Šta je novo?

Huawei P10

Ma gde bre bolja ...

Yooyo - https://goo.gl/photos/RETk3EoUVUPSuyWL9

Mucenik - https://www.flickr.com/photos/141511035@N06/sets/72157678226752715/with/31469936220/

To su ljudi sa foruma kačili tako da nisu neki fejk i našminkani sadržaji, prvi link je Nexus 6p, ali isti hardver/softver [emoji6]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ovo na flickr sam ja kacio tj moj nexus i sestrin iphone [emoji1] I meni se cini da je slabija od nexusa ali opet nisam nigde nasao direktno poredjenje. Kad mi je crkao nexus vratio sam se na g2 i ne mogu da se pomirim sa kamerom, pa sad trazim neku alternativu.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Danas prvi put drzao u ruci lepo lezi steta sto nisam mogao da ga upalim proverim ekran itd.. kako vam se cini u sivoj boji.. moze li ekran da se pali pritiskom na skener prsta?
Da, ekran se istovremeno uključuje i otključava jednim dodirom skenera, i to ide veoma brzo.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Ovo na flickr sam ja kacio tj moj nexus i sestrin iphone [emoji1] I meni se cini da je slabija od nexusa ali opet nisam nigde nasao direktno poredjenje. Kad mi je crkao nexus vratio sam se na g2 i ne mogu da se pomirim sa kamerom, pa sad trazim neku alternativu.

*** nisam se setio ovde imena, a na flikeru ti piše mučenik i tako napisah [emoji1]

Da li je neko negde na netu koz konkretan primer potvrdio ono laganje kineza da ce novije serije p10 imati oleo premaz preko displeja ?

Nisam stigao ljudski da testiram kameru, evo nekog mog usputnog snimka sa P10 bez dodatne obrade.
6dfcf8a5193f7f27f1f514c9f4fa6894.jpg

Poslednja izmena:
Da li je neko negde na netu koz konkretan primer potvrdio ono laganje kineza da ce novije serije p10 imati oleo premaz preko displeja ?
Nisam naišao na takvu potvrdu, ali mislim da je kaljeno staklo mnogo bolje rešenje.

Steta.. U kini odneses p10 u ovlasceni servis i oni ti ga posle vrate sa premazom :)

Ima taj premaz da se kupi online, koliko se sećam, ali nije baš džabe :)

Nije nam baš živa tema :) Evo primera fotke u monohromatskom modu.

IMG_20170516_173630.jpg

Evo da se pohvalim i kazem da sam i ja ponosni vlasnik ovog telefona, presao sam na njega sa Z3, mogu reci da sam odusevljen telefonom za sada, pustio sam Andro bench odma (posle 2 updejta na najnoviji firmware) 721mbs tako da imam dobru memoriju unutra, prezadovoljan! :D

Evo da se pohvalim i kazem da sam i ja ponosni vlasnik ovog telefona, presao sam na njega sa Z3, mogu reci da sam odusevljen telefonom za sada, pustio sam Andro bench odma (posle 2 updejta na najnoviji firmware) 721mbs tako da imam dobru memoriju unutra, prezadovoljan! :D
Nekrone, pošto planiram da uzmem P10 preko mts-a na ugovor intersuje me kako si ti nabavio svoj P10? Cenim ako je preko mts-a da su svi telefoni iz iste tj serije sa brzim UFS NAND-om.
Da li je tvoj P10 sa 32 ili 64GB storage-a?
Pozdrav

Poslednja izmena:
Interesuje me može li p10 da se rutuje, koliko je komplikovano isto i da li se išta okida prilikom istog kao kod samsunga ili može da se vrati na garanciju ako nešto nedaj bože bude

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Gubiš garanciju, tražiš kod ...

^
Settings>Battery>Consumption Level>Hardware>Screen

Nekrone, pošto planiram da uzmem P10 preko mts-a na ugovor intersuje me kako si ti nabavio svoj P10? Cenim ako je preko mts-a da su svi telefoni iz iste tj serije sa brzim UFS NAND-om.
Da li je tvoj P10 sa 32 ili 64GB storage-a?
Pozdrav

Da preko mts-a ja sam moj dobio kao zamenu za prethodni fon (duga prica), koliko sam ja video na netu ljudi pricaju da lutrija koji je UFS unutra, al verujem da u realnom radu korisnik ne vidi razliku samo u sintetici, koliko ja znam p10 dolazi samo kao 64gb (kao moj) inace ja sam uzeo crni, i prelep je, odusevljen sam kamerom, sve je super

Baci koju fotku :)

Mene zanima, tj. da li je moguce da ovaj telefon nema onu varijantu da se ekran ne ugasi kad gledas u njega, a nista ne tipkas po istom i da li je isto tako moguce da nema da se zakljuca notification bar, kad je telefon zakljucan? Jos me zanima da li ono Nillkin staklo pokriva ceo ekran, posto ona druga bas i ne, ima nekih 2mm sa strane?

Hvala :)

Ja ne znam za vas al ovaj punjac puni full bateriju za oko 1,5h, ja sam bez reci, bukvalno ne moras da razmisljas vide o punjenju dok ga spustis vec pun, steta samo sto to moze da se postigne uz org punjac i usb kabal, pa mora da se nosi sa sobom ako treba brzo punjenje al opet ovako kod kuce, nemam reci

Tebi baš treba vremena da spustiš fon. ☺️ A imate li problema sa povezivanjem sa smart tv? Meni LG televizor ne poznaje uopšte dok ne uključim mirrorshare, a i tad je hit and miss. Kad treba da se upari tv mi ne da šifru. Sa Idol X nikakvih problema nisam imao.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Ja razumem da možda niko od vas ne treba ono što tražim, ali ne verujem da niko od vas nije stavio zaštitno staklo na p10 i da mi kaže da li su ona druga, tj. ne NIllkin stvarno kraća 2mm? Šta, svi nosite telefon sa onom originalnom folijom ili?

Ja razumem da možda niko od vas ne treba ono što tražim, ali ne verujem da niko od vas nije stavio zaštitno staklo na p10 i da mi kaže da li su ona druga, tj. ne NIllkin stvarno kraća 2mm? Šta, svi nosite telefon sa onom originalnom folijom ili?

Ili sa origigi flip view case
zw2IDKb.jpg

Sent from mTalk

Ja ne znam za vas al ovaj punjac puni full bateriju za oko 1,5h, ja sam bez reci, bukvalno ne moras da razmisljas vide o punjenju dok ga spustis vec pun, steta samo sto to moze da se postigne uz org punjac i usb kabal, pa mora da se nosi sa sobom ako treba brzo punjenje al opet ovako kod kuce, nemam reci

I još ako imaš

..nema brige ;)

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Tebi baš treba vremena da spustiš fon. ☺️ A imate li problema sa povezivanjem sa smart tv? Meni LG televizor ne poznaje uopšte dok ne uključim mirrorshare, a i tad je hit and miss. Kad treba da se upari tv mi ne da šifru. Sa Idol X nikakvih problema nisam imao.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Ja imam Nilkin staklo, ne pokriva celu površinu, ali mi ne smeta, koristim ga sa flip case-om.

Sad saam zbunjen, jer sam dobio informaciju da pokriva ekran, ali je problem sto ga nisam video uzivo, pa ne znam. Neki dan sam obisao 20 prodavnica od najvecih, pa do najmanjih u NS i niko nije ima Nillkin staklo, jedino da se poruci... Strasno, nisam mogao da verujem da nemaju, sve se boje da ga nece prodati... Po cemu je to staklo bolje od obicnog (da tako kazem), jer obicno kosta oko 350, a ovo oko 1000?

Sad saam zbunjen, jer sam dobio informaciju da pokriva ekran, ali je problem sto ga nisam video uzivo, pa ne znam. Neki dan sam obisao 20 prodavnica od najvecih, pa do najmanjih u NS i niko nije ima Nillkin staklo, jedino da se poruci... Strasno, nisam mogao da verujem da nemaju, sve se boje da ga nece prodati... Po cemu je to staklo bolje od obicnog (da tako kazem), jer obicno kosta oko 350, a ovo oko 1000?

To je kod svih tih stakala tako, nevezano za telefon. Mislim da ovo od 1000 je malo deblje i ima premaz koji sprecava da ostane muzgavo staklo od prstiju. (zaboravh kako se zove taj premaz ima u ovoj temi ranije pomenuto da kad se skine ta fabricka folije staklo nema taj premaz.)

Vrh Dno