Kim Dotcom cedo? Jesi ozbiljan@n1tr0
Mega.nz?
To su samo fotke, sta je sa ostalim fajlovima?Ili flickr za fotke koji daje 1TB besplatno, bez kompresovanja.
Kim Dotcom cedo? Jesi ozbiljan![]()
Naravno da jesam.. Tebi ne smeta CIA cedo a smeta ti Kim cedo. Isto ti dodje. Sve sto mi je privatno ili vazno nece videti cloude. Primarni mi je tresorit ali secundarni mega.nz
Zaista ne vidim zasto ti smeta kim a ne NSA i razne britanske. Da ne odemo sad u teoriju zavere..
To sto ce mi CIA oregledavati vecinu stvari koje razvijam za firme u US mi stvarno manje smeta od toga da sve sto sam imao na cloud sync-ovano nestane preko noci zbog gomile piraterije
Sent from my iPhone using Tapatalk
A gde su fajlovi sa megaupload-a?![]()
Pa recimo da nisam nesto zadovoljan. Zasto? Zato što je zvuk iz drugog zvucnika očajan, piskav, slab, i vibrira ekran kada je pojacan. Takodje mi je slabiji zvuk u toku razgovora nego na s7e. Sto se tice izlaza za slušalice tu sam bas zadovoljan, glasno i jasno.
OneDrive
![]()
A jesi siguran da nije do onoga sa kim pricas? Ja nisam ni na jednom iP imao problema, a na 6-ici cak i smanjim zvuk jer mi je preglasno kada nisam negde gde je buka + ostali mogu da slusaju razgovor bez problema kada se pojaca na max (naravno pricam bez speakerphone). Problem sa losim zvukom sam iskusio kada zovem nekoga ko ima telefon koji ima problem sa mikrofonom, i nekad korisnike na mts koji su na 2G, ali to svakako nije do mog telefona.Nemam, zapravo sluh mi je odličan, idem svake godine na lekarski, firma šalje zbog posla. Koristio si S7E ili HTC 10?
Da ne zalazimo u to gde su, ali gde god da su - pretpostavljam da zoves i pitas - ej, ja sam Pera Peric sa Balkana, ajde posaljite mi file-ove moje na mail?Tamo gde i svi ostali.. GCHQ & NSA
Možda imate oštećen sluh? Iskreno ja sedmicu moram da smanjim u većini slučajeva. Kad sam u nekoj gužvi onda pojačam, ali super se čuje. Mnogo bolje nego 6 ili 6s.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Isto slucaj i kod mene,drzim malo vise od pola. Burazer isto ima 7+ kao i ja,redovno ga opominjem da smanji,na dva metra od njega,cujem razgovor kada prica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari