu firmu.Ipak su oni velika firma koja je poskupela znacajno i nista nije ponudila sem 20G,i kad oni tu promociju sami ukinu,znaci da su svesni da kaskaju za kokurencijom.Pa vidi telenor je odgovorio kontra promocijom i dodatno odgovorio uslovima za svoje stare korisnike od pre neki dan.Nece biti smak sveta,jel moze 50% i dalje ostajem,ne moze idemo i kraj,nisam se ozenio njima sunce mu. :)

@dejan87dex
Ako pogledas ostale telefone iz tog segmenta,ocekuj da na miks m NOKIA 5 kosta oko 15000. :D

U ponudi nemaju nijednog hawajca i 2 samsnuga samo,nesto ga bas kuvaju za 1 avgust izgleda. :)

Mislim da neće više biti ni 40-30-20%. Ta priča je prošla.
Biće nešto kao NEO, biće skuplji nego sada što je miks, a pokriće za to će biti - pa eto imate "neograničeno", mora da je malo skuplje.
A odnos prema starim korisnicima, je odnos isto kao prema bilo kojim korisnicima, u prevodu - to ti je što ti je.

Telenor garant izbacuje 50% i kao tajnu opciju ako MTS izmeni popust ili tarife. Vec ima najave.

Ono sto je vk dobio nema nekog smisla jer se ne uklapa ni u koji tarifni profil, osim osnovnog PiS S paketa, a ne verujem da ce Telenor to raditi. Ta ponuda bi i mene odvukla u Telenor, zato znam da nece moci :)

Alfa,

Ti sve ako ovaj ovo onda ce onaj ono. Na zalost navijackog duha, ne sme tu niko da poremeti ravnotezu jednostranim i pogotovo ne sirokim potezima. Sve to je vec u globalu dogovoreno, ide se polako na unlimited pakete svako svojim tempom i načinom.

Poslednja izmena:
@Septi
Ja i kazem da nece niko dirati ravnotezu, zar ne? Mozda zvuce krutije, ali sam matematicar i po struci i po ophodjenju, pa ostrije pricam ;)
Telenor bi izbacio 50% popusta, presao na slicne Unlimited voice/data tarife, a samo bi smo za kolicinu ili brzinu neta placali. Ovo sam u stvari rekao jos pre dve godine da ce se desiti, ali za to nije nikakva posebna pamet trebala :)

Ja bi presao na Telenor, sa VIPa (za onakvu tarifu koju vk opisuje), u smislu znam da necu moci da prekoracim net, ili placam zabranu van paketa. Ako MTS ponudi slicne pakete, bice status quo.

evo Nokie u katalogu , stiglo na mail, ima neki info koliko ce biti uz Mix M?

Ja bio još pre 20 dana u poslovnici i pitao za N 5, kaže misli da imaju, mora da pogleda u kancelariji. Reče nema, ali može da naruči iz magacina. Na kraju, vrti, vrti i kaže ipak ne može da se naruči jer nema nijedan na stanju, ali imali su sve spremno za prodaju. Tada mi reče da je cena za Mix XL plus 1 dinar, a na moje pitanje koliko bi bilo za Mix M koji trenutno koristim, reče 11000 i nešto (kada bih morao da se kladim, bilo bi 11 200). Onda sam ipak hteo da naručim Huawei P 10 Lite (koji je taman nestao), i ostavih kontakt i porudžinu za oba. Od tada, kao što rekoh, prođe 20 dana i nijedan se još uvek nije pojavio.

Ali eto, informacija je da je za Mix M spremna cena od 11 i nešto hiljada din. :)

Ja bio još pre 20 dana u poslovnici i pitao za N 5, kaže misli da imaju, mora da pogleda u kancelariji. Reče nema, ali može da naruči iz magacina. Na kraju, vrti, vrti i kaže ipak ne može da se naruči jer nema nijedan na stanju, ali imali su sve spremno za prodaju. Tada mi reče da je cena za Mix XL plus 1 dinar, a na moje pitanje koliko bi bilo za Mix M koji trenutno koristim, reče 11000 i nešto (kada bih morao da se kladim, bilo bi 11 200). Onda sam ipak hteo da naručim Huawei P 10 Lite (koji je taman nestao), i ostavih kontakt i porudžinu za oba. Od tada, kao što rekoh, prođe 20 dana i nijedan se još uvek nije pojavio.

Ali eto, informacija je da je za Mix M spremna cena od 11 i nešto hiljada din. :)

Lol, hvala videcu gde mi odgovara telenor ili mts mada kod mts verzije uzimam preko majke , znaci ja bi dao tih 11k sto nije mnogo a postpaid iovako majka koristi, samo je pitanje da li su zakljucane na mrezu ?! Ako jesu onda moram u telenor.

P10lite jeste bolji ali je i skuplji , ja generalno samo pikiram ovu Nokiju, nista drugo me ne zanima XD

Ови из мтс-а су баш пролупали. Јуче ми стигло писмо са новом понудом пошто ми мобилни нет истиче за пар месеци. Уз захвалност за поверење које им указујем, нуде ми обнову уговора уз Тесла таблет или уз 4G модем.

Ако изаберем таблет, цена је 699 месечно ... а на сајту им је редовна понуда пакет са истим таблетом и попустом и кошта 599 месечно. Јесте школски пакет али то не смета јер мислим да свакоме дају а и увек се нађе неки школарац. Претходни сличан таблет ради солидно али да узимам још један ми је бзвз а и да је бар дуал сим као претходни па да се некако уклопи, овако би био само поклон за некога. Ионако ми мобилни нет није више потребан као што је био пре пар година и ова картица ће у припејд.

Свратићу касније да их питам о чему се ради, можда успут сазнам шта спремају. Ако је и остало смишљао исти паметњаковић, може да се деси да на крају и ја одем у вип.

Zvali su i mene da produžimo ugovor i u neku ruku mi je bilo žao devojke koja radi pa sam prećutao ponudu i bio "ljubazan". 2 meseca za 1din i to je sve što nude za produžetak ugovora.

Za nekoga ko je 17 godina sa njima... Sramota.

Do sada sam kombinovao paket prica+mix s, mix s za van mtsa, a prica kad se potrosi 100min, za mts mrežu, većina kontakata i jeste u mts, e sad dal da produzim tako ili uzeti mix m, 300 min mozda ne bude dovoljno.
Od kako nema 50%,dal se više isplati telefon ili popust, posebno ovi popusti od 20%?

Sent from my x600 using Tapatalk

Verovatno pokusavaju samo da zadrze ljude jos mesec dva, dok ne izbace i oni NEO tarife. A onda ce valjda omoguciti i prelazak na njih.

A ja i dalje tvrdim da ponuda nema veze sa tromoscu MTSa, vec sa namernim unistavanjem istog. Jer neko diktira da drzavni operater ne sme da pravi strancima pravu konkurenciju :(
Jedan od razloga zasto sam ostavio sestrin broj u MTSu, iako bi njoj Neo bio sigurno bolji.

Ali Turk je skoro postavio neki grafic (po izgleda su zvanicni podaci, ali ne znam odakle mu javno), MTS je i nakon ovog poskupljenja pridobio korisnike Telenora, kao i VIP. Bukvalno samo Telenor je u gubitku od pocetka juna bio (15. juna je postavio graf, ne znam za dalje).
Tromost ubija ljude :( Dok sam cekao nesto u poslovnici (mora zamena kartice), vidim troje njih samo pitali za produzetak, oni im otvoreno kazu "ali znajte da je manji popust", "koliko?", "10% manji", "Ma oK, dajte..."....

Poslednja izmena:
izgleda da sam jedini ja potpisao 40% bez ijednog meseca gratis :)

Nikad slaba ponuda telefona,nema 20 i kusur ,odela da biras.Bas se plasim za telekom i nas koji ga koristimo.Necemo imati gde odemo a da ne prodjemo skuplje.Nema neko alfa,vec 17g svaka vlast gleda sve drzavno da sroza,da ga neko kupi za dzabaka.Nesto ne verujem da ce mts izbaciti flat pakete,nego nesto da nas rasteraju skroz,daj boze da gresim. :D

Ма ја нисам ни размишљао о евентуалним понудама, о томе ћу када се појави то најављено, него само пишем да су ми као захвалност понудили пакет по већој цени него што је редовна понуда на сајту. Ако прихватим понуђено, платићу пуну цену а ако одем у пословницу, могу да добијем то исто са попустом. Невиђено. ;)

Иначе су велике шансе да и даље останем код њих пошто имам једну припејд картицу са нешто кредита па би то ишло у аванс и смањило ми трошкове у неком периоду.

Procitao sam par strana teme, ali izgleda da i dalje nisam u toku: sta to mt:s sprema za 1. avgust..?

Nikad slaba ponuda telefona,nema 20 i kusur ,odela da biras.Bas se plasim za telekom i nas koji ga koristimo.Necemo imati gde odemo a da ne prodjemo skuplje.Nema neko alfa,vec 17g svaka vlast gleda sve drzavno da sroza,da ga neko kupi za dzabaka.Nesto ne verujem da ce mts izbaciti flat pakete,nego nesto da nas rasteraju skroz,daj boze da gresim. :D

Sad sam brojao, ima 35 ... Nisi ti u obavezi da uzmeš jedino telefon u mts poslovnici... Tehnomanija, winwin, gigatron, comtrade, handy... :)

Ne znamo, to je neko nacuo, pa pretpostavlja... igramo se vise gluvih telefona, i nadamo se, nije nista konkretno.

@Bakara, jesi ti bese i kod SBBa tako ostao bez icega, ili mi se cini?:)

Mene uzasno nervira sto mt:s nema nikakav paket u fazonu 300 min, 300 sms, 5gb. Niti se moze uzeti Mobilni Net paket sa dodacima za razgovore (i sms). Klosari.

A isto su mi ponudili sredstvo za izbijanje ociju u ime zahvalnosti sto imam 17 godina ugovor kod njih, sa jos fiksnim i netom.

Totalni mts hit. Prica mi drugar, njegovoj devojci racun stize u evrima?! Bili da se zale i nista. Ovo jos nisam cuo

Daj sliku, ovo Jorgovanki i ministru ekonomije odmah, hocemo i mi placanje u evrima ;)

Po Briselskom sporazumu, korisnici MTS-a sa teritorije KiM ce usluge placati u eurima. Moguce je da su njoj greskom postavili racun na eure, ako nije sa KiM.
Pozdrav

TO je za ono od skora ili odavno??

Nazad
Vrh Dno