Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^
Sumnjivo je što nećeš imati nikakav trag novca ni dokaz o kupovini, a i član tj članica je registrovana danas, iz Novog Pazara, bez ijedne ocene.
Dovoljno za sumnju, ali opet ako radi, 1-2h ga provrtiš, to je to. Jedino ako nekog žulja poreklo uredjaja, al ne mora odmah značiti i da je kradeno.
Sa Kosova dolazi dosta stvari koje nisu kradene, ali nemaju ni dokaz o poreklu, pa ko voli nek izvoli.

A i sumnjivo je kada hoces da posaljes poruku navodno "Andji" i stavis misa na njeno ime da vidis mejl pise u mejlu "Smederevo" , moguce i da je ispravan laptop ne kazem ja , ali recimo da ga pitas / da je pitas za radnu garanciju 7 dana tesko da bi ti dao/dala , a i moguce da je ukraden sto kaze okmijun.

kd.PNG

Poslednja izmena:
Najverovatnije je nepostojeći.

Prihvatiće slanje na nagovor neke ovce i poslaće cepanicu.

Lično preuzimanje je napisano samo da bi stvorilo privid poštenja.

I konačno dolazimo do onoga što bakara tvrdi već dugo.

Postoji ogromna krivica alavih kupaca kod većine prevara.

Da, svako bi voleo da kupi super laptop za 8k din, neku besnu rx karticu za 100eur, itd itd.

Ne može niko zaštiti kupce ako sami sebe ne zaštite.

Malo realnosti kod kupovine i nema problema.

Htedoh malo da isprovociram "Andju" I rekoh da cena odgovara i da li je laptop jos uvek aktuelan. Odgovor je bio da jeste. No, kada sam rekao da dolazim odmah da proverim robu, odgovora vise nije bilo... Kakvi lopovi, jezivo.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

"Prijavi je", i "daj mu" negativnu.

Nekome ćeš pomoći.

Htedoh malo da isprovociram "Andju" I rekoh da cena odgovara i da li je laptop jos uvek aktuelan. Odgovor je bio da jeste. No, kada sam rekao da dolazim odmah da proverim robu, odgovora vise nije bilo... Kakvi lopovi, jezivo.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Haha, bravo.
Inače stvarno treba biti naivan i kupiti tako nešto od nekoga ko nema istoriju i ocene i ko prodaje mnogo ispod cene i pri tome da se koristi slanje a ne lično preuzimanje. To sve vrišti "prevari me molim te!".

Slanje mozda i nije losa ideja. Narucis na nepostojecu adresu i broj telefona , pa nek onda kuriri uteruju dugove za postarinu od prevaranata kad vec nece da sprece prevare

Hm hm

40950a71b5d910707ec07938d00d0e05.jpg

200 ljudi pogledalo oglas a niko nije kupio , sigurno od tih 200 ima nekog iz Novog Pazara , ima laptop sigurno nesto falicno , slaba baterija , mrtvi pikseli , losi sektori ili slicno.

Ma ko zna čiji je. :) slikao komšijin laptop, a neko će da dobije parče fosne.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Da budem iskren i mene plaše te kupovine (kp, limundo kupindo i sl.), ali za sada sam imao sreće a "poslujem" samo sa onima koji imaju isključivo pozitivne ocene.
Ali čuo sam priče da ljudi umesto kupljenog proizvoda pošalju ciglu u paketu i tako to...

Nije u pitanju IT oprema ali mislim da se uklapa u temu (KupujeProdajem) pa ću ipak da pitam:
da li je neko kupovao ugradnu rernu i/ili ugradnu ploču za kuhinju preko prodavaca koji donose to iz "pitaj boga odakle" kažu nemačka... I kakva su iskustva?

Nije u pitanju IT oprema ali mislim da se uklapa u temu (KupujeProdajem) pa ću ipak da pitam:
da li je neko kupovao ugradnu rernu i/ili ugradnu ploču za kuhinju preko prodavaca koji donose to iz "pitaj boga odakle" kažu nemačka... I kakva su iskustva?
Ovo i mene zanima pošto sam u potrazi za pločom i rernom. Sve mi se čini da je bolje kupiti novo.

Sent from my SM-N920G using Tapatalk

^extra komp, approved by Putin, harašo!

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Da li postoji nacin da se oglasi pretraze po broju telefona? Pokuavao sam preko gugla da kucam broj pa kupujemprodajem, ali to bas ne radi. Koliko vidim u pretragam ne postoji opcija za broj...

^
Spasibočka!!

Da li je realno da razlika u ceni istog proizvoda bude 30e?

62e u Gigatronu - http://www.gigatronshop.com/produzni_kablovi/apc_performance_surgearrest_8_outlets__phone__coax_protection__pmf83vtgr-53927

35e na KP na cijem nalogu ima 1600 pozitivnih ocena http://www.kupujemprodajem.com/APC-PMF83VT-GR-Performance-SurgeArrest-45670510-oglas.htm?filter_id=126602134

Pomislio sam prvo da je neka kineska kopija pre nego sto sam video coveku ocene, sad ne znam da li sam zbunjen ili sokiran.

P.S ako neko ima ovo sokocalo bilo bi mi drago da mi javi utiske (mada verujem da ne mogu da budu losi)

Pa sta ti je tu cudno? Ovi placaju marze, radnike, porez.... A ovaj uveze za 25 vrati porez od 10-15% i proda ti za 35.

nista cudno, u madjarskoj je cena 35e... znaci PDV je njegov a ti dobijes po kataloskoj ceni iz HU

Pa ne bi mi bilo cudno da je ta razlika na cenu od 150e, ovako ispade da mogu da kupim dva komada za istu cenu kao u gigatronu. Samo jos ne znam da li se i ovako dobija zivotna garancija u slucaju strujnog udara koji daju.

Sent from my SM-G530FZ using Tapatalk

Sigurno se dobija kod baje sa oglasa životna garancija da... ajde da i ne preterujemo, kupite gde hoćete ali nemojte da se čudite cenama kod švercera i u radnji gde samo lokal u neko TC plaćaju par soma...

za garanciju ne znam, a gde si se bas uhvatio za gigatron, ima u drugim radnjama za 6000 dinara sto je ispod 50e pa onda i nije bas da je dupla cena, ali generalno da, vecina robe od PREKO je jeftinija nego kod nas...

za garanciju je pitanje... dobijes ti garanciju na OVAJ uredjaj, ali ako ti propusti struju i izgori ti sva tehnika koja je bila nakacena onda neces biti srecan sto dobijes novi produzni kabl...

Ok, resavas kako mislis da je najbolje za tebe.

Mada se onda uvek moze postaviti pitanje zasto si slikao sve sto si slikao do sada...

Moje misljenje je svakako da treba objektivno proceniti dokaze + dobro pretpostavati sta on moze da ima, i odluciti prema tome.
Ima dosta veze i sa tim koliko zaradjujes od trgovine, a koliko je kostala ova graficka. Cini mi se da se ne isplati da izbegavas sukob, ako su dokazi na tvojoj strani, kako kazes.

Na kraju sam uplatio novac na racun da bi oni pustili pare, ladno je poznavao sefa aksa i tako stopirao novac. Advokat mi je predlozio da resimo mirnim putem nego da dodje do sudjenja i slicno. Bolje i ovako jer bi me kostali izlasci advokata na sud sigurno 2,3 puta, ali bih ga dobio na sudu sigurno. Opet bih bio u vecem minusu nego sad.
I na kraju sto je najjace na polomljenom delu se vidi da je sa necim lupio i polomio kakvih pacenika ima pa to jos nisam cuo.

Na kraju sam uplatio novac na racun da bi oni pustili pare, ladno je poznavao sefa aksa i tako stopirao novac. Advokat mi je predlozio da resimo mirnim putem nego da dodje do sudjenja i slicno. Bolje i ovako jer bi me kostali izlasci advokata na sud sigurno 2,3 puta, ali bih ga dobio na sudu sigurno. Opet bih bio u vecem minusu nego sad.
I na kraju sto je najjace na polomljenom delu se vidi da je sa necim lupio i polomio kakvih pacenika ima pa to jos nisam cuo.

Kakve to veze ima, strana koja izgubi spor placa troskove sudjenja i advokata drugoj strani.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno