Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prosto neverovatno koliko Mad Sweeney i Sergio Ramos lice. Bas nemam osecaj da sam odgledao pretposlednju epizodu, vise kao da je sredina sezone.

Poslednja izmena:
12 monkeys, poceo da gledam trecu sezonu. Kako su zamrsili da vise i oni ne znaju sta ce.
Na kraju ce biti da su oni sami sebi otac i majka

vezano za american gods

Wednesday bi trebalo da je Odin? Ima 2 gavrana, a i Sergio Ramos dok priča u 7 epizodi u ćeliji i objašnjava kako je dospeo na vešanja pominje kako neki sasvim dobro prolaze i sa 1 okom. Možda je ovo hint, pošto Odin kada nije u ljudskom obliku nema 1 oko koje je žrtvovao za mudrsot.

^ Dabome. 🙂 Misliom sam da se dalo naslustiti jos ranije.

Ne znam kako ostali dozivljavalju seriju (u odnosu na nas koji smo procitali knjigu), da li ste u tripu "da li je sve to realno ili Shadow samo tripuje ili sanja?" 🙂

AG je retko gde je tesko izdvojiti bilo kog lika jer ih je NG tako napisao da su meni makar svi interesantni. Ali u seriji definitivno mi odskace "Serhio Ramos" 🙂

vezano za american gods

Wednesday bi trebalo da je Odin? Ima 2 gavrana, a i Sergio Ramos dok priča u 7 epizodi u ćeliji i objašnjava kako je dospeo na vešanja pominje kako neki sasvim dobro prolaze i sa 1 okom. Možda je ovo hint, pošto Odin kada nije u ljudskom obliku nema 1 oko koje je žrtvovao za mudrsot.
To se dalo naslutiti na pocetku, u epizodi kada se pominjao cekic.... E sada, ko je Tor?

Po meni nije prenet uopšte taj momenat da li tripuje ili ne. Da nisi ti i još neko pisao o tome nikada mi ne bi palo na pamet da tripuje, prosto nemam taj osećaj. Tačnije možda on tripuje da tripuje ali 100% ne tripuje 😀

Fargo

"The problem is not that there is evil in the world, the problem is that there is good..." - V.M. Varga

"Okay, then" - Gloria Burgle

American Gods

Ja sam i pored tog famoznog spominjanja cekica i dalje bio ubjedjen da je Srijeda zapravo Lucifer, Ian mi je fenomenalan karakter za njega... Sergio mi je najjaci lik u seriji 🙂 Steta sto ima samo 8 epizoda...

House of Cards ili kako sam prvo napisoa Hose of Cars 😀 dobra sezona tu sam na 9 epizodi. Nadam se da nece preterivati i lepo zvarsiti za sezonu dve sve preko bi bilo silovanje.

House of Cards ili kako sam prvo napisoa Hose of Cars 😀 dobra sezona tu sam na 9 epizodi. Nadam se da nece preterivati i lepo zvarsiti za sezonu dve sve preko bi bilo silovanje.

Meni ubedljivo najgora sezona do sad, moras da imas 9.7 prosek na Fakultetu Politickih Nauka da bi ispratio sve.. sto nije bio slucaj u ranijim sezonama, kapiram da serija i jeste prakticno o tome, ali nekako jedva mogu da ispratim sta se desava.. Takodje na pocetku svake epizode mi deluje kao da sam preskocio jednu epizodu, pricaju o necemu sto se kao vec desilo, nesto jako bitno, a nije bilo ni u jednoj epizodi..

U sustini to je i moje vidjenje ove 5 sezone ali ipak je totalno razlicito od svega ostalog sto gledam pa mi dodje kao osvezenje.

Vredi li gledati Westworld? Kakva je serija? Trebaju mi neke serije za gledanje preko raspusta (prošle godine su to bile Stranger Things, Banshee i Narcos), dajte neke preporuke, šta je aktuelno?

Poslednja izmena:
Vredi itekako. Odlicna je, samo vidi da u cugu odgledas prve 2-3 epizode.

Fargo, Orphan Black, Gotham, Shameless...

Poslednja izmena:
El chapo je izašao na netflixu

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Prva epizoda Sense8, phenomenalno...

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Vredi li gledati Westworld? Kakva je serija? Trebaju mi neke serije za gledanje preko raspusta (prošle godine su to bile Stranger Things, Banshee i Narcos), dajte neke preporuke, šta je aktuelno?

Meni @DeRadicci skorije preporucio Shameless, bas na ovoj temi. Bolju preporuku nisam mogao pozeleti, serija je vrhunska. Daj joj sansu, neces zazaliti.

Šameles obavezno. Ne znam samo kako nekome mogu da padnu na pamet onakve bolesne stvari ☺️
Jel gledao neko engleski Shameless?

Ja sam pokusao posle drugog gledanja svih epizoda ali nisam mogao,delovalo mi je kao parodija na US. Znam da nije tako,ali navikao sam i vezao se za one likove. Nisam mogao da prevalim prvu epizodu i batalio.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odgledao prvu epizodu novog Twin Peaksa.
Koliko mi je nedostajao taj ludački Lynchovski mindfuck vibe koji izbija iz svake sekunde TP-a.

Orange is the new black S05 - slabija nego prethodne. Solidna i drži pažnju... bindžovao je za vikend. Mada su definitivno razvukli scenario da bi cela sezona bila pobuna a deluje da materjala nije bilo za više od 5-6 epizoda. Realno, vreme je već da lagano završavaju seriju.

Leftovers stigao do S03E05

Ako budem morao gledati ovog popa (Matt) i njegova dosađivanja još pet minuta bataliću seriju.

Nisam trebao da počinjem Twin Peaks, sad ima Linč da me drži do 3. septembra 😀
Najbolje da se čovek odluči tamo polovinom avgusta da počne, taman do kraja gledanja stižu i poslednje 2 epizode i nema ovih trnaca 😀

Genius i dalje odličan, Nikola Djuricko se pojavljuje u devetoj epizodi ☺️

Sent from my D6603 using Tapatalk

Završio Seinfeld.
Genijalna serija,ali baš genijalna.
Serija koja nema nikakvu radnju,nikakav zaplet,ništa dogurala je do statusa kultne serije.

Neko je napisao da Seinfeld ne zna da glumi i sa tim se moram složiti mada bih tu dodao i Juliu Dreyfus (Elaine u seriji)
Nekako mi se za 9 sezona nikako nije uklopila u ovu seriju.

Sa druge strane Michael Richards (Kramer) i Jason Alexander (George) kao stvoreni za ove uloge.
Pored njih bih dodao i ono dvoje što su igrali Džordžove roditelje...urnebesan par.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno