Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Neke stvari sam uspevao da izguram tako što sam slao zahteve direktno na Telekom Srbija a.d. Moraju da ti odgovore u roku od 30 dana, ako ne, mož' se žališ RATEL-u.

Nego 'el probao neko da pre isteka roka od 24 meseca isplati fon uzet na 24 rate? Zakon kaže može, ali me zanima da li je neko to uspeo u praksi.

Sent from mTalk

Ovo bi itekako trebalo biti razlog za raskid UO za IPTV po zakonu (nebitan ugovor), a ko je na Boxu barem za izbacivanje IPTVa iz Boxa (za Box 2 sa IPTVem je jedino zeznuto). Jer ovo jeste bitno menjanje na stetu korisnika.

I ja sam razmisljao u tom pravcu:
Da izmenim box3 sa mobilnim umesto iptv, jedino sto mi ne mob treba uopste.
Da probam da izbacim iptv i ostanem u box2 i uzmem sbb kablovsku.
Ili da ponude discovery paket da se placa dodatno, posto bez id disovery sam ugasio :)

Poslednja izmena:
Neke stvari sam uspevao da izguram tako što sam slao zahteve direktno na Telekom Srbija a.d. Moraju da ti odgovore u roku od 30 dana, ako ne, mož' se žališ RATEL-u.

Nego 'el probao neko da pre isteka roka od 24 meseca isplati fon uzet na 24 rate? Zakon kaže može, ali me zanima da li je neko to uspeo u praksi.

Sent from mTalk

Mislim da ti neće dati, pitao ih ja pre dve godine.

I ja sam razmisljao u tom pravcu:
Da izmenim box3 sa mobilnim umesto iptv, jedino sto mi ne mob treba uopste.
Da probam da izbacim iptv i ostanem u box2 i uzmem sbb kablovsku.
Ili da ponude discovery paket da se placa dodatno, posto bez id disovery sam ugasio :)

Box 2 ti se nikako ne isplati. Ako ti mobilni ne treba, onda uzmeš neki najmanji paket reda radi za box 3, ali dođeš na isto sa mob paketom ili bez njega. Ako si bez njega, odnosno bez boxa, onda plaćaš fiksnu. U ovakvim slučajevima ko može da bira između mts i sbb, najbolje je uzeti razdvojeno usluge, ali opet taj famozni fiksni od 650 dinara muti svaku moguću kombinaciju. Jedino da i njega prebaciš kod sbb, ali šta ako sutra mts ponudi neki box paket vredan svakog dinara? :D Šta onda biva sa fiksnim? Mora da se vraća u mts, a to košta mislim... Ako ti je lakše, nisi jedini što se id discovery tiče :)

Poslednja izmena:
Zbog ovakvih stvari je Orion patio redovno :)

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Ovo bi itekako trebalo biti razlog za raskid UO za IPTV po zakonu (nebitan ugovor), a ko je na Boxu barem za izbacivanje IPTVa iz Boxa (za Box 2 sa IPTVem je jedino zeznuto). Jer ovo jeste bitno menjanje na stetu korisnika.

Slažem se alfa... Morali bi ili da ponude raskid, nije malo 12 kanala, ima tu i hd. Ili da ulože novac i naprave nešto od televizije, trenutna ponuda je smešna

Unazadjuju iptv, kako god izgubice dosta korisnika. Cim istekne mi ugovor prelazim na radijus vektor da makar moji ne gledaju pink kanale

• Like
Reagovanja: M J
Kaže mi jedan lik malopre u januaru produžio ugovor za box 4, naravno 3 meseca po dinar i dobio sve duplo iz miks m tarife. Ja još nisam čuo da tako poklanjaju nešto.

Ja sam u boxu sa miks m paketom i baš me začudilo kad sam ovo video, jer su ovo prenešeni minuti i poruke ili su duplirali... Ugovor je od prošle godine.
e4f109dafc3aa72de4f61cbbaecde9fb.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Prenosi se sve pa ti se skupilo i izgleda kao da je duplirano

Послато са Coolpad A8 уз помоћ Тапатока

Šteta što se prenosi samo jedan mesec...

Makar da se 2 meseca prenosi, onda bi promocijala bila puta 3, jel tako mare ? :)

Ako se uzme tablet uz box2, da li se dobija i 2 meseca po 1 din pretplate, koji je najisplativiji i da li je bolje uzeti preko kućnog interneta, ponuda je veća i uređaji jeftiniji, isto da li i u tom slučaju važe pretplate po 1 din?

Tablet uzimas uz box gde ima internet,i nema tada pretplate po 1 dinar,nikad se nisu vezivale pogodnosti.Uzmes jedno ili drugo.

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Sveee

Jel ovo automatski odgovor?

Proverom smo utvrdili da trenutno ne postoje mogućnosti za realizaciju ADSL paketa Net 50. Napominjemo da se trudimo da što većem broju građana omogućimo sve vrste usluga. S tim u vezi radi se na uvođenju novih savremenih tehnologija. Nažalost, kako bi se navedeno ostvarilo neophodno je ispuniti brojne preduslove kao što je rekonstrukcija ili zamena telekomunikacione mreže što je velika i vremenski zahtevna investicija. Ukoliko dođe do promena po navedenom biće nam zadovoljstvo da Vas o tome obavestimo.

Stigao 45 min nakon upita

Jel jos nekom fali Eurosport 1 HD (kanal 715) ? Ostali kanali su tu ali ovaj fali.

Fali, a fali i Animal Planet HD. S druge strane, ubacili su IDx HD, popularan kanal, mada ga ja ne gledam.

Послато са 8079 уз помоћ Тапатока

Ukinuli su dva odlična discovery HD kanala:Turbo i Science.
Animal i eurosport HD 1 imaju tehničkih problema ili ?

Poslednja izmena:
Pa pre ovog prekida nije bilo nikakvih tehničkih problema u HD paketu, posle prekida ih ima, a sam prekid nije bio tehničke, nego finansijske prirode. Malo mi to sumnjivo.

Послато са 8079 уз помоћ Тапатока

Sad mi izaslo obavestenje dok gledam derbi na AS HD da ce 19 biti unapredjenje platforme i da ce biti otezano funkcionisanje servisa.
Aj samo kad je unapredjenje pa da mi ne bude zao sto ce biti otezano.

Kod mene radi. Sve je isto. Kakva poboljsanja [emoji3]

Proradilo kad im cimnuo,valjda od njih intervenisali za nadogradnju sistema.
A nisam primetio jos nikakvo poboljsanje jos :)

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Pre 2 dana presao na Box 3 (net, tv i fiksni), stim da sam presao i na net 20. Juce sma ih zvao jer jos uvek imam staru brzinu (oko 6mbs) jer imam hd kanale dza bu tj net 10, da bi mi povecali brzinu. Oni kazu nalog je pusten, sluzba ce proveeriti sta se desava, nemoj da gasim opremu i zvace me. Od novih stvari jedino sto na MTS sajtu pise da imam Box 3 i sve ostalo, ali u praksi je i dalje stara brzina.

Screenshot_2.jpg

Vrh Dno