.....da ne reklamiram ovde prodavca odnosno trgovinu gde sam istu nabavio, ali moram da napomenem da sam imao samo dve ponude iz trgovina u Beogradu po mojim zahtevanim specifikacijama koje su bile u skladu sa testiranim primerkom na euroventu.Naravno da sam shodno tome izabrao za mene povoljniju opciju obzirom da se radi o potpuno istom proizvodu.Nista sakriveno, kupio sam klimu 31.05.2017.god.po ceni od 45.890,00 dinara obzirom da mi je prodavac rekao da ce vec sutradan biti skuplja i cena ce joj biti nesto iznad 58.000,00 dinara tako da nisam hteo ni sekundu da se premisljam.Zaista, covek me nije slagao.Da li sam i koliko imao srece za sada to ne znam, ali cu svakako to saznati tek sa prvim zimskim danima.Pozzz.
Ja kontam da priča o Mission 12-ci, jer je uskočio usred priče na tu temu.
Sta kazes brojevi i slova u oznaci modela ,nisu vazni ?Mnogo ima onih slatkorecivih koji nece da podele informacije drugim ljudima i buducim kupcima.Ali ima i onih koji nesto nauce na forumu od dobro namernih ljudi , pa to saznanje cuvaju samo za sebe i nece da podele sa ostalima.
Sve sami glumci.
Sumnjam da bi grci tek tako olako davali takvu i toliku garanciju na Midea klime narocito na kompresor imajuci u vidu kakvi su i kao ljudi i kao trgovci.
Nije to nista novo i u Bugarskoj je garancija 3 godine za Midea klimu.Ali ima samo jedna sitan detalj.Kazu za ovaj model
Indoor Unit MSMBBU-12HRFN1-QRD0GW(B)
Outdoor Unit MOB03-12HFN1-QRD0GW
I gle cuda , bas samo sa tom oznakom ima i na evroventu mission.
Uuuu ja sam uzeo bas to. Znaci moja klima kida![]()
Super.Sad nek uziva.Био је цркао вентилатор спољашње јединице, замјењен је, допуњен гас, очишћена и спољашња и унутрашња јединица, и све ради супер сада.![]()
Uzeo sam Klima uredjaj Gree GWH12RB-K3DNA3G 12000btu, Viola Profi Inverter WiFi. Kako vam se cini? Dobio sam 5 god garancije. Nadam se da cu moci i da grejem sa njom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari