spaxon
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.04.2003
- Poena
- 680
Skoro svi custom romovi na jednom mestu i koji se cesto dopunjavaju:
https://cloud.mail.ru/public/BExk/wPotAXAYr
Ovo je za Note 4x.Skoro svi custom romovi na jednom mestu i koji se cesto dopunjavaju:
Samo da se pohvalim,stigao i meni danas Redmi Note 4 Global LTE 800"čadjavko" edišnfon je prlep,displej odlican,boe je u pitanju,nema mrtvih ili zaglavljenih pixela,sve u svemu jako lepo osvezenje posle rn3 pro
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
To očito nije sa aliexpressa, tamo nikada ne fali zaliha ? Kako si ti prošao sa komponentama ?Ja sam i porucio n4x ali mi javise da nema i da cekaju da dobiju a kada ce to biti ne znaju pa su me pitali da mi poslaju taj note 4 global po istoj ceni a bio skuplji 15 dolara ili mozda cak i vise. I ja se naravno slozio isti mi ocin![]()
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ti domaći neafirmirani preprodavači bi mi bili najsumnjiviji, jer oni vjerovatno nabavljaju iz najjeftinihih mogućih izvora, vjerovatno se cjenkaju dodatno zbog kupnje većih količina, i idealni su da im se uvali malo lošija serija. Nije da znam, nego samo pretpostavljam.Uzeh global verziju u vakuumu, mat crni, serija iz Aprila. Samsungove kamere, Boe ekran, par mrtvih piksela, Goodix FPS, UK adapter za punjač. xD
Mnogo je lep tel, na prvi pogled mi se svudja i MIUI, ali bukvalno sam ga samo upalio, tako da ne mogu izneti neke opsirnije utiske jos uvek.
Kupljen kod nas, prodavac je super, maksimalno korektan i iskren. Sve mi je unapred predočio, a to što sam ja baksuz pa su mi zapale malo losije komponente ***.![]()
Kada se malo uhodam u svetu MIUI-ja napisaću utiske.
Pa zato trazis da upali telefon i pogledas sam.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
>Ti domaći neafirmirani preprodavači bi mi bili najsumnjiviji, jer oni vjerovatno nabavljaju iz najjeftinihih mogućih izvora, vjerovatno se cjenkaju dodatno zbog kupnje većih količina, i idealni su da im se uvali malo lošija serija. Nije da znam, nego samo pretpostavljam<
Ja to ne razumem... da kupim ovde tel sa mrtvim pixelima sa mojim krvavo zaradjenim parama i da iskuliram to i kažem: navićiću se.... ne razumem.
Kad dajem pare - za te pare tražim ispravan tel 100% da bude. Kakve bre fleke, mrtvi pixeli itd.
Sta vam, nije jasno? Prodavac mi je lepo rekao sve. Covek je imao telefone koji nisu u vakuumu, njih je proverio i rekao da ima telefon sa Tianma ekranom i Sonijevim senzorom kamere. Ja sam insistirao da bude vakuum pakovanje, on mi je rekao da u tom slučaju ne moze da garantuje koje ce biti komponente i da mi preporučuje da uzmem neki od ovih koje može da proveri. Ja sam i dalje tvrdoglavo tražio vakum, iako mi je takodje rekao da ne moze da mi zameni tel. čak i ako budem imao mrtve piksele i sl. ako uzmem vakum pakovanje.
Ja sam pristao i to je to.
A realno gledano, nije toliki problem, ti pikseli se vide tek ako se zagledas, u svakodnevnom koriscenju nema sanse da ti smetaju ili bodu oči.
I opet ponavljam, ovo je tip kupovine kada ne možeš bas da zahtevas sve idealno. Da sam otisao u iStyle i kupio iP7plus, pukao preko 1k jura, itekako bih im sedeo na kičmi i za najmanju sitnicu.
Sent from my S55 using Tapatalk
Hahahah, slučaj za sebe, pa svaki prodavac postavlja uslove, a kupac ako prihvati prihvati, ili kupi ili ne. Prodavac kod koga si ti uzeo ima svoje uslove i to je to. A sigurno nije pravno lice kao ni niko od ovih prodavaca, tako da moze da se cenjka i dogovora ako mu je do prodaje telefona.
Sent from my S55 using Tapatalk
Ja sam uz global dobio punjac na koji mora adapter.
Kako da proverim piksele, kameru, ekran i te stvari koje gledate?
Jutros oko pola 5 je bio na 98%.Nekih 1h sam slusao radio preko tunnein i evo sad je na 90%.
Mislim da cu biti zadovoljan baterijom. ☺️
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
dakle vecina problema sa zaglavljenim pikselima nastaje kada se kupi na KP ili preko nekog manje pouzdanog sajta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari