Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre nekih mesec mesec i pol sam procitao ovde o seriji vamipre diaries da je super.... Znam za nju odavno ali nikad se nisam naterao da je pogledam... Skinuo sam svih 8 sezona i za mesec i pol sve odgledao :p 7 i 8 sezona su jako smor, sve u svemu serija je ok ali 7 i 8 sezona su nekako bas bas lose, ali zato finale serije 8x16 je najbolje odradjeno od svega sto sam gledao do sada!!! Muzika u seriji je fantasticna, finale serije je bas bas vrhunski odradjeno i mogu vam reci nesto kao voda mi curilo iz ociju nije puno ali malo samo, ne znam sta bi to moglo biti:) :p 8/10 takvoj oceni je najzasluznija ta zadnja epizoda.
Naravno ja bi mozda malo drugacije odradio zavrsetak, dosta nebitnih ljudi je ubaceno a bitnih izbaceno itd.. takodje, gluma nije bas bila profesionalna uvek ali sve u svemu serija je stvarno ok :)

E sad sam na miru :p Mogu da se vratim gledanju svih 100 serija sto sam pratio sve vampire diaries :p

Poslednja izmena:
Upravo završio Billions drugu sezonu,kvalitet na nivou prve sezone,predposlednja epizoda zlatna žaba masterpiece!
Osećam da će tek treća sezona da bude explozija između glavnih rivala.

Sent from my D6603 using Tapatalk

A ja u isto vreme gledao Broen 2 sezonu gde je zlatna žaba svepristuna :) fenomenalan trip

U čemu je fora sa Twin Peaks S03E02 , ima s03e01, s03e3 i s03e4 ali nigde nema e02 , zna li neko ?

Jel postoji neki filter na forumu da ubacim Twin Peaks u taj filter da mi ne pokazuje poruke vezane za njega? :d
Neću još da ga gledam a hteo bih da izbegnem spoilere pošto zna nekima da se omakne ili ih mrzi da pišu spoiler tagove :d

Nemam pojma onda, gledao na TL i eztv, nema ***.
Nema veze, izaći će, verovatno je scene nešto zayebao oko te epizode, s03e01 je AVS , e03 i e04 killers.

Edit: zakačene slike kao ilustracija

Prilozi

• Screenshot at 2017-05-23 14:45:01.png
    Screenshot at 2017-05-23 14:45:01.png
    127.9 KB · Pregleda: 133
  • Screenshot at 2017-05-23 14:47:07.png
    Screenshot at 2017-05-23 14:47:07.png
    72.3 KB · Pregleda: 130
Poslednja izmena:
onako... Zene s Dedinja... hahahaha

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ne razumem po... bavanje ukusa. Sta ima veze ako sky007 gleda taj žanr i ako mu prija.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Twin Peaks sam poceo da gledam,odgledao sam drugu epizodu prve sezone.U par navrata sam se dobro iscimao,ima nesto u seriji jezivo,dal je ona vrhunska atmosfera,fenomenalna uvodna spica ili nesto drugo,ni sam ne znam...Za sada ocena 10.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Da li se "Ocajne domacice" komentarisu na osnovu vidjenog ili na osnovu naslova?

Zanimljivost da su u svakoj sezoni bile gledanije od Lost-a (doduse isle su nedeljom dok je Lost emitovan radnim danom),
obe serije su startovale iste jeseni.

Twin Peaks sam poceo da gledam,odgledao sam drugu epizodu prve sezone.U par navrata sam se dobro iscimao,ima nesto u seriji jezivo,dal je ona vrhunska atmosfera,fenomenalna uvodna spica ili nesto drugo,ni sam ne znam...Za sada ocena 10.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Tek ces da se strecas

Kakav kraj 4 epizode Leftoversa iz treće sezone....je*eni masterpiece uz sve pesmu AHA-Take on me.....brrrrr jeza me je prošla na te scene

Lucifer me konstantno razocarava, cekam vec 16 epizoda da se desi nesto zanimljivo ali nista. Gledam sa sestrom koja obozava seriju zbog te opustene "sapunica" atmosfere. Najradije bih kad se serija zavrsi pogledao po 5 min od svake epizode cisto da znam kako se zavrsava.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Ja sam odgledao 1 iz 2 sezone i klackam dal da bindzujem ili da gledam twin peaks, bojim se spojlera da mi ne u$eru TP

Gledao neko Colony?
Mnogo dobra serija...
http://www.imdb.com/title/tt4209256/
Gledao ja obe sezone, najviše zbog te "alien invasion / apocalypse" premise ali serija nije ništa posebno. Za ljubitelje SF može da prodje, sta znam, ja sam je gledao u bulk pakovanjima po 3-4 epizode odjednom...

Training Day prva sezona solidna, šteta za Billa Paxtona što ga više nema, meni je bila ok serija.
Elementary dobra, kraj sezone sa cliffhangerom kao i obično, videcemo za dalje.

Into the Badlands druga sezona slabija od prve ali i dalje gledljivo.

Shades of blue meni sjajna serija, sa odličnim twistovima i dijalozima, ostalo mi jos 3 epizode do kraja druge sezone.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Nakon nekoliko odgledanih Britanskih serija shvatio sam da mi se bukvalno svaka svidela,nekako mi leže njihove serije.
Ajde preporučite mi još neku dobru,napisaću šta sam gledao.
1.Shrerlock
2.Peaky Blinders
3.Luther
4.Black mirror
5.Utopia
6.The Crown
7.Happy Valey
8.Broadchurch
9.Taboo

Poslednja izmena:
Što se tiče britanskih serija, ja iz nekog meni nepoznatog razloga volim da gledam Doc Martin. Dal što je limunada pa pustiš mozak na pašu, ne znam...

Sent from mTalk

Legendarna stara The IT Crowd, Shetland (skotska), The Game (2014 - BBC America kucaj), Downton Abbey.

Kakav kraj 4 epizode Leftoversa iz treće sezone....je*eni masterpiece uz sve pesmu AHA-Take on me.....brrrrr jeza me je prošla na te scene

Ako su negde mogli savršeno nešto da uklope onda je to baš ova scena, ovo će do kraja (serije) biti završeno baš onako kako treba, kao i Banshee. Već vidim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno