Ovo sam sad izvukao pa cu da vidim sta ce se desavatiCor voltage oko 60-70 cor clock -300 mem clock 700 pa zavisnosti od karte moze i gore, clockovanje radi sa AB
Navodno ce ethereum biti aktivan sigurno jos 6 meseci pre POS
https://www.crypto-news.net/what-does-ethereums-proof-of-stake-algorithm-mean-for-miners/
Pod pretpostavkom da se sve odvije kao u ovom clanku, sama cena ETH-a kada u potpunosti predje u POS bi mozda i prevazisla u dogledno vreme trenutno cenu BTC-a. Pitanje je koliki ce dump doziveti u tom medjuprostoru od 6 meseci onda? Da li ce se desiti neki hard dump kako bi se istresli "Fear holders" da bi nakon toga krenuo u vrtoglavi skok? Da li bih bio ljubazan podeliti svoje misljenje i vidjenje same cene ETH-a u narednih 6 meseci pod pretopostavkom naravno da sve ide ka POS-u kao u clanku?
Pozdrav ljudi, ako sam pogresio mesto gde temu treba da postavim izvinjavam se. Citao sam dosta o rudarenju ili ti kopanju, nasao milion tutorijala ali vec starih. Ako neko ima vremena da mi objasni sta i kako da podesim, ili neki link da mi prosledi. Imam r9 380 4gb graficku, i ako ser uopste isplati. Hvala vam mnogo
Zato diff klizi polako gore, cekamo te karte jeftine :-D
Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk
Dolar po karti je propast za novopečene(moglo je 10-12$), stari rudari sa npr. 100 kartica se sigurno neće buniti...dobro će im doći proširenje rudnika za male pare kada boranija počne rasprodaju karti.![]()
pa koliko vidim neki su rasprodali pa sad opet kupili.. \ako se otplati oprema i sve pukne ne treba prodavati.. mozda za dva tri meseca, krene ne sto iznenada.. Ja tako bar arzmisljam. ulozi se lova, isplati (dodje na nulu) pa onda sta bude da bude.. vazno da covek nije u minusu
Skines Claymore ethereum miner, imas u njemu start.bat, prepravis na svoje podatke (wallet).
Oprema se menja iz vise razloga, prvi jer majneri vole da imaju novo sa garancijom i da imaju najbolje rezultate u kopanju jer je tada ispaltivost najveca. A drugo jer opremu koju pregazi vreme se polako resavaju jer kasnije nece imati kome da je prodaju i ostace sa gomilom kartica koje nisu tako vise dobre za kopanje ali gejmerima jos uvek znace jer su jeftinije.
Licno znam gomilu ljudi koji jos uvek imaju dual core masine i sa karticama koje su mnogi vec davnih dana prevazisli ali nekima je to najbolje sto mogu da imaju.
Eto meni se kolega cudi sto hocu da menjam masinu sa kojom jos uvek mogu sve igre koje su izasle i koje ce izaci da igram i to na 60+ fps-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari