Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Moze li uz box paket pored telefona da se uzme jos nesto recimo tv da se istovremeno placaju na rate ili samo po jedno?

Ranije je moglo uz box 2 uredjaja uzeti,neko ovde skoro rece da moze samo jedan uredja.Najbolje njih pitas.Ali UO ti ide na 24 meseca kad uzmes taj drugi uredjaj.

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Imam box 2 fiksni i mobilni na dve god.. hteo sam neki telefoncic a rate dve god, i sad neki tv sam planirao.. videcu sa mts bice super ako moze

Da li me to oči varaju ili nema više promotivnih meseci za 1 din za box pakete? Od 1.6. na sajtu više nema informacije o promo periodu , a i popusti za mobilnu telefoniju su smanjeni procentualno od 10-30% uz ugovornu obavezu.

Juce je bio poslednji dan. Ja zvao za brata da produzi ugovor za box 3. Uspeo sam da mu izboxujem 3 meseca gratis i 20gb za mobilni do kraja avgusta.

Mene zvali pre neki dan, pošto mi ističe ugovor za box 4 i ponudili mi tri meseca gratis za net 50 i kao novinu prebacivanje minuta u naredni mesec što meni apsolutno ne treba jer ne potrošim ni trećinu iz M tarife, ali ću pitati umesto toga da mi daju 1 giga neta više. Sutra idem da podignem opremu jer sam bio na net 10. I još nešto, ako potpišem ugovor, sad desetog juna, da li to znači da mi je prvi mesečni gratis period dvadeset dana umesto trideset? Da li znači da ću junski račun platiti samo za prvih deset dana juna?

Popust se racuna za ceo mesec tako da bi trebao tek racun za sledeci mesec da ti bude jedan dinar.

Ako potpišeš 10 og juna od 01.07. ide taj period gratis, a za ovih 20 dana ćeš platiti proporcijalno odnosno dve trećine box paketa, nije odvojeno.

Aha, znači platim 2/3 pod novim ugovorom i 1/3 sa cenama iz starog. Hvala.

Ima li neka kvaka kad se sa box 3(net+mob+fix) prelazi na box 2(net+fix), stari box3 na novi box2? Kako tretiraju taj mob koji izlazi iz boxa, može li da se bira tarifa?
sent from wp10 L532ds

Podneo sam zahtev za preseljenje box4 paketa na novu adresu, ono sto me je iznerviralo pored toga sto sam podneo zahtev jos 23. Maja i sto jos nisu odradili prenos jeste da se prilikom preseljenja mora potpisati novi ugovor na 24 meseca i to bez prava na prva tri meseca za dinar. U poslovnici su mi rekli da vise nemaju tu akciju , jel to tacno?
E kakvi nesposobnjakovici rade govori cinjenica da prvi put kad smo podneli zahtev tog 23. Maja ispada da nismo nista uradili jer pozivom kol centra 2.juna da proverim status dobijam informaciju da zahtev za preselje u opste nije podnet i da je usluga box 4 paketa jod uvel na staroj adresi pa smo ceo postupak morali ponoviti 2.juna.

I meni danas stiglo pisamce o obnovi (inace nisam pod ugovorom jedno 4 godine) :D

Ne bih ni zapazio to, nije me zanimalo

Ali sad ako ne obnovim ugovor stari je 3600, a ako obnovim je 3500 ali nema nikakvih pogodnosti u smislu prve tri pretplate za 1 dinar ili neki tablet/telefon

Imaš na mts.rs uređaji uz box u menijima.
Sad možda nema ništa za dinar, ali ima telefon, tablet, tv, komp.... na 12 rata, kroz telefonski račun pa jedino ako ti se to isplati.
Takođe sam bio dosta dugo bez ugovorne obaveze. Kada sam obnovio, bilo je sih tih promocija, mislim i tablet za dinar i za koju hiljadu. Ja uzeo laptop na 12 meseci.

I meni danas stiglo pisamce o obnovi (inace nisam pod ugovorom jedno 4 godine) :D

Ne bih ni zapazio to, nije me zanimalo

Ali sad ako ne obnovim ugovor stari je 3600, a ako obnovim je 3500 ali nema nikakvih pogodnosti u smislu prve tri pretplate za 1 dinar ili neki tablet/telefon

Лепо су они то одрадили... 31. маја су избацили обавештење да се за старе бокс пакете од 1. јула примењују нове цене, нпр. бокс 4 је био 3199, а од 1. јула 3599. Уједно 31. мај је био и последњи дан промоција (2 или 3 месеца по динар) и сад они који неће да плаћају скупље старе бокс пакете морају да обнове уговоре, али више нема промоција па већ од првог месеца плаћају. Тотално фуњарски с њихове стране. Могли су бар још месец дана да оставе промоцију па ко хоће да обнови уговор бар да има неки попуст за то. Немам речи за њихов потез.

Ostala je promocija za net, tako da ću box2 razdvojiti na net i fiksni.

Upravo citam ...moji imaju stari box srecom istice za 8 meseci ..taman da se pripreme za prelazak na radijus vektor.....

Juce je bio poslednji dan. Ja zvao za brata da produzi ugovor za box 3. Uspeo sam da mu izboxujem 3 meseca gratis i 20gb za mobilni do kraja avgusta.

Svakom kažu da je "danas - poslednji dan akcije" :D Zapretite prelaskom kod drugih i izborite se za svoja prava.

Zovite 800100100

Poslednja izmena:
Meni sam ranije uspeo da izvucem 5 meseci, a njemu eto 3meseca. I stvarno nema vise besplatnih meseci za box.

Meni su dali u četvrrtak na 800100100, kada sam rekao da ću da razmislim, da li ću da ostanem kod njih. U petak mi je već stigao ugovor.

šalteruše su ološkinje :D i nemaju veća ovlašćenja ;)

I ja sam zvao negde u cetvrtak. Koliko si ti izboxovao?

To je to onda.

Sa kog broja zovu, jel 0114433000?

Ne mogu da se setim. Nisam obraćao pažnju.

Bio sam do MTS poslovnice da vidim sta cu da radim sa neiskorišćena tri meseca promo akcije koju nisam koristio. Ponudili su mi tablet, ali i potpis novog ugovora. Korisnik sam box 3 paketa.

Upitao sam za optiku i momak koji je radio kaze da ce do kraja godine biti novih box paketa u koji ce biti uključene i vece brzine tj. bice povoljnije cene i nove pogodnosti, nesto kao 3 meseca za dinar. Sada im je u planu promocija MTS TV i banke.

Momak kaze da se uveliko radi na uvodjenu optičke mreže po Srbiji.

Eto da podelim neka saznanja sa vama. .:)

Vrh Dno