Bio bi on dobar. Ima tu psihopatsku facu. U Bordzijama je bio odličan.A trebalo je da glumi Sean Harris koji izgleda kao vilenjak
http://tvline.com/2016/05/06/american-gods-sean-harris-leaving-mad-sweeney-recast-exit-starz/
vezano za american gods
Wednesday bi trebalo da je Odin? Ima 2 gavrana, a i Sergio Ramos dok priča u 7 epizodi u ćeliji i objašnjava kako je dospeo na vešanja pominje kako neki sasvim dobro prolaze i sa 1 okom. Možda je ovo hint, pošto Odin kada nije u ljudskom obliku nema 1 oko koje je žrtvovao za mudrsot.
House of Cards ili kako sam prvo napisoa Hose of Cars 😀 dobra sezona tu sam na 9 epizodi. Nadam se da nece preterivati i lepo zvarsiti za sezonu dve sve preko bi bilo silovanje.
Vredi li gledati Westworld? Kakva je serija? Trebaju mi neke serije za gledanje preko raspusta (prošle godine su to bile Stranger Things, Banshee i Narcos), dajte neke preporuke, šta je aktuelno?
Odgledao prvu epizodu novog Twin Peaksa.
Koliko mi je nedostajao taj ludački Lynchovski mindfuck vibe koji izbija iz svake sekunde TP-a.
Leftovers stigao do S03E05
Ako budem morao gledati ovog popa (Matt) i njegova dosađivanja još pet minuta bataliću seriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari