Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ima neko da mi predlozi neke igrice tipa, Far cry, Sniper Ellite ili tako nesto , Tom Clancy, neka solo pucacina, skrivalica , akcija, nesto sto se dobro pokazalo na PS4 sa komandama, navikao sam na PC, kombinacija mis i tastatura pa se sad grudvam sa Joypadom, nikako da se naviknem. Cak sam Resident evil novi, koji sam dobio uz PS prodao, jer su mi komande bile *****ne a nisu mogle da se menjaju, sto me inace izludjuje kod PS, vecina igrica ne dozvoljava maping komandi. Pozdrav

E to se zove brz odgovor, hvala majstore ...ima ona varijanta sa 2 nedelje free pa posle oko 50 evrica godisnje...

Jel ima neko da mi predlozi neke igrice tipa, Far cry, Sniper Ellite ili tako nesto , Tom Clancy, neka solo pucacina, skrivalica , akcija, nesto sto se dobro pokazalo na PS4 sa komandama, navikao sam na PC, kombinacija mis i tastatura pa se sad grudvam sa Joypadom, nikako da se naviknem. Cak sam Resident evil novi, koji sam dobio uz PS prodao, jer su mi komande bile *****ne a nisu mogle da se menjaju, sto me inace izludjuje kod PS, vecina igrica ne dozvoljava maping komandi. Pozdrav
Navikavaj se. Razlog prodaje - lose komande. Hahah.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

E ***, odlepio sam....nisam nov sa igricama ali su me komande na RE narocito izludele. Dok naciljas da opalis 3 ili 4 metak izbliza...odlepis. Nekada davno sam igrao na Ps2 taj Rezident 2 deo....bila mi je omiljena igrica....mnogo bolje uradjena sa komandama....ovo novo je katastrofa

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Svi smo nekad bili loši u nišanjenju, kretanju itd. Vremenom stekneš osećaj, to je normalno.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ok....jos sam nov, pre 2 nedelje kupio konzolu...ima vremena da se naviknem ;)

Samo uzmes neku laganu igru i vezbaj na njoj nisanjenje... GTA 5 ko stvoren za te stvari. Ja sam se za 7 dana izvezbao da mogu da igram bilo sta od pucacina.(doduse ovo pricam za xbox koji sam igrao pre par godina,ali isto je i na soniju naravno)

Mozda su meni oslabili refleksi sa 45 godina ;)

Možeš da uradiš maping kontrola za svaku igru kako želiš.Nije moguće aktivirati 14 dana ps+ iz Srbije.Sve igre su se dobro pokazale sa kontrolama;)
Znam da moze ona fora u podesavanjima na konzoli da zamenis funkcije dugmica ali mi je to malo smor. Nema u okviru svih igrica da se menja nego samo ta fora u setovanju joypada na konzoli

Ps+ za USA ti je 47.xx dolara na mygiftcardsupply.com kad uubacis kupon kod FB2OFF

Mislio sam da sam najstarija konjina koja pegla PS4

Ima nas dosta matorih konja, tako da se opusti... sve ce doci na svoje,,,,,

Ja mislio ja mator.. dobro sunce mu jbm ima li neko ng chara u bloodborne da mi helpa na na layeru 2 u dungeonu gde je HP -50% u startu ? *** ih boss I Watchdog kako se vec zove od 2 popodne se nerviram.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Kriza srednjih godina u Evropi: kupiš Ferari.
Kriza srednjih godina u Srbijani: kupiš PS4 sa dva gamepad-a. :D

I ja spuc'o 37 u dupe, pa kupio PS4 pre dve nedelje. LOL

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pala mu je cena, 230e Slim, znaci za 200e i jos nize za obican, malo se opustis, casuala. :D

Ali ovo za krizu srednjih godina....genijalno...upisao sam se od smeha....ali je ziva istina

Posle 15 sati I fucking did it. Nije neki spoiler ali i da jeste jbs ga. Ovo je najtezi fajt meni u celoj igri bio, ali i najzadovoljavajuci momenat kada sam uspeo. Verovatno i najduzi. Git gud.

Doduse mislim da je moja zena bila srecnija od mene sto se ovo zavrsilo :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno