Nikola_92
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.01.2010
- Poena
- 320
10.0.15063.413 verzijaKoju verziju win 10 tacno koristis?
10.0.15063.414 ?
Sent from Kin![]()
10.0.15063.413 verzijaKoju verziju win 10 tacno koristis?
10.0.15063.414 ?
Sent from Kin![]()
Nisam koristio ,meni ne prijavljuje tu verziju za update..Zadnji je .447. Jesi li koristio neki od onih privacy programa ili slično?
Polako, doci ce i do tebe. Mada ne vidim da 447 resava takve bagove, tj. da su ti bagovi deo 413 - https://thewincentral.com/windows-10-mobile-build-15063-447-available-now-non-insiders-changelog/
Polako, doci ce i do tebe. Mada ne vidim da 447 resava takve bagove, tj. da su ti bagovi deo 413 - https://thewincentral.com/windows-10-mobile-build-15063-447-available-now-non-insiders-changelog/
@dejan87dex
Ovaj problem mi se vec drugi put jaljva,pa me zanima gde je bug i pokusavam da ga resim bez ponovne instalacije os-a koji ce da resi problem..
I ja sam bio korisnik insajdera od pocetka.Imao sam razne probleme i bugove ,ali to se sve resavalo novom verzijom kada izbace.
Sto se tice drajvera sve je cisto nisu instalirani jedan preko drugih i sl.Ponavaljam problem se pojavio nakon update zadnje verzije os-a,tj nakon sledeceg pokretanja.
Ma kakav nov install zbog obične asociacije sa programom. Idi na APPs > Default APPs i namesti šta hoćeš da ti otvara slike.
Upravo se skida kod mene, izgleda da su ispravili probleme sa samom instalaciom. Prvi deo "Preparing to update" se završio samo za 3 minuta a sada skida sa preko 40Mbps.
Gledao sam zauzeće systema dok se sve odvija. Negde na 38%, posle na 75 -78% i na kraju na 98% je najveće zauzeće C: diska, 98 -100% a 6 core processor na skoro 90%, memorije vrlo malo. Zato sve izgleda de se zaglavilo. Na nekom sporijem HDD-u verovatno izgleda kao čitava večnost da prođe kroz to.
Ja uvek napravim ISO, (koji montiram na USB) i .WIM pre nego što ga pustim da updejtuje. install.wim da bih mogao da ga upotrebim sa DISM kasnije. Tako da iako nešto pđe po zlu imam drugu šansu za update.
199, 215 i 232 su mi pravili probleme i morao sam USB da upotrebim. Sa ovim je trajalo sve manje od jednog sata, zajedno sa DL. Mislio sam da nikada neće da srede ovaj glupi UUP. Sa ESD je sve išlo lakše mada UUP skida bar 1GB manje što nije vredno svih ovih problema.
Evo sve je ovde:Takodje ali kako pravis iso od uup image-a?
Daj mali guide kad mozes, sada mi se cini da su sredili patnju u vezi WU sa insajderaa na insajder i stable na insajder ...
zasto kada odem na search i ukucam npr. "control panel" i search ga nadje ne mogu isti da pokrenem? mogu da stiskam bilo koji taster misa ali se nista ne desava. isto mi se desava i za "creative audio control panel" ili "cmd".
znaci search nadje sta mi treba ali ne mogu da startujem to nesto.
ali zato ako u search polje ukucam "settings" njega mogu da otvorim. u cemu je ovde fora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari