Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni ostale još tri poslednje epizode Leftovers. Ovo je remek delo među serijama!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa ne znam mnogo je veliki hajp zato sam i počeo da gledam navodno se negde od 6-7 razvija, mislim i sad mi je ok samo sve nešto čekam...

Nadam se da kraj nije glup jer gledajući sve ukupno ove 3 sezone, serija je baš vrh!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Leftovers check.
Prvom prilikom se bacam na ovo da vidim oko čega se digla tolika prašina. Do sada niste izneverili sa tolikim hajpom za neku seriju.
@Mare tako sam i ja sve nešto čekao da se desi sa prvom Expanse sezonom kad nisam shvatio da je to ustvari uvod u samu priču.Skoro ponovio prvu sezonu posle knjige i skroz drugi trip baca prva sezona.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja isto krenuo Leftovers. Stigao do pete epizode. Odlična serija za uveče pred spavanje. Odgledam jednu i uspavam se. Odgovara mi spori ritam.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Moracu i ja pogledati kakva je to serija 🙂 . Inace u tv shows guide-u pise da se Leftovers zavrsava sa 3 sezonom, tj da se zavrsila?

Sent from my iPad using Tapatalk

Jes navodno se završila i navodno je kraj nikad jači (dajte nam još hajpa 🙂 )

Kraj je mind fuck u najboljem mogućem smislu. Mozeš ga shvatiti onako kako si samu seriju skapirao. To je falilo kod Losta npr. Definitivno ima smisla i odličan je. Čim izađe neki BluRay box set uzimam za kolekciju koliko god da košta.

Poceo je opet Qeen of the South, meni trenutno najbolja serija je THE EXPANSE i ako nisam sifi fan 🙂

Za neupucene, danas je izasla cela sezona "Orange Is The New Black".

Gledao sam poslednjih 5-6 epizoda Outcasta i resih da krenem iz pocetka da bi mi bila jasnija serija. Iako nema ni 1% horrora, sestrin komentar nakon uvodne spice i one muzike je bio "ne gledam ovo ni u ludilu".

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Moracu i ja pogledati kakva je to serija 🙂 . Inace u tv shows guide-u pise da se Leftovers zavrsava sa 3 sezonom, tj da se zavrsila?

Sent from my iPad using Tapatalk
Završila se [emoji17] Meni je poslednja sezona ujedno i najbolja. Kraj je, kako je Vlada već napisao, baš jak. I da, shvatiće ga svako na jedan od načina. I to je OK. Odličan scenario, divna gluma, velemajstorska režija, svaki kadar te vozi veličanstveno. Spora, a kao magnet te drži zakovanim za ekran. Ma... Baš, baš dobra serija, jako čudan osećaj imaš posle svake epizode, bistri mozgić [emoji15]

dobar Fargo, mada su mi prve 2 sezone bolje. ipak mozda iznenade sa poslednjih par epizoda... leftovers ide u zimnicu pa na gledanje tamo kada noci budu duze od dana

Gledao sam poslednjih 5-6 epizoda Outcasta i resih da krenem iz pocetka da bi mi bila jasnija serija. Iako nema ni 1% horrora, sestrin komentar nakon uvodne spice i one muzike je bio "ne gledam ovo ni u ludilu".

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Uvodna špica i muzika u Outcast-u je nesto najbolje sto sam video u tom segmentu skorije, u mraku i sa slušalicama je prilično intenzivno iskustvo 😀 Takodje to je i najjeziviji i najstrasniji deo same serije, i ja sam očekivao malo više horora ali mi je serija svejedno veoma dobra.

@alfaunits pa to kažem, pitanje koliko si ih puta video u nekim ostvarenjima, npr meni je Peter Stormare - Chernobog sa maljem vrhunski glumac iako je uvek sporedni lik, uvek me odusevi kad ga vidim iako je ružan k'o pas 😀

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Stormare ima njusku i psihotican osmeh, nadam se da ce u jednoj od sezona Farga da ga castuju ili Lynch u Twin Peaksu.

Ima covek neku harizmu...

Jel nije on glumio u filmu Fargo?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Uf Leftovers...konačno završio seriju.

Ako sam dobro shvatio,mada je to kod ove serije nemoguće

Prva:
Po Norinoj priči ona je prešla u drugi multiverzum.
Sama priča o "nestalima" je prouzrokovana time što je nešto dovelo do cepanja ili otvaranja prostora između dva multiverzuma i da su neki ljudi,slučajno prešli u taj drugi multiverzum a drugi ostali u ovom nesvesni uopšte šta se desilo. I ovi ovde i oni tamo misle da su ovi drugi nestali.

Druga:
Nora je jednostavno sve izmislila i slagala Kevina.
Ona mašina jednostavno nije radila i Nora je nastavila svoj život u Australiji dok je Kevin nije našao

Ova prva verzija se meni lično mnogo više sviđa ali ipak verujem u ovu drugu jer ta misterija oko nastanka je vodila seriju ali je akcenat serije ipak bio na odnosu između ljudi koji su na ovaj ili onaj način ostali osakaćeni nakon nestanka...

Mislim,ovo mi je prvi utisak samo. Sigurno ću u narednim danima i dalje lomiti i premetati po glavi seriju ali definitivan closure sigurno neću dobiti mada meni lično se kraj 7 epizode mnogo svideo i odprilike sam tako i zamišljao kraj Leftoversa.

The Leftovers...
Ova druga verzija je verovatnija. Prvi bitan momenat - pita brata šta će pričati ljudima, a on odgovara, šta god ti budeš želela. Drugi - u mašini, kada je poslednji momenat da uhvati što više vazduha, ona kreće sa uzvikom (samim tim i izdahom). Tada je, po meni, uzviknula - STOOOOP! Naravno, seku je na "S".

Završila se prva sezona The Son, odlična priča,Brosnan sjajan kao i uvek, imaće jos dosta sezona ja se nadam jer je ovih 10 epizoda samo zagrebalo površinu iz knjige. AMC najavio drugu sezonu.
Preporuka ko voli western dramu sa laganom dozom akcije.

Sent from my D6603 using Tapatalk

jeste, verovatno i prvi film gde sam ga gledao. po imdb definitivno njegov najstariji film koji sam gledao. Pojma nisam imao da je Svedjanin
I ja sam se iznenadio kada sam negde pročitao da je Svedjanin... Sećam ga se iz Konstantina gde je glumio đavola, pa iz John Wick Chapter 2 itd ali koliko znam slabo se pojavljivao u serijama osim prvog Prison Breaka gde je bio po meni najbolji sporedni lik, mafijaš koji traži onog Fibonnachia ali ne sa brojevima 😀

E da, poceo Dark Matter sezona 3, dupla epizoda za pocetak... A krenuli su kao low budget SF, meni se svideo ali sam mislio da nece stici dalje od prve sezone...

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Poslednja izmena:
The Leftovers...
Ova druga verzija je verovatnija. Prvi bitan momenat - pita brata šta će pričati ljudima, a on odgovara, šta god ti budeš želela. Drugi - u mašini, kada je poslednji momenat da uhvati što više vazduha, ona kreće sa uzvikom (samim tim i izdahom). Tada je, po meni, uzviknula - STOOOOP! Naravno, seku je na "S".

Nešto premećem po glavi
šta ako je ova poslednja epizoda afterlife? Svet je uništen u pretposlednjoj epizodi a ovo u poslednjoj je afterlife odnosno ono mesto gde je i Kevin išao u one dve epizode kada se davio

Mislim manje je verovatna ta verzija ali kao što rekoh mota mi se Leftovers dosta po glavi 🙂

Ovi koji pljuju po Linču bi trebalo da odgledaju ceo njegov repertoar da bi pokušali da ga shvate.
http://www.imdb.com/name/nm0000186/?ref_=nv_sr_1
To se ili ljudima sviđa ili ne. I ovo nije mejnstrim serija iako ima ogroman budžet.
Danas sam najzad našao vremena da odgledam svih 5 epizoda u cugu 🙂
Šta reći? Teško je nastaviti tamo gde se stalo sa drugom sezonom a i par glumaca nedostaje. Priča je proširena što se i očekivalo posle 25 godina. Madchen Amick je vau :eyebrows: David Duchovny me takođe oduševio, nisam znao da je Richard Chamberlain još uvek živ :d (samo se setim prvog Borna sa njim).
Da li je još neko primetio da se kamera povremeno čudno kreće, podsetilo me na spot Spice girls-Wannabe (koji je kao snimljen u istoj sceni, tj. lepo uklopljen) kamera se povremno ubrzava i usporava.
Sve u svemu, oni koji su očekivali atmosferu kao u sezoni 1/2 su se razočarali, jer je ovo otišlo par koraka napred, što je i logično, posle 25 godina.

Twin peaks je 1990. otvorio seriju visokobudžetskih serija, tako da sve šrto gledate danas ne bi postojalo u ovom obliku da nije bilo Dejvida Linča.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno